Dodaj do ulubionych

Olsztyn jest piekny cz. XXXIII

21.10.03, 21:43
Czuje sie zaszczyczony tym, iz moge otworzyc nowe przygody "Pieknego
Olsztyna". Tym razem czesc XXXIII, dla mniej kumatych 6546.
Niestety Redakcja nie interesuje sie juz nami. I dlatego nie bedzie juz
wiecej zaproszenia na darmowe jedzenie, picie i spiewanie!!!

A teraz prosze podac linki do poszczegolnych stron.

Kamera jest tutaj:

topexpert.pl/cam.html
Obserwuj wątek
    • Gość: sud Re: Olsztyn jest piekny cz. XXXIII IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.03, 21:47
      A o śniegu za oknem nie wspomniałeś. Że pada.

"Im bardziej sypie śnieg. Bim, bom.
      Im bardziej pada śnieg. Bim, bom.
      Tym bardziej marzną mi paluszki."
    • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. XXXIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 21:47
      mimo wszystko Mikołaja dla redakcji też zorganizujemy, bo kto mało mówi ten nie
      popełnia błędów, a redakcja milczy, więc jest bezbłędna
      • being28 Re: Olsztyn jest piekny cz. XXXIII 21.10.03, 21:51
        Kumpel mi mowil, ze snieg w Suwalkach. A ja nie wierzylem:)
        Sud, podaj linki do swoich fotek, please:)
        • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny cz. XXXIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 21:54
          Wezwijcie służby drogowe, na maluchu pod Bramą jest już pierwszy śnieg,
          zobaczcie
          zaraz włożę stronę suda
        • Gość: sud Re: Olsztyn jest piekny cz. XXXIII IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.03, 21:55
          W Olsztynie też pada śnieg. Ale teraz z deszczem.
          www.moje-fotografie.olsztyn.pl/
          • Gość: sud Re: Olsztyn jest piekny cz. XXXIII IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.03, 21:56
            Pogoda kontra Drogowcy
            1:0
            • andulka7 Re: Olsztyn jest piekny cz. XXXIII 21.10.03, 21:59
              Gość portalu: sud napisał(a):

> Pogoda kontra Drogowcy
              > 1:0

A jak długo pada? Od kwadransa?
              • Gość: sud Re: Olsztyn jest piekny cz. XXXIII IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.03, 22:00
                Już ze 2 kwadranse
            • Gość: rita Re: Olsztyn w oczach suda - też piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 22:00
              www.moje-fotografie.olsztyn.pl/index.php?idd=17&ido=145
              ta strona jest niegłupia i niezła ;)))
              Inka , kiedy przyjeżdza następnym razem do Olsztyna ?

• andulka7 Re: Olsztyn jest piekny cz. XXXIII 21.10.03, 21:57
            A liście na drzewach w Olsztynie jeszcze są? I w jakich kolorach? To dopiero by
            bylo widowisko - liściate jeszcze drzewa obsypane sniegiem...
    • thor_tr LINKI 21.10.03, 21:59
      Również witam w nowej części.
      Co do linków proszę bardzo,oto moi faworyci.Zacznę może od strony najbardziej Enkowej z eNkowych ,dalej przejdę może do strony naszego forumowicza z pięknymi zdjęciami ,aż do strony Beinga .
      To moje top 3.,czyli trzy strony zajmujęce pierwsze miejsce:-)
      • being28 Re: LINKI 21.10.03, 22:05
        Jak Ty znalazles moja strone? Widza ja pierwszy raz w zyciu:) Naprawde.

Jak bedzie snieg to zrobie troche fotek i zamieszcze na stronie.
        • thor_tr Re: LINKI 21.10.03, 22:07
          Oj może to nie jest dokładnie twoja strona,ale zdjęcia są twoje i jakoś tak
          pasuje-Strona Beinga.
        • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 22:08
          jeśli chodzi o liście , to one spadają przy pierwszych przymrozkach, na które
          teraz Olsztyniacy czekają i rano może być szklaneczka
          • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII 21.10.03, 22:14
            Bede musial zmienic oponki w moim aucie. Kto mi pierdnie w oponke?
            Strona jest moja i to moje pierdoly tam sa. Ja zawsze wpisuje Rogelio i jakos
            udaje mi sie odszukac moje zdjecia:)
            • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII 21.10.03, 22:28
              Właśnie.To twoja strona i twoje zdjęcia.O to mi chodziło.
              Teraz mam jej link,ale jakiś czas temu się naszukałem.
              • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 22:32
                thor_tr - ciekawe , ze przy podnych przez ciebie stronach znika mi całe forum i
                musze od nowa je wgrywać - tylko przy twoich - co się dzeje ?
                • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII 21.10.03, 22:35
                  Rita, kliknij prawym klawiszem myszy na link, pojawi sie ramka i wtedy kliknij
                  na "otworz w nowym oknie" i bedzie OK.
                • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII 21.10.03, 22:39
                  Przy tak zrobionym linku to niestety normalne,ale wystarczy wtedy
                  kliknąć "Wstecz"
                  Jeśli kogoś interesuje sposób robienia takich linków,to jest on bardzo prosty:
                  <a href=*https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10003&w=8463107*>Forum dla
                  adminów< /a>

Zamiast gwiazdek trzeba napisac " (apostrof).
                  Wtedy pojawi się link,gdzie zamiast dokładnego adresu będzie,jak na przykładzie
                  powyżej,tylko dowolnie wpisane przez ciebie zdanie(w tym wypadku Forum dla
                  adminów).
                  • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII 21.10.03, 22:43
                    Nie bać taki madry i bierz sie do referatu:)

<a href="Tanie wycieczki zagraniczne">www.malichlopcy.com.pl</a>
                    • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII 21.10.03, 22:43
                      Nie dziala!!! Zlodzieje!!!
                      • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII 21.10.03, 22:48
                        :-)
                        Zrobiłeś dokładnie odwrotnie.Tam gdzie napisałeś nazwę wstaw link,a gdzie link
                        nazwę:-)Acha,linki lepiej wklejać.Pomiędzy -a- i -/- powinna być przerwa
                    • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII 21.10.03, 22:52
                      Test:)

< a href="www.malichlopcy.com.pl">Tanie wycieczki zagraniczne</ a>
                      • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII 21.10.03, 22:52
                        < a href="www.malichlopcy.com.pl">Tanie wycieczki zagraniczne< / a>
                      • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII 21.10.03, 22:56
                        Teraz powinno być ok.Jeśli wkleiłeś link,a nie wpisałeś.Chwilka jest błąd.
                        <a href="">< /a>
                        Teraz pomiędzy "wklej link , a pomiędzy>< napisz coś.Błąd był </ a>.powinno być
                        < /a>
                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 22:45
                    rozumię, a Olsztyn już sie uspokoił lub poszedł spać i śniegu jeszcze nie widać
                    na drogach
                    • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII 21.10.03, 22:47
                      Rano pewnie bedzie slisko i ludzie spoznia sie do pracy z rana:(
                      • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 22:57
                        Witam poranny wyspany Olsztyn piękny - miłej pracy życzę, nocna zmiana idzie
                        spać
                        • lustroo Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII 22.10.03, 07:26
                          Hej. Właśnie, że niewyspany. Czy ja kiedyś się wyspałam ? :o)
                        • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII 22.10.03, 07:27
                          Witam!
                          Rano trzeba bylo odkopac i odlodzic auto,
                          powykrecane liscie wisza glowa w dol...
                          zmarzniete kwiaty smutno zszarzaly...
                          idzie zima.
                          W czwartek?
                          Pod Wysoka Brama?
                          o 22,00?
                          kto wie... bede gdzies tak wracal z siatkowki.
                          • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII 22.10.03, 08:51
                            Nie wierzylem w snieg i wlaczylem kamere. I rzeczywiscie jest bialo!!!!
                            A ja jutro przyjezdzam i mialem roic zdjecia jesieni!!
                            • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII 22.10.03, 11:09
                              Witam zimowo.
                              Ze zdjęć jesieni raczej nic nie wyjdzie.Śnieg co prawda długo się nie
                              utrzyma,ale wszystkie liście zmarzły i oklapły.
                              • inka28 Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII 22.10.03, 16:41
                                Już w Krakowie, uciekłam śniegowi;)
                                W Olsztynie króciuteńko, ale atmosferę chłonęłam jak gąbka. Najbardziej
                                zdumiała mnie Wysoka B. - a to bezwstydnica!! Poza tym spacer po mieście,
                                sprawił że na chwilę zapomniałam, że nic nie załatwiłam co musiałam załatwić.
                                Za to do Olsztyna przyjadę na dłużej w weekend przed 11 listopada i chyba po
                                też. I wtedy z eNki nie będę wychodzić. Tak sobie myślę, że na 1-go będziemy
                                zajęci swoimi sprawami, może potem będzie luźniej?
                                Pozdrawiam:)))
                                • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 21:07
                                  Myslę, że dobry pomysł, święto wychodzi w środku tygodnia więc nikt nie będzie
                                  wyjeżdzał
                                  Wiem , że macie zimno, w nocy jeszcze zimniej - może wam zaserwować grochówkę
                                  na rozgrzewkę zamiast winka :-)))))))))))
                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 21:11
                                    to już jutro - zobaczymy was ???????????
                                    a teraz rozrabia pod Bramą jakiś biały polonez i wogóle jest dużo samochodów,
                                    może jakiś zjazd jest pod Wysoką Bramą
                                    • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII 22.10.03, 21:14
                                      Jest też straż miejska.
                                      Mandaciki.
                                      • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 21:17
                                        nie, nie , o tej porze dostają tylko pouczenia - pomyśl, przecież ci kierowcy
                                        robią nam frajdę podjeżdzając pod Bramę, a może im co innego wręczają ;)))))))))
                                        • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII 22.10.03, 21:20
                                          Tak,ale za przyjemność oglądania trzeba płacić i oni właśnie to robią;-)))
                                          • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 21:24
                                            chyba właśnie debatują, długo tam sobie siedzą
                                            - ja myslę , ze oglądają mecz lub słuchają razem
                                            a jest ładny, co chwile sobie strzelają, choć nie trafiają
                                            zrobiłeś już ten referat ?
                                            piekny mecz jak Olsztyn piękny
                                            • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII 22.10.03, 21:34
                                              Referat zrobiony.
                                              Jak tam w Krakowie.Macie śnieg?U nas utrzymał się cały dzień.
                                              A przypomniało mi się.Oso leciał balonem.Zrobił z góry zdjęcia Olsztyna.Podobno
                                              Sud miał je zamieścić na swojej stronie.Wie ktoś coś o tym?Ja tych zdjęć na
                                              stronie "moich fotografi"znalezć nie mogę.
                                              • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz. XXXIII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 21:53
                                                W Krakowie jest temperatura plusowa, ale martwię się o was, widzę w kamerze lód
                                                na jezdni czyli szklankę, zapowiadają -7 u was
                                                thor_tr - w tytule zawołaj suda i sie spytaj , tych zdjęć wogóle nie widziałam
                                                • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny-DO SUDA 22.10.03, 22:00
                                                  Czy masz może zdjęcia Oso z lotu balonem nad Olsztynem?Oso wspominał,że takie
                                                  zdjęcia Tobie prześle,ale nie mogę ich nigdzie znalezc.
                                                  • Gość: sud Re: Olsztyn jest piękny-DO SUDA IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 22:20
                                                    Hej! Nic o tym nie wiem. Ale chętnie się dowiem.
                                                    Zima przyszła niewielka. Ktoś wczoraj chcial kolorowe z białym, więc
                                                    zamieszczam.
                                                    www.moje-fotografie.olsztyn.pl/index.php?idd=17&ido=145&idz=2508
                                                    www.moje-fotografie.olsztyn.pl/index.php?idd=17&ido=145&idz=2507
                                                    www.moje-fotografie.olsztyn.pl/index.php?idd=17&ido=145&idz=2506
                                                    Białość ogólnie wyglądała tak.
                                                    www.moje-fotografie.olsztyn.pl/index.php?idd=16&ido=146&idz=2509
                                                    A wysoka Brama jeszcze 3 dni temu wyglądała tak.
                                                    www.moje-fotografie.olsztyn.pl/index.php?idd=1&ido=13&idz=2503
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny-DO SUDA 22.10.03, 22:26
                                                    Świetne zdjęcia.Tak to właśnie dzisiaj wyglądało.
                                                    Oso mówił o tym,zdaje się,na spotkaniu w eNce.Jestem bardzo ciekawy jak wygląda
                                                    ten rejon miasta z lotu ptaka.
                                                  • andulka7 Re: Olsztyn jest piękny-DO SUDA 22.10.03, 22:26
                                                    Olsztyn po prostu jest piękny, o każdej porze roku, zimojesienią też :)
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny- IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 22:40
                                                    oczywiście , zdjęcia i Olsztyn jest piękny
                                                    pozdrawiam cię Andulko
                                                    i witam poranną , ranną i chłodną zmianę Olsztyna
                                                    miłego dnia
                                                  • andulka7 Re: Olsztyn jest piękny- 22.10.03, 23:19
                                                    A Ja Ciebie, dawno żeśmy się nie widziały :)
                                                  • Gość: koza Re: Olsztyn jest piękny-DO SUDA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.03, 23:03
                                                    Co Wy ciagle z tym Olsztynem, macie jakies kompleksy? A Krakow nie
                                                    jest piekny?
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny-DO SUDA 23.10.03, 07:22
                                                    Witam forumowiczow.
                                                    poranna temperatura w Olsztynie -3
                                                    sniegu malo.
                                                    Wysoka sie rozbiera z sukienki na zime!
                                                    W siatke z Mostostalem wygralismy 3x1, ale roznie moglo byc.
                                                    Liscie zwieszaja sie smutno.
                                                    Opony zimowe drza z niecierpliwosci zeby pojezdzic,
                                                    moze dzis?
                                                    Milego dnia!
                                                    Donosil z Olsztyna Wasz Olsztynski donosiciel!!!
                                                  • lustroo Re: Olsztyn jest piękny 23.10.03, 07:25
                                                    Bardzo jest piekny. A u mnie te ośnieżone krzaki, drzewa. Dziś do pracy szłam
                                                    zachwycona. Żałuję, ze mam zepsuty aparat, byłyby piękne fotki. Czy jakieś
                                                    spotkanie sie szykuje w weekend? Pozdrówka
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny 23.10.03, 09:58
                                                    Tak - jest pieknie.
                                                    Niesmialo przebija slonce,
                                                    rozswietla bialy snieg na lisciach.
                                                    nastrojowo i jesiennie.
                                                    Lecart- dzis siatkowka w samochodowce!
                                                    Jutro szantowanie w Baszcie o 20,00
                                                    moze macie ochote?
                                                    O spotkaniu nic nie wiem.
                                                    Tak jakos sie troche mijamy.
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piękny 23.10.03, 10:06
                                                    Zbyszek, czy jak bede w Olsztynie w to dasz mi
                                                    poprowadzic biale autko? :)))
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 23.10.03, 10:49
                                                    Tylko które białe?Wczoraj jak posypało to wszystkie były białe;-)))
                                                    BIAŁE AUTO DLA INKI ;-)
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piękny 23.10.03, 10:59
                                                    Thor, to jest z katalogu slubnego! To propozycja?;)
                                                    Niestety, auto ma numer rejestracyjny EL. Odpada!
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 23.10.03, 11:09
                                                    Oj nic z tych rzeczy;-)
                                                    EL kojarzy się z...wiadomo:-)ale to tylko rejestracja z Łodzi:-)
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piękny 23.10.03, 11:12
                                                    Lamiesz mi serce!! ;)
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 23.10.03, 11:15
                                                    :-)))))
                                                    Miłego dnia Inko.
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piękny 23.10.03, 11:19
                                                    Ach ci mezczyzni, balamutnicy... Zlamal taki serce, a
                                                    teraz zyczy milego dnia... ;)))
                                                    Wzajemnie:)
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 20:42
                                                    Kamera internetowa włąvczona - zapraszam na relacje - being w roli głównej ma
                                                    wystąpić o 22.00 , może będzie wcześniej , zobaczymy - pomachajmy i my mu.
                                                    Czuwamy :)))))))
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 21:02
                                                    uwaga, jakaś grupa stoi, kto mi pomoże rozszyfrować ?
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 23.10.03, 21:05
                                                    Nikogo nie widać.Zbyszek też mówił,że może o 22 będzie pod WB.
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 21:07
                                                    właśnie znikli - poszli dalej, a szkoda, chciałam ich zatrzymać ale.........
                                                    czekamu dalej cierpliwie
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 23.10.03, 21:13
                                                    Na dwójce jest "Nie lubię poniedziałku".
                                                    Rok 1971 i takie korki w Wawce że hej.
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 21:23
                                                    Faktycznie - dobry fim
                                                    patrzę w tą kamerę i widze, że dziewczyna w białej kurtce była umówiona na
                                                    randkę z facetem w czerwonych skarpetkach :))))
                                                    ale spokój pod Bramą , coraz bardziej ją rozbierają, będzie golutka i eleganca
                                                    będzie teraz ?
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 23.10.03, 21:28
                                                    Fakt.Będziemy mieli za to lepsze widoczki;-)))
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 23.10.03, 21:45
                                                    Jeszcze nic się nie dzieje pod WB:-(
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 21:50
                                                    jest 21.50 - już wypatruję
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 23.10.03, 22:02
                                                    Jest radiowóz:-)
                                                    Przez chwilę stało białe kombi,może to Zbyszka?
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 22:10
                                                    powiem ci prawdę , nic nie widziałam, a przygotowałam chleb i sól jak being
                                                    sobie życzył - spiorę go jak tylko go spotkam ;)))))))))))
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 23.10.03, 22:14
                                                    Ja też nic nie widziałem,no może tylko to białe auto.
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 22:21
                                                    kwadrans akademicki odczekałam - trudno, najważniejszy jest Olsztyn , on nigdy
                                                    nie zdradzi i zawsze jest - Brawo Olsztynie , ty nie zawiedziesz, ten chleb i
                                                    sól jest dla ciebie - cieszę sie , że sie w nim urodziłam, nie mogłam sobie
                                                    wybrać lepszego miejsca na ziemi
                                                    nic to - jak mówi Pan Wołodyjowski
                                                    i Baśka się rozpłakała
                                                  • andulka7 Re: Olsztyn jest piękny 23.10.03, 22:28
                                                    Zimno, może tory zamarzły albo cały Toruń, gdzie being sie przesiada, zdaje
                                                    się...
                                                    Pewnie kolej nawaliła a nie on :)
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 22:34
                                                    coś mu nawaliło, mam nadzieje , ze jest zdrowy i cały, teraz sie będziemy
                                                    martwić o niego - może da jakoś znać ?
                                                  • andulka7 Re: Olsztyn jest piękny 23.10.03, 22:35
                                                    Pewnie tak, ale będąc w Olsztynie nadaje tylko z kafejek internetowych o ile
                                                    pamiętam, w Pyrlandii ma warunki luksusowe a w domu - na piechotę ;)
                                                  • Gość: rita Re: Poszukiwany being IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 22:48
                                                    jutro sie dowiemy, nie ma co debatować, tylko myśleć, że being jest cały , że
                                                    sie nie poślizgnął na szklance i nie jest w gipsowni ;)
                                                    pozdrawim poranną zmianę, może oni coś wiedza o beingu ?
                                                  • Gość: sud Re: Poszukiwany being IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.03, 00:20
                                                    Wanted. Dead or alive.
                                                    Tak pisano na satrych filmach.
                                                    Zapraszam na
                                                    www.moje-fotografie.olsztyn.pl/index.php?idd=17&ido=147
                                                    Wprawdzie to nie Being, ale ...
                                                  • lustroo Re: Olsztyn jest piękny 24.10.03, 07:10
                                                    Witam. Mamy piekną zimę tej jesieni ;o).
                                                    A zdjęcia Suda są po prostu "sudne", bez dwóch zdań. :o)
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny 24.10.03, 07:30
                                                    Witam z rana!
                                                    Beniga nie bylo, nic nie wiem nowego.
                                                    Ja pod WB bylem od 21,55 do 22,05
                                                    z lecart-em.
                                                    thor- dobrze namierzyles.
                                                    Przejezdzala i straz i policja,
                                                    stalem na awaryjnych, nie przyczepili sie.
                                                    Moze benig objawi sie dzis na szantach?
                                                    - o 20,00 Baszta.
                                                    Pozdrowka.
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piękny 24.10.03, 11:38
                                                    Hej!!!
                                                    Wczoraj ilosc sniegu mnie przerazila. Dodatkowo jestem troche przeziebiony i
                                                    moj ukochany maluch odmowil posluszenstwa. Zaraz jednak sprawdze GPS w
                                                    autobusach i moze uda mi sie dojechac do centrum. Jak bedzie otwarta to
                                                    zachacze o eNke.

