Dodaj do ulubionych

po prostu Olsztyn

IP: *.ols.vectranet.pl 06.07.08, 19:21
gazetaolsztynska.wm.pl/Olsztyn-oczami-turystki,49564
Obserwuj wątek
    • Gość: turysta rowerowy Re: po prostu Olsztyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.08, 20:55

Olsztyn to najpiękniejsze miasto w Polsce. To powtarzają wszyscy. Mnóstwo jezior
      i przemili ludzie. Przyjeżdżam tu co dwa trzy lata i zawsze jestem mile
      zaskoczony atmosferą czystością i kulturą ludzi. Tak wiec myślę że pani
      Agnieszka Tołoczko pochodzi ze wsi pod Ostrołęką skoro dla niej 9 zł za bilet to
      drogo i nie wie jak korzystać z toalet. Pani Agnieszko cywilizowany człowiek
      wchodzi do pierwszej lepszej kafejki restauracji czy pubu i nie ma z tym
      problemu. Ja tak robię gdy jestem na starym mieście w Olsztynie Krakowie czy
      Poznaniu.
      • Gość: yad Re: po prostu Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 21:03
        tak obiektywizm ściera się z oszołomstwem , brawo pani Agnieszko, a turysta
        przyjeżdża tu chyba najarany
        • Gość: troxy Re: po prostu Olsztyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.08, 21:49

A ty jesteś chyba chory z nienawiści. Turysta ma rację ktoś kto nie potrafi
          korzystać z toalet niech lepiej nie pisze o turystyce.
          • leon.1 Re: po prostu Olsztyn 06.07.08, 22:38

Ależ to oczywiste. Miasto które ma 15 jezior największy las miejski w Europie
            jest w pierwszej piątce miasto o najwyższym poziomie życia nie może być
            spostrzegane przez pryzmat prowincjonalnej dziennikarki obiektywnie. Kobieta
            która w lipcu pyta w Olsztynie o basen musi mieć coś nie po kolei... :) To tak
            jak na Saharze pytać o lampę kwarcową... :) Chyba że Pani przyzwyczajona do
            zasikanych basenów i bez moczu w wodzie nie potrafi pływać... :) Taki reportaż
            mogę zrobić z Monaco Paryża czy Las Vegas. Kompleksy Pani dziennikarki doszyły
            do absurdu. Jak można najpiękniejsze miasto w Polsce obsmarować w tak bezkarny
            sposób? Można jeśli pisze się na zamówienie. Tylko czyje? Hmmm... :) :) :)
            • Gość: xyz Re: po prostu Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 23:59
              leonie, skończ już eksperymenty z tymi ziołami....
              • Gość: Emerytka Re: po prostu Olsztyn IP: *.ols.vectranet.pl 07.07.08, 09:33
                Turystko,informacja na dworcu PKS jest po to, żeby informować o godzinach i
                kursach autobusów . Natomiast informacja turystyczna to zupełnie inna
                działka.Dlatego nie trzeba mylić tych 2 informacji.No, może tylko, gdyby ta pani
                z okienka przykleiła sobie uśmiech i powiedziała,że tej innej informacji trzeba
                poszukać w innym miejscu, to już byłoby ok.
                • leon.1 Re: po prostu Olsztyn 07.07.08, 16:58

Dobrze że nie pytała w aptece... :)
                  Swoją drogą to czy na stacji benzynowej w Olsztynie można gdzieś wyrwać ząb?
                  Odpowiedzcie proszę bo jeśli nie to w takim razie medycyna w Olsztynie już
                  zupełnie upada :) :) :) Dziś idąc ulicą Piłsudskiego zauważyłem ze nie ma
                  aparatów do masażu stóp ... ZGROZA !!! :) :) :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka