Gość: alf IP: *.ols.vectranet.pl 14.10.03, 21:35 Gdzie na Obrońców Tobruku jest jednostka wojskowa??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alicja Gdzie jest JW ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 21:53 Gość portalu: alf napisał(a): > Gdzie na Obrońców Tobruku jest jednostka wojskowa??? To jest tajna jednostka !!! Jej miejsce postoju też jest tajne. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Gdzie jest JW ? 14.10.03, 21:57 Chyba na Sielskiej stoi masa gratow w stuly Star rocznik 59, moze to sprzet logistykow? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Gdzie jest JW ? 14.10.03, 22:32 Gość portalu: Alicja napisał(a): > > Gdzie na Obrońców Tobruku jest jednostka wojskowa??? Jak to gdzie ?. Na Obrońców Tobruku, albo jak kto woli na Kozłowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Gdzie jest JW ? IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 14.10.03, 22:42 Myślałem że była Kozłowskiego to Armii Krajowej,a Obrońców Polbruku to inna bajka.Chyba kiedy zmieniano nazwę z Kozłowskiego na AK to Obrońców jeszcze nie istniała? Może pod przykrywką salonu Toyoty powstaje jakaś tajna jednostka struktur NATO:) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Gdzie jest JW ? 14.10.03, 22:45 Gość portalu: alf napisał(a): > Myślałem że była Kozłowskiego to Armii Krajowej,a Obrońców Polbruku to inna > bajka. Masz rację. Cholera, wygłupiłem się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jachopulos A w Iraku coraz bardziej gorąco IP: *.lanet.wroc.pl 14.10.03, 22:24 Jak tak dalej pójdzie, to i naszych będą traktować jak wyzwolicieli z ameryki, jak junior nie spuści z tonu. Jak nie zrobi to i tak ma przechlapane, bo albo koncerny których jest "dłużnikiem" go przycisną, albo przegra drugą kadencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Blisko 30 żołnierzy z Olsztyna wyjeżdża do Ir IP: 80.51.57.* 14.10.03, 22:59 OKUPANCI! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol4 Re: Blisko 30 żołnierzy z Olsztyna wyjeżdża do Ir IP: 213.25.60.* 15.10.03, 12:48 "pogłębiają wiedzę wojskową, poznają irackie obyczaje, język i klimat. " Ciekawe ile sie juz jezyka nauczyli Odpowiedz Link Zgłoś