bpkw 09.12.07, 19:31 Konflikt na samym szczycie pisuaru czyli awantura z "banda trojga" powoli przenosi sie w teren; czekam na chwile, kiedy to cale kacze towarzycho podzieli los ich niedawnych koalicjantow. Im wczesniej, tym lepiej dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pisiak misiak Rozpad PiS w regionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 19:33 Ja tam wolę lepiej Szczygło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Rozpad PiS w regionie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.07, 19:50 Z dwojga złego rzeczywićie wybór wydaje się bardziej właściwy. Aczkolwiek jeden warty jest drugiego. Miszmat i walkę ze wszystkim oprócz swojej racji obydwaj wyssali chyba z mlekiem matki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Rozpad PiS w regionie IP: *.olsztyn.mm.pl 10.12.07, 16:08 Proponuje panie Jerzy zabrac ze soba Waldemara Z. Dobrze zorganizował panu wybory prezydenckie a szum wokół Sklejki Pisz też dodał panu sympatyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulas Re: Rozpad PiS w regionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 23:30 A mnie Szmit obrzydł a Szczygło obrzydło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Rozpad PiS w regionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 12:26 >Ja tam wolę lepiej Szczygło. Szczygło to zadaje się jeszcze kawalwr do wzięcia ? Może być z tego Żenidło!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonny the bean very soon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.07, 19:41 to all scum from "gazeta wyborowa"-we will back!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozbawiony Re: very soon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 11:14 A kogo poprzesz lub podeprzesz? Do szkoły najpierw, bo byk na byku. Albo po prostu pisać po polsku, jak po angielsku się nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b28 Rozpad PiS w regionie IP: *.gdynia.mm.pl 09.12.07, 19:50 Szczygło powinien przewodzić PISowi w Olsztynie. Będzie śmieszniej i szybcie to się wszystko rozpadnie w pisdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonar Re: Rozpad PiS w regionie IP: *.olsztyn.mm.pl 09.12.07, 19:54 Popieram ostatni głos - niech to się rozkraczy na kaczych nóżkach. Byle nie spłynęło do Lyny, bo katastrofa ekologiczna gotowa :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Rozpad PiS w regionie IP: *.torun.mm.pl 09.12.07, 20:08 Szmita nie znam, ale Szczygło będzie na pewno bardzo dobry do rozpieprzenia PiS w Olsztynie. W przerwach w lizaniu d... kaczkom kurdupel na pewno świetnie się tym zajmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Rozpad PiS w regionie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.07, 19:58 jaki tam rozpad!?zwykły porządek,trzeba zewrzeć szyki i wziąć się do pracy przed wyborami!olsztyńskie platfusy rozpadną się szybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nella Re: Rozpad PiS w regionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 20:04 popieram w całej rozciągłości głos ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Rozpad PiS w regionie IP: *.ols.vectranet.pl 09.12.07, 21:37 Nareszcie Szmit sobie pójdzie w PIS...u Dość złego narobił, dość ludzi nakrzywdził. Niech wynosi się jak najdalej. Brawo Szczygło!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia cackes No i stało się, IP: 213.73.2.* 09.12.07, 21:42 egoizm Jerzego w końcu wyszedł na wierzch. Od początku działalności tego typka widać było że zależy mu tylko na sobie. W PiSie nikt pewnie nie będzie za nim płakał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nella Re: No i stało się, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 21:46 Podoba mi sie Szczygło, był jednym z lepszych ministrów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulu-gula Re: No i stało się, IP: *.ols.vectranet.pl 09.12.07, 22:37 Nella Szczygło najlepszym z Ministrów HA HA HA nie rośmieszaj przecież on nie potrafi wysłowić się. A Mietek na plakacie tak dusił Kaczorów, że zadusił Ich już prawie na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacwing Szczyglo byl ministrem krotko IP: 213.73.2.* 09.12.07, 22:48 ale i tak przebil swego poprzednika Radka w kreatywnosci i skutecznosci dzialan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka Re: Szczyglo wykończył Szmita IP: *.ols.vectranet.pl 09.12.07, 23:02 Nareszcie! Niech żyje Aleksander Szczygło!!!!!!!Za nim pójdę wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nella Re: Szczyglo wykończył Szmita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 23:26 hehe, to już nas jest więcej w tym pochodzie za Szczygłem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr. Re: Szczyglo wykończył Szmita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 14:45 Nawet do piekła? Powiedz to jak PIS będzie miał 1% popracia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: No i stało się, IP: *.torun.mm.pl 10.12.07, 14:53 Tylko Nelli tak pierdzielli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cymor Rozpad PiS w regionie IP: *.reszel.arkusnet.pl 09.12.07, 23:26 Niektórzy chcą się przykleić tym razem do PO i być na fali.Tacy to politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Rozpad PiS w regionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 23:57 Rydz Szczygły potrafi jedynie rozwalać i gledzić w rozgłośni Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii Re: Rozpad PiS w regionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 21:11 pierwszy w kolejce ZWIERKO. Już umizguje się do Tandyraka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawo powinni postawić na młodych i wykształconych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 14:14 Np na Mateusza Cieśluka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajerek Re: powinni postawić na młodych i wykształconych IP: *.olsztyn.mm.pl 10.12.07, 16:33 Hehehehe, młodzi i wykształceni w PiS - świetny kawał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab A może kostropaty? IP: *.torun.mm.pl 10.12.07, 14:51 A może kostropaty z ratusza? Też kurdupel w specjalnych butach z wkładkami, więc pasowałby do PiS-u. Zjawisko biologiczne na pewno by go lubiło. A poza tym, skoro z SLD mógł gładko przejść do kościoła, to dlaczego nie mógłby do PiS-u? Bardzo dobry kandydat na szefa PiS w regionie, nawet lepszy od Szczygła. Proszę szanowne koleżanki i kolegów o poparcie tej kandydatury. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Podgórski Re: Rozpad PiS w regionie IP: *.olsztyn.mm.pl 10.12.07, 17:35 Dyskusję zainicjował ktoś przeciwny PIS-owi, kto chciałby, aby PIS-u nie było. I na ŧę ścieżkę poprowadził internautów, którzy od czasu do czasu basują tak samo i napinają muskuły. Czy to wystarczy? Bo na razie PIS jest. A jeżeli tak - to należy mu życzyć tego, by stał się organizacją ludzi myślących o przyszłości Polski. A tymczasem - jakie są struktury w naszym województwie i jacy liderzy? To smutne, że u nas tak wielkie znaczenie ma to, by nic się nie udało. Nie wiem, czy przez to będzie nam weselej? Bronek Podgórski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Rozpad PiS w regionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 17:36 www.jerzyszmit.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1&Itemid=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Podliczmy wszyskie partie Jurka.Proszę o pomoc. IP: 213.73.2.* 10.12.07, 21:35 UW, SKL, AWS, PP, PiS. Coś mało, proszę o uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak Rozpad PiS w regionie IP: 213.73.2.* 10.12.07, 21:36 ja słyszałem że w 2001 złożył deklarację do platformy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Rozpad PiS w regionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 21:30 Panie Jurku, już od dawna zastanawiam się co Pan robi w tej bolszewicko-pseudoultrakatolickiej partii? Znam Pana i wiem, że musi się pan głupio czuć wśród bezczeli, którzy uwierzyli że każde kłamstwo można ciemnemu ludkowi sprzedać, byle na bezczela. Ponadto, jako były UPR-owiec, zawsze ideowiec, co Pan robił wśród socjalistów z PIS? Czekał z nadzieja na zmiany. I Pan, i ja dobrze wiemy, że Prezes Jarosław poglądów gospodarczych nie ma, ideowych też nei bardzo. ZAWSZE DOPISUJE MU TYLKO APETYT. NA WŁADZĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzki Rozpad PiS w regionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 19:34 Na górze się rozpada to i na dole biorą przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Rozpad PiS w regionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 22:31 Oni takich nie chcą. Pan Chojecki mojej znajomej powiedział, ze jej nie zna i do PiS jej nie przyjmie. Odpowiedz Link Zgłoś