Dodaj do ulubionych

Staroń zawieszona

IP: *.ols.vectranet.pl 23.04.08, 21:39
Wątpliwa obrończyni uciśnionych.
wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9888577&rfbawp=1208979388.769&ticaid=15c3d
Obserwuj wątek
    • Gość: lili super star Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 21:44
      w koncu to nastalo lidia proszczaj;) hi hi
    • Gość: kola Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 21:44
      koniec lidzi w po
    • Gość: talia Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 21:46
      Bardzo mnie ta argumentacja przekonała! Wstyd PO!
    • Gość: działkowiec Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 21:50
      Jestesmy z panią! Jeszcze rozwalimy ten olsztyński układ!
      • Gość: tak Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:00
        Poznali się już na Lidzi, sprawdzą jeszcze jej przekręty i wyrzucą z PO!
        • Gość: też działkowiec Re: Staroń zawieszona IP: *.ols.vectranet.pl 23.04.08, 22:20
          Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka :)
          • Gość: xyz Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:22
            Prawda
            www.rp.pl/artykul/124925.html
    • Gość: yad Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:25
      Myślę ,że jest to koniec syczów, dąbkowskich, głażewskich, protasów itd. Nie
      pokonacie Jej chłopcy smutni. Teraz Olsztyn zrozumiał , że przeginacie kolesie.
      Układ pierdnął i się przegiął.
      Olsztyn to nie jest miasto idiotów, zapamiętajcie to smutasy.
      • Gość: olsztyniak Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:39
        Na pewno Olsztyn to nie miasto idiotów jak uważa pani S., która skłamała w
        oświadczeniu majątkowym, która kłamała w "TVP Opinie" mówiąc, że nie brała
        dopłat unijnych co jak wykazała TVP było kłamstwem jednym z wielu którymi
        posługuje się ta pani.
      • Gość: kobieta Re: Staroń zawieszona IP: *.ols.vectranet.pl 23.04.08, 22:41
        I po co yad dorabiasz wielką ideologię do krętactw posłanki.Jaki układ? Słowa,
        słowa, słowa. A tak naprawdę to wielkie g...
        Ustawa o działkach, nieetyczne zachowanie wobec molestowanej, społeczny
        asystent, kłamstwa na antenie TV, wyrok w spółdzielni i taaaki majątek. Jako
        wyborca czuję się wykorzystana i oszukana.
        • Gość: Karola Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:46
          To poczuj się jeszcze zmanipulowana przez czerwono-różowy układ z olsztyńskimi
          mediami nz czele. Mam nzdzieję, że poczujesz się szybciej niż się tego spodziewasz!
        • Gość: tak Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 22:46
          tak kobieto, masz racje, ja też czuję się oszukany i wykorzystany przez fałszywą
          i zakłamaną Lidię S.
          • Gość: jowita Re: Staroń zawieszona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 23:03
            Bardzo ci współczuję. Pomódl się za małkowskiego i procyka, oni zawsze czyści i
            święci. Hipokryzja święci swój dzien w nytszlo.
            • Gość: lena Re: Staroń zawieszona IP: *.ols.vectranet.pl 23.04.08, 23:07
              Wiesz jowito, powiem krótko:Pośmiał się kocioł z garnka. Jeszcze Małkowskiemu
              nikt na razie winy nie udowodnił.
              • Gość: pisior Re: Staroń zawieszona IP: *.gprs.plus.pl 23.04.08, 23:21
                Pani Lidia Staroń do PiS. Pani Lidio zapraszamy. My też tropimy
                układy tak jak Pani. Co tam Platforma. Pani świetnie poradzi sobie w
                każdej partii. Nie ważne sztandary, ważne żeby być na górze.
                Pozdrawiamy Panią.
                • Gość: czytelnik Re: Staroń zawieszona IP: *.ols.vectranet.pl 24.04.08, 08:42
                  P.Posel szkoda ze pani startowala w wyborach z listy p.o mam
                  nadzieje ze ten klub ma coraz mniejsze poparcie a uczciwi zawsze
                  beda na gorze jestesmy z Pania.
                  • Gość: anula Re: Staroń zawieszona IP: *.olsztyn.mm.pl 24.04.08, 21:57
                    Jeżeli się komuś nadepnie na odcisk to reakcja nadepniętego może
                    być nieobliczlna w skutkach.I tak się stało z Panią Poseł
                    L.Staroń.Za dużo chce pomagać ludziom,walczy z
                    układami,bezprawiem .To się wielu nie podoba,jej zamierzenia i
                    działania naruszają interesy innych i dlatego dali jej "po
                    łapkach".Z innej strony zawiść ludzi z tej samej partii tj.PO,którzy
                    stawiają pytanie dlaczego ona jest popularna a nie ja?Na pewno taki
                    dylemat ma pani Bublewicz,do której bym nie poszła nigdy prosić o
                    pomoc,gdyż trudno jest ją zastać (umówić się).Do pani Staroń
                    ludzie "idą jak w dym".Dlaczego? Ponieważ Pani Posel Staroń nigdy
                    nie odmówiła nikomu pomocy.I tutaj jest pies pogrzebany.Pani Lidio
                    niech Pani dalej działa tak jak do tej pory i życzę Pani dalszych
                    sukcesów.Ja glosowałam nie na PO a na Pania Staroń,więc niech Pani
                    mnie nie zawiedzie.
                    • Gość: wyborcy Re: Staroń zawieszona IP: *.gprs.plus.pl 25.04.08, 06:47
                      Szanowna Pani Posel, zyczymy Pani duzo sily i wytrwalosci. Obserwujac ta
                      sytuacje mamy nieodparte wrazenie, ze juz kiedyz tak bylo. Czytalismy platne
                      pomawiajace ogloszenia na Pani temat nadawane przez procyka, na klatkach naszych
                      domow wisialy ogloszenia szkalujace Pania. Lokalne media (wowczas celowala w tym
                      GO) codziennie donosily informacje - jaka to Pani "be", a jaki "cacy" jest
                      procyk. Dzisiaj zmienily sie osoby, ktore za tym stoja, ale metody sa
                      identyczne. Jak opisywalo "wprost" - Rybicki, Cichon, Sycz i Gorecki to glowni
                      rozgrywajacy olsztynskiego ukladu. To dzisiaj za ich przyczyna lokalna telewizja
                      i gazeta wyborcza przepuscila zmasowany atak. Klamstwo goni klamstwo i to
                      niewazne, ze to sprostuja, ale brud i podejrzenia zostana. Chodzi o to, zeby
                      Pani wizerunek zniszczyc. Pani Posel goraco Pania wspieramy, zyczymy duzo sily i
                      zdrowia! I wiemy, ze tylko dzieki Pani dzialaniu jest mozliwe zahamowanie tego
                      zalewu niegodziwosci w naszym miescie. Nie chcemy, aby spadochroniarz z Gdanska
                      przypominal sobie o regionie tylko raz w ciagu kadencji - na wybory, nie chcemy,
                      aby pozostali korzystajac ze swoich mozliwosci rozprowadzali miasto ukladami, a
                      w nim panuje wszechogarniajacy marazm. Pani Posel wierzymy w Pania. I niewazne
                      pod jakim szyldem - my glosowalismy na Pania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka