Gość: toja IP: *.ols.vectranet.pl 06.07.08, 19:21 gazetaolsztynska.wm.pl/Olsztyn-oczami-turystki,49564 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turysta rowerowy Re: po prostu Olsztyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.08, 20:55 Olsztyn to najpiękniejsze miasto w Polsce. To powtarzają wszyscy. Mnóstwo jezior i przemili ludzie. Przyjeżdżam tu co dwa trzy lata i zawsze jestem mile zaskoczony atmosferą czystością i kulturą ludzi. Tak wiec myślę że pani Agnieszka Tołoczko pochodzi ze wsi pod Ostrołęką skoro dla niej 9 zł za bilet to drogo i nie wie jak korzystać z toalet. Pani Agnieszko cywilizowany człowiek wchodzi do pierwszej lepszej kafejki restauracji czy pubu i nie ma z tym problemu. Ja tak robię gdy jestem na starym mieście w Olsztynie Krakowie czy Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yad Re: po prostu Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 21:03 tak obiektywizm ściera się z oszołomstwem , brawo pani Agnieszko, a turysta przyjeżdża tu chyba najarany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troxy Re: po prostu Olsztyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.08, 21:49 A ty jesteś chyba chory z nienawiści. Turysta ma rację ktoś kto nie potrafi korzystać z toalet niech lepiej nie pisze o turystyce. Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: po prostu Olsztyn 06.07.08, 22:38 Ależ to oczywiste. Miasto które ma 15 jezior największy las miejski w Europie jest w pierwszej piątce miasto o najwyższym poziomie życia nie może być spostrzegane przez pryzmat prowincjonalnej dziennikarki obiektywnie. Kobieta która w lipcu pyta w Olsztynie o basen musi mieć coś nie po kolei... :) To tak jak na Saharze pytać o lampę kwarcową... :) Chyba że Pani przyzwyczajona do zasikanych basenów i bez moczu w wodzie nie potrafi pływać... :) Taki reportaż mogę zrobić z Monaco Paryża czy Las Vegas. Kompleksy Pani dziennikarki doszyły do absurdu. Jak można najpiękniejsze miasto w Polsce obsmarować w tak bezkarny sposób? Można jeśli pisze się na zamówienie. Tylko czyje? Hmmm... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: po prostu Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 23:59 leonie, skończ już eksperymenty z tymi ziołami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emerytka Re: po prostu Olsztyn IP: *.ols.vectranet.pl 07.07.08, 09:33 Turystko,informacja na dworcu PKS jest po to, żeby informować o godzinach i kursach autobusów . Natomiast informacja turystyczna to zupełnie inna działka.Dlatego nie trzeba mylić tych 2 informacji.No, może tylko, gdyby ta pani z okienka przykleiła sobie uśmiech i powiedziała,że tej innej informacji trzeba poszukać w innym miejscu, to już byłoby ok. Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: po prostu Olsztyn 07.07.08, 16:58 Dobrze że nie pytała w aptece... :) Swoją drogą to czy na stacji benzynowej w Olsztynie można gdzieś wyrwać ząb? Odpowiedzcie proszę bo jeśli nie to w takim razie medycyna w Olsztynie już zupełnie upada :) :) :) Dziś idąc ulicą Piłsudskiego zauważyłem ze nie ma aparatów do masażu stóp ... ZGROZA !!! :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś