Gość: anonim IP: *.olsztyn.mm.pl 27.04.07, 18:09 Naoglądali się chłopcy Prison Break i teraz ćwiczą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: go Więźniowie strzelali do policjantów ślepakami IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.07, 18:32 "Funkcjonariusze nie wiedzieli, że tylko sprawdzamy ich umiejętności" buuaahahaha haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garret Re: Więźniowie strzelali do policjantów ślepakami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 18:36 W życiu nie słyszałem głupszego scenariusza :D Policja dojechała w mniej niż półgodziny?? :D A gdyby kolesie naprawdę nie wiedzieli że to tylko ćźwiczenia to by były ofiary śmiertelne wśród aktorów :D A pozatym, wzięty na zakładnika kolo dzwoni sobie spokojnie na policję? :D Przecież by go zastrzelili za to :D Brawo dla naszej policji :D Pozdro600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z pijanego gangu [...] IP: 62.233.214.* 29.04.07, 19:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z pijanego gangu [...] IP: 62.233.214.* 29.04.07, 19:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fifurka XD Więźniowie strzelali do policjantów ślepakami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 19:10 Ja jush myslalam ze moze cos naprawde zwiazanego z PB bedzie sie dzialo w Olsztynie a tu tylko jakies proby :P Odpowiedz Link Zgłoś
123i321 do kogo nalezy GW? 29.04.07, 19:21 dlaczego angielski tytul "prison berak"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horeb Re: do kogo nalezy GW? IP: *.zicom.pl 29.04.07, 19:43 Może dlatego, że podczas tych ćwiczeń nikt nie był Skazany na Śmierć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Ale tekst o zatrzymaniu kierowcy IP: *.student-halls.leeds.ac.uk 29.04.07, 19:58 przewozacego papierosy jest rewelacyjny. Chyba zaraz pekne!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonus Prison Break?... IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 29.04.07, 20:43 A coz to takiego jest ten "prison break", szacowni "redaktorzy" "polskojezycznej" gazetki?! Czyzby tlumienie tej waszej zasciankowej pretensjonalnosci coraz trudniej wam przychodzilo?... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeellow Re: Prison Break?... IP: *.acn.waw.pl 29.04.07, 20:55 to taki film, kolego, a nazw wlasnych czesto nie ma sensu tlumaczyc. "Skazany na smierc" (to chyba polskie tlumaczenie) byloby w tym wypadku idiotyczne. Ale oczywiscie lepiej wykazac wlasna "wyzszosc" napuszonym postem i pseudointeligentnie dokopac "gazetce". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonus Re: Prison Break?... IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 30.04.07, 03:47 Gość portalu: yeellow napisał(a): > to taki film, kolego, a nazw wlasnych czesto nie ma sensu tlumaczyc. "Skazany > na smierc" (to chyba polskie tlumaczenie) byloby w tym wypadku idiotyczne. Ale > oczywiscie lepiej wykazac wlasna "wyzszosc" napuszonym postem i > pseudointeligentnie dokopac "gazetce". Oczywiscie, pod warunkiem, ze pozostajemuy przy samym filmie, kolego. "Skazyny na smierc", hmm, czy tlumaczyl to jakis zidiocialy rusycysta?! Post nie byl napuszony, lecz byl jedynie skromna uwaga na napuszony tytul pewnego pana "redaktora" chcacego byc pawiem i papuga... Co do "gazetki"... Tak, kiedys to byla Gazeta, teraz jest to juz tylko brukowa gazetka. Niestety. P PS Czyzby to sam pan "redaktor" mnie zaszczycil? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Prison Break?... IP: 172.25.252.* 29.04.07, 23:38 A Ty Polonusie superpolski... Co mają redaktorzy do "prison break". Przcież w artylule nie ma o tym ani słowa. Coś mi się wydaje, że i Polonus jest tylko "polskojęzyczny", bo nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonus Re: Prison Break?... IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 30.04.07, 03:35 Gość portalu: Kibic napisał(a): > A Ty Polonusie superpolski... Co mają redaktorzy do "prison break". Przcież w > artylule nie ma o tym ani słowa. Coś mi się wydaje, że i Polonus jest > tylko "polskojęzyczny", bo nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Spozniles sie, Kibicu (szachowy?), anglojezyczny tytul ("PB") zostal usuniety... Natomiast co do tych Twoich sugestii odnosnie mojej "tylko polskojezycznosci", uniemozliwiajacej mi "czytanie ze zrozumieniem"... Coz, wykazujesz tutaj jaskrawa niekonsekwencje, najwyrazniej powodowana brakiem logiki. Czyz tekst artykulu (pomijajac pierwotny sztubacki tytul) nie jest napisany po polsku?... :-(( P PS Hmm, istotnie, nie mozesz byc kibicem szachowym. Odpowiedz Link Zgłoś