Gość: alf IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 16:05 Szkoda,że tak krótko.Szkoda,że Hołek tylko trzeci.Szkoda,że następny Kormoran dopiero za rok:((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angela-rt Re: Po Kormoranie:((((( 29.06.03, 17:21 niby tak,ale lepiej mowic-juz za rok,bylo bosko super i ojjjjojojo-jestem zachwycona piekną jazda kierowcow i wszystkim co sie działo do okoloa bylo suuuuupppppeeeerrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Po Kormoranie:((((( 29.06.03, 17:33 Ja tez bylem i widzialem. Bylo super, mam nadzieje, ze za 2 lata beda Mistrzostwa Swiata. Za rok polecam wyjazd z ekipa z eNki. Naprawde warto!!! PS. Mam fajne zdjecia, we wtorek odwiedze eNke i przekaze plytke z fotkami. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Po Kormoranie:((((( 29.06.03, 20:15 Gratulacje dla organizatorów rajdu! Jak widać wszystko odbyło się zgodnie z planem, bez wypadków, czy nieprzewidzianych "atrakcji". Słyszeliście, co sie wydarzyło w Toruniu? Natomiast fragmenty "Kormorana", które pokazywali w TV mogły pobudzic do brzydkiego uczucia zazdrości, że byliście tam na miejscu. Fajnie macie! Buziaczki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Po Kormoranie:((((( IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 20:37 Było czego zazdrościć,oj było:)))Szkoda tylko,że relacje w TV takie nędzne,ale gdyby były lepsze to wielu pękłoby z zazdrości w swoich domach! Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Po Kormoranie:((((( 29.06.03, 20:40 Widac Angele z koszulka w rekach? Koszulka "Pub eNka"? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Po Kormoranie:((((( 29.06.03, 21:29 O co chodzi z tymi mistrzostwami świata za 2 lata?To plota czy ktoś to potwierdził?Fajnie by było:-) A co do Torunia i tuningu to przez kilku pijanych debili może zniknąć najlepsza tego typu impreza w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Po Kormoranie:((((( 30.06.03, 08:34 thor_tr napisał: > O co chodzi z tymi mistrzostwami świata za 2 lata?To plota czy ktoś to > potwierdził?Fajnie by było:-) > > A co do Torunia i tuningu to przez kilku pijanych debili może zniknąć najlepsza > > tego typu impreza w Polsce. Thor-to nie bajer,mają takie aspiracje i chcą bardzo,ale czy im sie to uda?? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Po Kormoranie:((((( 30.06.03, 08:45 Życzę powodzenia.Też chciałbym zobaczyć Sainza,Burnsa czy Gronholma w akcji. Ech by się działo.Pewnie rajd byłby znacznie dłuższy. To chyba najlepsza z możliwych promocji Olsztyna-Rajdowe Mistrzostwa Świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Po Kormoranie:((((( IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 29.06.03, 22:36 No cóż, 30 Rajd Kormoran już za 362 dni! 29 był piękny. Ilość zawodników, klasa zawodników i klasa samochodów - niespotykane na innych rajdowych polskich imprezach pokazały, który rajd jest najważniejszy, najlepszy i najukochańszy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Po Kormoranie:((((( IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 15:16 Napiszcie w jakich miejscach byliście?Wydawało mi się,że widziałem ekipę z eNki w Różynce na OS2,ale według mnie akurat tam było kiepsko-za to w Tuławkach super!Prawie tak jak dawniej w Różnowie.Czy ci zapowiadani obserwatorzy FIA byli w końcu czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Po Kormoranie:((((( IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.06.03, 18:23 Sobota - OS 2 na lewo-prawym przed Różynką (bo tu zawsze się coś dzieje, mam zdjęcia z dzwonka Maciejewskiego i załogi nr 19), Barkweda (zdjęcia z tragicznego wypadku załogi 42 - Łukaszu, zdrowiej!), następnie OS 4 na hopach przed Radostami. Niedziela - OS 5 na hopie przed Gołogórą, OS 6 w Matkach, OS 7 prawo-lewy w Radostach i OS 8 w Purdzie. W niedzielę, drodzy eNkowicze, mijaliśmy się. Wolniutko jeźdzł ten wasz automobilek ... ;o) Nie czuliście rajdowego ducha, jak wielu, wielu, wielu .... (PF 126p żółto - czerwony ruszał pod sklepem w Tuławkach z potwornym buksowaniem, a zaraz po tym ręczny ...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Po Kormoranie:((((( IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 22:30 Czy ENkowicze jeżdzili białym LT? Ty Pioter może zbyt mocno poczułeś tego ducha i wzorem lokalnych społeczności uraczyłeś się kilkoma puszkami Specjala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akant Re: Po Kormoranie:((((( IP: *.olnet.pl 30.06.03, 22:49 Łukaszu zdrowiej, ale też Łukaszu nie bądź idyjotą i jie zakładaj nie swojego kombinezonu. A co by się stało, gdybu Łukaszowi trzeba było natychmiast przetaczać krew. I co, dostałby inna krew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Po Kormoranie:((((( IP: *.osd.vectranet.pl 01.07.03, 07:13 Niestety, nikt nie jest nieomylny! Puszkami Specjala??? Po pierwsze - kiedy kibicuję, jestem trzeźwy. Widziałem i podczas tej edycji paru jełopów, którzy pomylili rajd ze speluną. Po drugie - Specjala???? Juranda, to i owszem, nie ma jak olsztyński browarek! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś