Dodaj do ulubionych

Dentysta fachowiec

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 08:43
Poszukuję dobrego dentysty z dobrze wyposażonym gabinetem i
pracującego na dobrych materiałach. Może nie być tani. Musi być
dobry.
Mam do zrobienia jedynkę więc partactwo wykluczone...
Może znacie jakiegoś dentystę, który prezenuje wysoki poziom swojej
fachowości? Proszę o pomoc...
Obserwuj wątek
    • Gość: pacjent Re: Dentysta fachowiec IP: *.um.olsztyn.pl 24.10.07, 09:23
      iza i Andrzej Sokołowscy na Wyszyńskiego. Dobrzy dentyści, bardzo dobrze
      wyposażony gabinet.
      • Gość: Jovan Re: Dentysta fachowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 18:25
        A nie na Dworcowej? To jacyś inni stomatolodzy? Czy może mają kilka
        gabinetów...
      • Gość: miumiu Re: Dentysta fachowiec IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.11.07, 21:52
        Nie tacy dobrzy,jeszcze nie jest u nas standardem robienie prześwietlenia zęba
        przed leczeniem..dopóki polscy dentyści się tego nie nauczą trudno mówić o
        profesjonaliźmie
    • milal Re: Dentysta fachowiec 24.10.07, 19:57
      Polecam gabinet p.Dowgierd na ul. Mroza Też robiłam u nich jedynki
      i moim zdaniem pełen profesjonalizm.
      • Gość: Jovan Re: Dentysta fachowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 21:47
        A Zyśk? Ktoś coś może słyszał na temat tego lekarza? Dobrego lub
        niedobrego?
        • Gość: Kaśka Re: Dentysta fachowiec IP: *.ols.vectranet.pl 25.10.07, 22:25
          Polecam panią dr. Bałę, mój syn 5 lat temu złamał jedynkę, bardzo dobrze
          zrobiła, do dzisisiaj się trzyma i nie widać różnicy między zębami, że jeden z
          nich jest sztukowany.
          • Gość: aaaaaaaaaaaa Re: Dentysta fachowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 11:03
            to prawda zęby leczy rewelacyjnie ale ceny z kosmosu to mało
            powiedziane
            • Gość: Kaśka Re: Dentysta fachowiec IP: *.ols.vectranet.pl 26.10.07, 15:06
              Tak, ale warta jest tej ceny. Wcześniej 2 stomatologów naprawiało ten ząb i po
              paru miesiącach (ten dosztukowany) odpadał. Patrzac w ten sposó tanio ale na
              krótko wyjdzie ci drożej, niż raz ale dobrze chociaż więcej zapłacisz.
              • Gość: aaaaaaaaaaaa Re: Dentysta fachowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 15:36
                mój szwagier u niej leczył zęby i mówił mi że robi super ale bierze
                niemiłosierne pieniądze - powyżej 500 za zeba (fakt że chyba coś
                poważnego bo jednego zęba robiła mu na dwóch, trzech wizytach) więc
                podejrzewam że jednak jest możliwość znalezienia kogoś kto robi
                równie dobrze za rozsądniejsze pieniądze
    • Gość: jaga Re: Dentysta fachowiec IP: *.olsztyn.mm.pl 26.10.07, 11:16
      Rewelacyjnie robi dr Bogucki-przyjmuje na ul.Samulowskiego(przy
      Warminskiej).Robił mi licówki,efekt świetny,bez bólu.Za jakośc
      trzeba płacic,wiec licz się z tym.Ale ma to wszystko,czego szukasz.
      • Gość: nauczyciel Re: Dentysta fachowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 14:20
        Zgoda,za jakosc trzeba placić,tylko niech dotyczy to wszystkich uslug a nie
        wybranych
      • Gość: miumiu Re: Dentysta fachowiec IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.11.07, 21:57
        Rzeczywiście dr Bogucki jest b.dobry miałam u niego leczenie kanałowe,każdy mi
        współczuł,że to takie straszne..a tu figa,nic nie bolało,a ceny ma normalne,o
        ile pamiętam cennik ma na swojej stronie www
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka