sceptyk31 27.09.07, 20:09 Najlepsza metoda to wymienic kandydatów na jakichś sensowniejszych. Na takie byle co to ja też bym nie glosował. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzymilionowy.post Re: Wymyśl hasło, żeby ludzie poszli na wybory 28.09.07, 00:59 E, tam pójdziesz i zagłosujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Wymyśl hasło, żeby ludzie poszli na wybory IP: *.olsztyn.net.pl 28.09.07, 08:22 a na kogo tu głosować? te same gęby co zawsze, pamiętają o wyborcach tylko miesiąc przed wyborami, sami się ustawiają na listach to i niech sami na siebie głosują ja przwiduję frekwencję 20 procent i żadne hasła tu nie pomogą trzeba zmienić system niech ludzie głosują na konkretnych ludzi a więc okręgi jednomandatowe i tylko to może uratować naszą demokrację. Odpowiedz Link Zgłoś
antyrak Re: Wymyśl hasło, żeby ludzie poszli na wybory 30.09.07, 16:28 Zgadzam się na 100%. Ordynacja wyborcza jest do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Wymyśl hasło, żeby ludzie poszli na wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 10:22 Proponiuję oplakatowanie miasta. Plakat wymowny: Panie w moherowych beretach- pod spodem napis o treści: Idż, bo one wybiorą za Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_forum Re: Wymyśl hasło, żeby ludzie poszli na wybory IP: *.olsztyn.mm.pl 28.09.07, 10:57 NIE IDŹCIE NA WYBORY!!! JA ZE SZWAGREM WYBIERZEMY TYCH CO TRZEBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Wymyśl hasło, żeby ludzie poszli na wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 10:59 A co tu wymyślać, skoro wszystko widać. Koniec IV RP bedzie taki, jak dzisiaj służby zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Wymyśl hasło, żeby ludzie poszli na wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 11:04 Ty ze szwagrem to możesz co najwyżej wybrać sobie teściową - nie odbieraj reszcie niewątpliwej przyjemności głosowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hemerytka Re: Wymyśl hasło, żeby ludzie poszli na wybory IP: *.ols.vectranet.pl 28.09.07, 11:18 Może lepiej by było,żeby "TA TEśCIOWA" była wybrana . "nie > odbieraj reszcie niewątpliwej przyjemności głosowania:)". Natomiast ja uważam,że przyjemność głosowania jest BARDZO WĄTPLIWA. Nie czułam przyjemności - NIGDY . Może dlatego,że kiedyś konieczne było branie udziału [chociaż nawet wtedy czasami udawało mi się uniknąć tego ]w wyborach.A może za dużo razy się zawiodłam ? Już tu kiedyś podpowiadałam,żeby im płacono ok.2 tys.zł. mies.to wtedy istniałaby szansa,że zostali ci,którzy mają dobre pomysły i chcą coś dobrego zrobić dla narodu polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Wymyśl hasło, żeby ludzie poszli na wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 15:04 Gość portalu: Ola napisał(a): > Proponiuję oplakatowanie miasta. Plakat wymowny: Panie w moherowych > beretach- pod spodem napis o treści: Idż, bo one wybiorą za Ciebie:) Irokeza? :)) jacul.ovh.org/kaczynski.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lermak Wymyśl hasło, żeby ludzie poszli na wybory IP: 88.156.63.* 28.09.07, 12:12 "Nie głosuj na PiSdzieli, bo Cię CBA z rodziną rozdzieli" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barman Wymyśl hasło, żeby ludzie poszli na wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 12:35 Zdradzę Wam dwa moje śmieszne marzenia: Po pierwsze, marzę, aby stać mnie było na robienie zakupów w polskich sklepach. Niestety, zarabiam tyle, że stać mnie tylko na dżem z biedronki. Po drugie, marzę, bym miał jakiś sensowny powód pójścia na wybory. Niestety, zestaw "odgrzewanych dań" jest ogólnie niezdrowy. Może dam szansę PPP, bo mają młodych i jeszcze niezepsutych ludzi, ale pilnie się najpierw przyjrzę. Zdróweczka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_forum Re: Wymyśl hasło, żeby ludzie poszli na wybory IP: *.olsztyn.mm.pl 28.09.07, 12:56 Z forum: >>> Twarde fakty: 1. Hormonalne środki antykoncepcyjne przedostają się do kanalizacji (są do niej wydalane i wyrzucane). 2. Oczyszczalnie ścieków nie są przystosowane do usuwania zanieczyszczeń hormonalnych. 3. Hormony przedostają się do ujęć wody pitnej. 4. Wchłaniamy duże dawki hormonów modyfikujących orientację seksualną. 5. Z czasem większość ludzi stanie się homoseksualna. Czy jest to dość czytelne? Jeśli się tym przejmujesz to głosuj na PiS. Wprowadzenie zakazu sprzedaży środków antykoncepcyjnych zatrzyma ten zgubny łańcuch zgejowania społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark URATUJ POLSKĘ!- schowaj babci dowód w dniu wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 14:10 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berenika44 Wymyśl hasło, żeby ludzie poszli na wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 14:22 Ja nie mam już na kogo głosować, bo w olsztyńskiej PO utworzyła się niezdrowa klika. W okręgu elbląskim na listę dostała się taka kanalia, że głowa boli. Została mi już tylko Partia Kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyz Re: Wymyśl hasło, żeby ludzie poszli na wybory IP: *.olsztyn.mm.pl 28.09.07, 15:48 Gość portalu: berenika44 napisał(a): > Ja nie mam już na kogo głosować, bo w olsztyńskiej PO utworzyła się > niezdrowa klika. W okręgu elbląskim na listę dostała się taka > kanalia, że głowa boli. Została mi już tylko Partia Kobiet. To głosuj w innym mieście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alki Re: Wymyśl hasło, żeby ludzie poszli na wybory IP: *.olsztyn.mm.pl 30.09.07, 08:32 Najlepsze hasło to: "DAJ ZAROBIĆ INNYM - TUTAJ JESTEŚ PRACODAWCĄ - WYBIERZ PRACOWNIKA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: Wymyśl hasło, żeby ludzie poszli na wybory IP: *.olsztyn.mm.pl 30.09.07, 18:37 forum.wm.pl/viewtopic.php?t=17389 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Wymyśl hasło, żeby ludzie poszli na wybory IP: *.gdynia.mm.pl 01.10.07, 09:22 Schowaj babci dowód osobisty i mocherowy beret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToKu Spieprzaj (na wybory) dzaidu! n/t IP: *.ibd.gtsenergis.pl 01.10.07, 09:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Wybory NIE dla matołków? IP: *.olsztyn.mm.pl 01.10.07, 16:50 img504.imageshack.us/img504/1025/mobydickkw1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Pamiętajcie drogie dziatki, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 15:07 przypilnować swoje babki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? CHUCK NORRIS IP: *.olsztyn.mm.pl 01.10.07, 17:27 głosuj na tych którzy będą rządzić. od ciebie zalerzy los państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: CHUCK NORRIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 22:44 ZALEżY PISZE SIę PRZEZ ż Odpowiedz Link Zgłoś
zeeen przyjdzta głosować bo Donald chce nasze dzieci str 02.10.07, 23:36 achować Odpowiedz Link Zgłoś
zeeen My - twardy beton PiS nie musimy mieć haseł 02.10.07, 23:54 Młodzi , wykształceni o duzym ilorazie inteligencji i dziemy ława na wybory. Walczymy o odciecie od koryta lesnych dziadków z komuny i o lepsza Polske. Ale jak chcecie to macie komuszki czerwone, mordki moje wy: Każdy Polak na PiS głosuje bo Doonald mu dzieci strachuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Ma młodziezy forumowa pędź do babci dowód schować! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 15:11 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Re: Ma młodziezy forumowa pędź do babci dowód sch IP: *.eranet.pl 05.10.07, 21:02 Naród idzie na wybory by stąd poszły te kaczory :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Jestem Twoim osłem. Pojedź ze mną do Warszawy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 08:13 ekspresem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babajackowa Re:Wymyśl hasło,żeby ludzie poszli na wybory IP: *.ols.vectranet.pl 06.10.07, 09:59 Przecież hasłem ludzie się nie najedzą.Dość pustych słów.Chrzanienie hasłami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: setra Wymyśl hasło, żeby ludzie poszli na wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 10:28 NIE BADZ DZIEDEM ZAGŁOSUJ!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maku Re: Wymyśl hasło, żeby ludzie poszli na wybory IP: *.olsztyn.mm.pl 07.10.07, 12:35 "Polsce potrzebna jest koncepcja kontroli państwowej, która obejmuje wszystkie dziedziny życia publicznego, nie pozostawiając sfer niczyich" - Jarosław Kaczyński. "Wszystko w Państwie, nic poza Państwem, nic przeciw Państwu" - Benito Mussolini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Wymyśl hasło, żeby ludzie poszli na wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 20:02 to ja mam 3 propozycje: GŁOSUJ...NIE RYDZYKUJ!!! URNA, TWOJA MAĆ... WYBORY SĄ JAK MEDIA MARKT... Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Wymyśl hasło, żeby ludzie poszli na wybory 09.10.07, 21:05 "Pobutka wyborcza" Andrzeja Samulowskiego Możeta śpsiewać na nutka "Piękna nasza Polska cała" Dalej bracia, na wybory, Czy kto zdrowy, czy kto chory, Byle tylko uniósł nogi, Niech nie szczędzi trochę drogi, Niech karteczkę w urnę wrzuci, I do domu zaraz wróci. :) Dalyj bracia, na wybory Czi chto zdrowy, czi chto chory, Byle tilo łuniósł nogi Nich nie szczandzi trocha drogi, Nich cytelek w urne cieśnie, I dóma zaro myknie. Nie trza wymyslać , łuż mowam gotowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: "Pobutka wyborcza" 09.10.07, 22:44 Dzięki, to jutro inny bedzie z tej serii wiersz. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Masz ochotę zwolnić premiera z pracy? 10.10.07, 00:28 Niedługo będziesz miał okazję. 21.X.2007 Odpowiedz Link Zgłoś