Gość: edi IP: *.sprint.com.pl 22.07.08, 07:56 czy ktoś zna dobra kosmetyczkę w Olsztynie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Zerwiskórka Re: dobra kosmetyczka IP: *.centertel.pl 22.07.08, 08:14 ja jestem najlepsza,mam dużo roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sevilla Re: dobra kosmetyczka IP: *.olsztyn.mm.pl 22.07.08, 10:24 Ulka Pluta ''afrodyta '' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Zerwiskórka Re: dobra kosmetyczka IP: *.centertel.pl 22.07.08, 10:33 nikt mnie nie przebije,ja stosuję sproszkowną masę perłową ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Radomska Re: dobra kosmetyczka IP: *.centertel.pl 10.03.09, 01:29 Polecam Instytut w HB,nie piszcie głupot, to bardzo dobry gabinet.Polecam Kasię i Dominikę,korzystałam z zabiegów i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: dobra kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 15:23 Ja , znam Grażyna Piotrowska ma swój gabinet na Limanowskiego i bardzo szeroki zakres usług ! Poza tym bardzo miła kobieta ;) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: dobra kosmetyczka IP: *.centertel.pl 08.08.08, 01:31 Jestem klientka ,od ponad dwóch lat w Instytucie Zdrowia i Kosmetyki Estetycznej w Centrum H&B.Tak naprawdę ,to tylko tu mi pomogli praktycznie we wszystkim.Pozostałe gabinety w Olsztynie ,które wcześniej odwiedzałm,to tylko strata pieniędzy.Trzeba wykonywac zabiegi z pasja ,tak jak w tym gabinecie wykonuje właścicielka i jej personel.To nie prawda,ze zabiegi drogie,naprawde warto.***** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangoor Re: dobra kosmetyczka IP: *.ols.vectranet.pl 12.12.08, 13:17 ,tak jak w tym gabinecie wykonuje właścicielka i jej personel.To nie prawda,ze zabiegi drogie,naprawde warto.***** To chyba z Misia, jak taka sportsmenka stała przed szafa i mówiła, "że to nie prawda, że dach przeciekał a jedzenie było kiepskie". Fajna forma reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tattata Re: dobra kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.10, 14:35 Witam ja jestem zawiedziona brakiem profesjonalizmu. OTÓŻ MIAŁAM zabieg kawitacji stosowany na twarz. wtedy nie wiedziałam jak sie go wykonuje ale teraz juz wiem ze szpatułką ultradźwiękową należny jeździć po zwilżonej twarzy delikatnie tylko muskając przez kilka minut a owa pani z instytutu na ul. wilczyńskiego h&b tak mocno przyciskała końcówkę do mojej naczyniowej twarzy ze aż mi łzy leciały i po zabiegu podejrzewam bo wcześniej tego nie mialam dodatkowo mi naczynka popękały w okolicy nosa. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Odradzam bo one sie chyba dopiero ucza i licza na to ze klientki które do nich przychodzą nie mają zielonego pojęcia o wykonywanym zabiegu i mogą robic co chcą. Poza tym po takim zabiegu powinna byc jakas maska np. algowa żeby złagodzić zaczerwienienie. eh nic takiego nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mooncake Re: dobra kosmetyczka IP: *.c1229.alb76.cust.comxnet.dk 13.07.13, 16:49 Osobiscie nie polecam Instytutu Zdrowia i Kosmetyki Estetycznej! Kosmetyczka jest malo kompetentna, zamiast skupic sie na danym zabiegu, wypytuje o cale Twoje prywatne zycie, wscibska, zero kultury i profesjonalizmu! Odradzam ta żałosną klinike! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: dobra kosmetyczka IP: *.centertel.pl 08.08.08, 00:27 Najlepsze i najbardziej profesjonalne zabiegi, wykonuje Instytut Zdrowia i Kosmetyki Estetycznej ,w Centrum H&B na ul,Wilczyńskiego.Mialam poważne problemy z cerą i pozbyłam się kompleksów.Tylko ten gabinet polecam,naprawdę.Szefowa super,nie jdnego lekarza zaskoczy swoją wiedzą i doświadczeniem. Pomogła tez mojej mamie,która jest bardzo szczęśliwa,Kosmetyczki wszystie super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa i teresa Re: dobra kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.08, 09:00 Och och ach ach - chyba jesteście ze soba zszyte w jedną osobę, która klęczy prezed właścicielką wychwalanego gabinetu i śpiewa radosne "ubu dubu,niech nam żyje..." Te wpisy nie zachęcają ale z racji swojej uniżonej laurkowatej formy zniechęcają do wizyty w tym gabinecie. Tandeta i fuszera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa i Ewa Re: dobra kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.08, 09:05 Nejeden lekarz nie zna się tak dobrze na kosmetyce jak właścielka gabinetu w H&M :)) Ha ha :) Dobre. Najważniejsze, że mama jest szczęśliwa :) ha ha :) Doskonałe. Aż strach się bać tej właścicielki, która jest jak wynika z tego sklonowanego opisu Teresy i Ewy chodzącą kosmetyczną alfą i omegą. Ale cóż - miłość i wdzięczność łubu dubu :) Tak - to znowu ja - Jarząbek :) Pozdrowienia dla mało inteligentenej Ewoteresy :) Zrobiła Pani niezły kabaret :) ha ha. Dobre dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
semantyczna Re: dobra kosmetyczka 11.12.08, 20:33 a ja wcale nie słyszałam pochlebnych opinii o Instytucie H&B. Wręcz przeciwnie. Nawet kosmetyczki które tam pracują nie opowiadają o tym miejscu dobrych rzeczy. Ale dla każdego coś dobrego. Możecie coś polecić? Zastanawiam sie między dwoma gabinetami Chimera i Medella. Ktoś był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dobra kosmetyczka IP: *.olsztyn.mm.pl 18.12.08, 12:05 ja byłam w chimerze ale tylko na kolczykowaniu :D więc nie wiem ale wygląda na higieniczne miejsce dlatego teraz sie chce wybrac na oczyszczanie i zobaczymy. Jak ktoś był to niech pisze co tam w trawie piszczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: dobra kosmetyczka IP: 95.146.135.* 25.04.10, 14:43 Ja chodzilam swego czasu do chimery i powiem tyle ze nie bylam do konca zadowolona.Owszem miejsce zadbane czyste higieniczne itp.ale po pierwsze bardzo drogo,panie ktore wykonywaly zabiegi spoznialy sie,czasami jednoczesnie wykonywaly druga robote,i nie pomogly mi zabiegi.Oraz uwazam ze oceniaja ludzi po tym jak sa ubrani i czy maja kase!!Duzo mozna by pisac ale nie warto!To bylo moje zdanie- wybor nalezy do Pani.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pscoleczka Re: dobra kosmetyczka 23.02.09, 22:59 Ja mogę polecić Krysię Jaworowską, która przyjmuje na Osińskiego 12/13. Jest kosmetyczką i jednocześnie bioenergoterapeutką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: dobra kosmetyczka IP: 94.23.155.* 06.01.10, 08:40 można spokojnie polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emka Re: dobra kosmetyczka IP: *.zone5.bethere.co.uk 11.12.08, 22:47 ja do instytyutu chodze regularnie, super jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: dobra kosmetyczka IP: *.ols.vectranet.pl 18.12.08, 16:53 In Iwaszko - mieszka na Nagórkach, z tego co wiem teraz przyjmuje w Starych Jabłonkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: dobra kosmetyczka IP: *.olsztyn.mm.pl 21.12.08, 17:41 Ja byłam ostatnio z ciekawości w tym Instytucie w HB. Zaskoczyło mnie że tam przyjmują lekarze przed poważniejszymi zabiegami. Nie byłam wszędzie w Olsztynie ale muszę powiedzieć że mimo tego, że Instytut jest w HB (trochę mnie to zniechęcało) to jestem pozytywnie zaskoczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta dobra kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 17:41 Zgadzam sie z kolezanka, ja tez polecam Instytut... Ostatnio zachęłam regularnie chodzić tam na mikrodermobrazje i są efekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monisiek76 Re: dobra kosmetyczka IP: *.ols.vectranet.pl 06.01.09, 19:48 studio Hedene na Westerplatte (przy Szuwarku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: dobra kosmetyczka IP: 83.14.25.* 24.02.09, 21:54 od dłuższego czasu szukałam dobrej kosmetyczki w Olsztynie. Byłam w stanie więcej zapłacić byleby tylko usługa była dobrze wykonana. Trafiłam do Instytutu Zdrowia i Kosmetyki Estetycznej na Wilczyńskiego 25 w centrum H&B. I szczerze wam powiem, że załuję, że tam poszłam!Mój pierwszy zabieg to oczyszczanie twarzy. Jedyny plus to to, że |Pani była bardzo miła, chciała stworzyć przyjazna atmosferę, ale jeżeli chodzi o jakoś usługi-tragedia!!! Zabieg wykonywała śpiesząc się, wykonany został niedokładnie. sama lepiej bym to zrobiła, szkoda kasy. A poza tym miałam wrażenie, że oceniają klientki po wyglądzie, trzeba być super ubranym i umalowanym aby traktowali \Cię poważnie. Szczycą się że maja takich gości jak Iwona Pawlowicz a lekceważą zwyklych klientów. Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: dobra kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 10:32 a ja polecam nowo otwarte centrum urody przy ul. Długosza 7 naprzeciwko bocznego wejścia do katedry i panią Magdę Seroczyńską tewl. 696 038 906, naprawdeę warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobra kosmetyczka IP: 95.160.190.* 28.03.09, 15:11 a ja polecam Panią Halinę Truszczyńską na starówce (dom rzemiosła) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: dobra kosmetyczka IP: *.centertel.pl 23.06.09, 00:10 Polecam Instytut w HB,wyleczyłam sobie bużkę i zlikwidowałam blizny.Chyba jedyny gabinet godny polecenia.Na dermatologów wydałm kupę kasy i nic z tego.Tu było warto wejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: klientka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.10, 14:26 Chciałabym wyrazić swoje zdanie na temat wielce okrzykiwanej pani A. Ż. właścicielce Instytutu Zdrowia i Kosmetyki Estetycznej na > Wilczyńskiego 25 w centrum H&B to nie jestem w ogóle zadowolona. Robiłam u tej kobiety zabieg który polegał na wpuszczeniu barwnika w skórę. odbywało się to w ciągu paru spotkań ponieważ trzeba było przychodzić na korekty. Do czego zmierzam... otóż załóżmy ze Pani A.ż umówiła mnie na wizytę na godzinę 15.00 a przyjmowała mnie zawsze od 1,5h do 2h później. Ciągle latała gdzieś i wykonywała 10 rzeczy na raz a ja musiałam czekać ponieważ zabieg był juz opłacony więc nie miałam wyjścia. zdarzało się to za każdym razem. poza tym jak juz leżałam na łóżku zabiegowy to pani potrafiła przerwać zabieg ze mną i pojść do kolejnej klientki np. przekłucie uszu dla dziecka.... po czym wracała i kończyła swoją powinność dodatkowo przerywając i rozmawiając przez telefon. dlaczego nic jej nie powiedziałam?? dlatego ze za duzo mnie to kosztowało i zabieg był poważny i bałam się ze może sie zemścić. oczywiście zabieg byl nieudany i nie widać żadnych efektów. poza tym ze jest bardzo przemiła i stara się tym wszystkim nadgonić swoje roztrzepanie. a zdążyło sie również tak ze przyszłam na umówiony zabieg a jaśnie Pani w ogóle nie było i nawet mnie nie poinformowała ze mam nie przyjeżdżać. stracone godziny i kasa. Nigdy więcej tam nie pójdę i będę wszystkim opowiadać o zaistniałych sytuacjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOŚ Re: dobra kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 13:44 BYŁAM W HEDENIE NA DEPILACJI BIKINI I WYSZŁAM Z SINIAKAMI.NIE WIEM JAK Z RESZTA ZABIEGÓW, ALE JA JUZ NIE PÓJDĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: dobra kosmetyczka IP: *.olsztyn.mm.pl 05.03.10, 20:10 Oj chyba konkurencja ciśnienia nie trzyma. Ja do Hedene chodze od dawna, robie tez bikini i w zyciu nie mialam siniakow. To jakas ściema. Ja jestem zadowolona i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariol Re: dobra kosmetyczka IP: *.olsztyn.mm.pl 05.03.10, 20:23 Oj chyba konkurencja ciśnienia nie trzyma. Ja chodze do Hedene od dawna i w zyciu sie mi nie zdarzyly siniaki. Jestem zadowolona i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLIENTKA Re: dobra kosmetyczka IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.10, 01:13 Karolina Majewska ul. Limanowskiego 11/1 Galeria Fryzur i Urody GLAMOUR 089 526 13 31 Jestem bardzo zadowolona z zabiegów. Cera wygląda zupełnie jak nie moja. Ponadto miła atmosfera no i przemiła profesjonalna osoba. Szeroka gama usług. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: dobra kosmetyczka IP: *.olsztyn.mm.pl 25.04.10, 18:26 Gabinet Sensitive na Wojska Polskiego-i pani Joli.Niezbyt tanio,ale profesjonalnie,chodze tam i mam ogromne zaufanie do p.Joli.Świetna obsługa ,sterylnie. www.kosmetyczka.olsztyn.com.pl/ Polecam naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: dobra kosmetyczka IP: *.olsztyn.mm.pl 16.09.13, 19:57 Roksana Obssesion w szkole Mistrzów tańca Pavlović na ul. Berlinga 2 ;D Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: dobra kosmetyczka IP: *.olsztyn.mm.pl 31.10.13, 22:15 Polecam sprawdzoną mobilną dyplomowaną kosmetyczkę. Korzystałam z jej usług kilkakrotnie (przedłużanie rzęs i makijaż). Jest naprawde super! Tu znajdziecie namiar do jej salonu kosmetycznego www.kosmetyczne.olsztyn.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: dobra kosmetyczka IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.13, 22:52 Polecam Planetę Piękna na Dajtkach, pani Agnieszka. Zawsze jestem zadowolona, miła i bardzo profesjonalna. Jej praca to jej pasja! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: dobra kosmetyczka IP: *.net.hawetelekom.pl 08.05.15, 21:38 Polecam Wam dziewczyny gabinet na jarotach acbeauty - jest teraz na czasie, niedrogo i mają tam mnóstwo zabiegów i sprzętów. Kosmetyczki nie wiem czy wszystkie, ale moja do której chodzę jest doświadczona i długo tam pracuje także spokojnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: dobra kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.13, 11:25 Polecam - jeszcze się nigdy nie zawiodłam na Asi. Najlepsza kosmetyczka w Olsztynie, a przedłużanie rzęs w jej wykonaniu - bajka. Jej strona www: ecri.olsztyn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: dobra kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 23:07 Fantastyczna Kosmetyczka pracuje na Warszawskiej 89." DK Beauty Studio" Jej japońskie masaże twarzy odmładzającą rękawicą są niezwykłe i niezwykle skuteczne. Masa masaż permanentny ust ,to zwyczajnie arcydzieło. Dziękuję pani Dorotko Odpowiedz Link Zgłoś
mmascarpone Re: dobra kosmetyczka 13.01.14, 07:07 Tylko pani Jola i salon Sensitive na Wojska Polskiego. Fantastyczna atmosfera, a do tego czysty profesjonalizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: dobra kosmetyczka IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.07.14, 21:17 Polecam panią Emilię z mobilnego gabinetu kosmetycznego Diament, zawsze fachowo doradzi, zabiegi wykonuje w pełni profesjonalnie i za atrakcyjną cenę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: dobra kosmetyczka IP: *.olsztyn.vectranet.pl 19.07.14, 21:55 Pani Emilia z mobilnego gabinetu kosmetycznego Diament to bardzo dobra kosmetyczka :) profesjonalne podejście, odpowie na każde pytanie i pomoże dobrać odpowiedni zabieg :) Można znaleźć na www.mobilna-kosmetyczka.olsztyn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: dobra kosmetyczka IP: *.olsztyn.mm.pl 30.09.14, 15:05 Polecam z ręką na sercu gabinet kosmetyczny PięknoSfera w Olsztynie. Wiedza i zaangażowanie kosmetyczki na najwyższym poziomie. Można zapisać się na bezpłatne konsultacje. Dobrane zabiegi naprawdę działają! nie jest to "miziu miziu" po twarzy tylko naprawdę dobrany tak zabieg by przyniósł efekt i naprawdę przynosi. Polecam wszystkim chcącym zmienić kosmetyczkę lub szukających profesjonalnej pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doms hotel omega IP: 89.228.2.* 05.09.14, 11:51 Bylam ostatnio w nowym salonie w hotelu omega-Pefredo. Bardzo fajny salon, profesjonalne podejscie do klienta, super zabiegi, jest z czego wybierac. Robilam juz zabieg na twarz i hybrydy i jestem bardzo zadowolona. Salon godny polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga gabinet Olivskin IP: 5.174.123.* 13.09.15, 21:56 Polecam gabinet olivskin, przy moście jana na starówce. Profesjonalizm i mila atmosfera ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaaaa122 Re: dobra kosmetyczka 15.02.16, 22:19 starowka noa skin polecam 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
weronikakaszubska Re: dobra kosmetyczka 22.04.16, 00:09 Hejka... Oczywiście salon Olivskin. Panie kosmetyczki z przeolbrzymią wiedzą a co za tym idzie potrafią ją przełożyć na praktykę czego efektem są skuteczne zabiegi.... Bardzo bardzo polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zanidyll Re: dobra kosmetyczka 12.07.16, 16:17 Polecam i będziesz zadowolona. Więcej poczytasz sobie tu: www.pieknosfera.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zanidyll Re: dobra kosmetyczka 12.07.16, 16:20 Jeżeli nie szukasz kogoś kto tylko gada i zagada całą wizytę a potem wyciągnie rękę po kasę to polecam www.pieknosfera.pl. Do tego gabinetu chodzę bo naprawdę jest wysoki poziom kontaktu z klientem i są widoczne efekty poprawy skóry twarzy - w moim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
adriannawu Re: dobra kosmetyczka 27.04.17, 08:59 Szkoda że nei napisałaś do czego szukasz kosmetyczki, bo od tego zależy kogo Ci polecić. Jeśli chodzi o jakiś problem ze skórą, to bardzo dobre zabiegi mają tu www.aether.pl/ - ja tam chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś