Gość: ona IP: *.ols.vectranet.pl 16.11.07, 19:54 proszę o informację gdzie w olsztynie sklejają szyby samochodowe? Albo gdzie tanio kupie szybę przednią do opla tigry? dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agata Re: szyba samochodowa IP: *.tktelekom.pl 16.11.07, 21:53 Janczar na Lubelskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: szyba samochodowa IP: *.pools.arcor-ip.net 17.11.07, 15:08 Sprzedaj Auto jak ciebie na szybe niestac.Albo kup sobie komarka,tam niema szyb.ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: szyba samochodowa IP: *.ols.vectranet.pl 17.11.07, 16:35 ha ha ha ale śmieszne pajacu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: szyba samochodowa IP: *.play-internet.pl 19.01.23, 09:06 żaden janczar ani auglass - chyba że z uibezpieczenia. Jeśli sam płacisz to tylko i wyłącznie autoszyba na metalowej, zrobiłem tam za połowę ceny którą chciał janczar i autoglass. Robią tam wszystkie urzędy, policja bo jest tanio i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: szyba samochodowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 21:21 Tylko nie "Janczar" - na ul.Polnej jest też firma bodajże "Autoszyby" czy jakoś tak.Mi do popularnrgo Golfa janczar zaśpiewał 2x tyle co na Polnej a za dopełnienie klimy "krzyknął" 420 a na Towarowej zrobił za 150. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: szyba samochodowa IP: *.ols.vectranet.pl 17.11.07, 21:24 Dzięki wielkie za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: szyba samochodowa IP: *.tktelekom.pl 17.11.07, 22:31 Za sklejenie odpysku na szybie zaplaciłam 50 zl, a za uzupelnienie i psrawdzenie szczelnosci oraz wymiane osuszacza zaplaciłam 210 zł. i to w Janczarze.Nie wiem odczego to zależy ale przeciez mozna zadzwonic i sie dowiedzieć.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś