laguna_25 08.03.08, 00:33 Dzin działa nocą,a Ty śpisz..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzin3 Re: Do mobbing_pkobp:) 08.03.08, 00:45 bo mam dość tych durnych wpisów , przez cały dzień śledziłem co się dzieje, jednak centrala odniosła sukces Odpowiedz Link
robotnik_pkobp Re: Do mobbing_pkobp:) 08.03.08, 00:54 i co, uważasz że jak powstanie nowe forum, to bedzie inaczej to cetrala nie bedzie odnosiła takich sukcesów jak dzisiejszy? życzę powodzenia, ale powiem szczerze, ze jakby to dzisiejsze (a właściwie wczorajsze) dziadostwo uciąć na początku nim się rozkreciło to centrala nie odniosła by tego sukcesu Odpowiedz Link
laguna_25 Re: Do mobbing_pkobp:) 08.03.08, 10:15 dzin3 napisał: > ja nazwał bym to donoszeniem laguna_25 Obawiam się,że mylisz pojęcia.Jest to tylko zwrócenie uwagi na to,co dzieje się na forum.Pozdrawiam Odpowiedz Link
laguna_25 Re: Do mobbing_pkobp:) 08.03.08, 09:55 A Twoja działalność "na skróty",po najmniejszej linii oporu - to zapewne najwyższy poziom uczciwości Odpowiedz Link
mobbing_pkobp Szanowni Forumowicze 08.03.08, 11:49 Prosze nie reklamowac innych forów tutaj. Jakis czas temu pisalem juz o tym w innym watku. Dzisiaj zamiescilem wpis aby było jasne dla wszystkich: "ps. Nie reklamujemy tu innego forum dotyczącego PKO BP SA." mobbing_pkobp Odpowiedz Link
robotnik_pkobp Re: Szanowni Forumowicze 08.03.08, 11:58 mobbing_pko czyli mam rozumieć, ze to Ty skasowałeś temat odnośnie tamtego forum? Jeśli tak, to dziwi mnie to, że ten temat tak szybko skasowałeś a prowokacyjny do kłótni i obrażający innych (przez który m.in. czuk1 odszedł) zostawiłeś nietknięty. Możesz się do tego ustosunkować? Odpowiedz Link
malutka.niak Re: Szanowni Forumowicze 08.03.08, 17:20 Jak to łatwo można się pomylić? W nocy wykasowałam 2 wpisy (dzin3) reklamujące jego forum. Pozdrawiam serdecznie! malutka Odpowiedz Link
skuter44 Re: Szanowni Forumowicze 08.03.08, 19:28 Czytam juz rok te forum. Wcinam się nieraz choć nie ptacuje w tym banku ale moja rodzinka tu roni i trudno nie słuchac co mówią i pszą. Teraz czytam a tu bujatyka w forum internetu banku, jakieś kłutnire. Miejsce to się do zamyka l inych sppoza bankiem, To nie jest dobrze, bo gdzie klient napisze do prezesa? Zaraz wycinaja. Odpowiedz Link