Gość: AS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 18:53 Drodzy sąsiedzi, czy może ktoś ma "przyjemność" korzystania z tej nowoczesnej usługi. Jestem z okolic Jeziora Długiego. Dziękuje i pozdrawiam, ale nie "telekomunikacje". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: TPSA i wideostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 19:28 też jestem ciekaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: TPSA i wideostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 19:41 A co tam pochwalę fachowców tpsy, u mnie już od października konfigurują tę usługę i co ciekawe u Nich wszystko działa a umnie nic. Może ktoś ma jakiś dobry pomysł ... . Uprzedzam 0800102102 /3 i 9393 obdzwaniam niemal codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sepsa Re: TPSA i wideostrada IP: *.olsztyn.mm.pl 17.12.07, 19:56 > i co ciekawe u Nich wszystko działa a umnie nic. Może ktoś ma > jakiś dobry p Pewnie masz stary czarno/biały telewizor a chcesz żeby Ci tepsa wymieniła na kolorowy !Bo przeca videłostrada musi być w kolorze. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: TPSA i wideostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 21:36 Czarny i biały powiadasz telewizor, a patrzę i widzę co mój jakiś taki srebno szary. Odpowiedz Link Zgłoś