ewakol 26.08.03, 15:33 No właśnie, czy możecie kogoś polecić? Może miałyście jakieś doświadczenia z tymi specjalistami? Pozdrawiam Ewa i Oskar (11.02.2003) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonamk Re: neurolog w Olsztynie 26.08.03, 17:51 Jeśli Cię interesuje wizyta prywatna, to chciałam Ci polecić doktor Bożennę Wencław. Przyjmuje na Wyszyńskiego 5B a nr tel. to 601 889 594. Wizyta kosztuje 70 zł ale naprawdę jest tego warta, bardzo kompetentna i poświęca dużo czasu dziecku. Pozdr, Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
ewakol Re: neurolog w Olsztynie 26.08.03, 20:46 Dziekuję za odpowiedź. Napewno skorzystam. Chodzę z małym do lekarza do szpitala dziecięcego, ale będę chciała skonsultować diagnozę tam postawioną. Pozdrawiam. Ewa i Oskar Odpowiedz Link Zgłoś
iwonamk Re: neurolog w Olsztynie 26.08.03, 22:04 Napisz po wizycie, czy jesteś zadowolona. My też chodzimy do poradni w szpitalu dziecięcym, ale nie da się w ogóle porównać jakości tych wizyt. Dr Wencław też pracuje w Szpitalu dziecięcym ale na oddziale. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
ewakol Re: neurolog w Olsztynie 23.10.03, 21:56 Strasznie długo mnie tu nie było - ale jakos czasu coraz mniej. Byliśmy u Pani doktor i z czystym sumieniem mogę ją polecić. Poświęciła nam duzo czasu, wszystko wyjaśniła i rzeczywiście nie umyw się to do wizyty w szpitalu. Może to kwestia opłaty, a może i lekarza. Poizdrawiam Ewa i Oskar Odpowiedz Link Zgłoś