Pozdrawiam cala ekipe, sprawdzilem stan konta i w zwiazku z tym zbyt czesto na
                                                    necie nie bede siedzial:)
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 24.10.03, 12:53
                                                    Ha czułem,że to białe auto było Twoje.To magia WB;-)))
                                                    Pozdrawiam wszystkich weekendowo.
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piękny 24.10.03, 16:22
                                                    Ja to bym moje kochane białe auto z zamkniętymi oczami poznała:)
                                                    Jak zobaczycie w autobusie najedzonego blondyna z mina - czemu ja musze
                                                    jezdzic z tym plebsem? - to go pozdrowcie ode mnie:)))
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 25.10.03, 08:57
                                                    Witam w sobotni ranek.
                                                    Jakaś niewyjaśniona pustka na forum.Wszyscy śpią czy co?
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piękny 25.10.03, 16:01
                                                    Weekend, wiadomo, niektórzy są odcięci od kompa. A niektórzy podejrzewaja u
                                                    siebie uzależnienie od netu;)
                                                    Ale dobrze, spacerujcie, bawcie się, a ci z grypą mają sie ciepło ubierać!!!
                                                  • Gość: Lecart Re: Olsztyn jest piękny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 17:12
                                                    No ja ostatnio wlasnie duzo sie bawie imprezuje spaceruje czy jak kto woli :P
                                                    Dlatego rzadko siadam na neta - w tym miesiacu jeszcze nie zdazylo m isie
                                                    nocki zarwac :)
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.10.03, 20:54
                                                    Dla tych co się nudzą i grzeją się przy kaaloryferkach niech oglądną Olsztyn z
                                                    góry, z lotu ptaka jaki nam zaserwował niezawodny sud
                                                    Zapraszam na
                                                    www.moje-fotografie.olsztyn.pl/index.php?idd=17&ido=147
                                                    lecart - pewnie , że się baw - nie jestem pewna, ale chyba widziałam was przed
                                                    kamerą - zbyszek taki duży i ciebie i tak myślałam, ale te mysli nie
                                                    dopuszczałam do siebie - teraz wiem, że to wy byliście - staliście na środku
                                                    placu - prawda ? - dzięki za poświęcenie i narażenie zdrowia i przeziębienie.
                                                    Przecież bylo zimno, a my oglądacze siedzieliśmy w ciepełku - jeszcze raz
                                                    dziękuję, to białe auto też widziałam
                                                    Tak za bardzo nie balujcie, wszystko z umiarem
                                                    a na szantach byliście ?
                                                    Inka - w Krakowie są targii książki , zawędrujesz tam ?
                                                  • andulka7 Re: Olsztyn jest piękny 25.10.03, 22:47
                                                    NO właśnie, też trochę imprezuję więc tez rzadko siadam do maszyny. I latam po
                                                    sumermarketach budowlanych wydając resztkę pieniędzy bo remont łazienki będzie.
                                                    Trzymajcie kciuki, to dopust straszny, wyprowadzić się muszę z córka na parę
                                                    dni...
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.10.03, 23:04
                                                    Andulko - remont, to rzecz straszna, ale po remoncie widoki są piekne
                                                    lecę z czasem jeszcze jest 23.00
                                                    pozdrów Olsztyn poranny - niech leniuchy wstają w niedzielę
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piękny 26.10.03, 16:34
                                                    A ja po spacerowaniu w piatek po miescie leze w domku pod kolderka. teraz co
                                                    prawda jest w kafei, ale to wyjatek. Zadnych zdjec pod Barma, zadnych pijackich
                                                    zabaw. Tylko lozko, TV i jedzenie!!!

Moze za tydzien bedzie lepiej i pomacham. A forum ozywi sie we wtorek bo bede
                                                    wtedy online.

Pozdrawiam cala wesola ekpie, pa pa
                                                  • andulka7 Re: Olsztyn jest piękny 26.10.03, 17:36
                                                    Being, czemu leżysz pod kołderką, tak zimno, czy choryś?? Ja baluję - jak
                                                    zwykle ostatnio. Dlatego albo rzadko bywam na forum albo krótko :)

30-go października wraca z ciepłych krajów bpkw a being wkrótce do Pyrlandii.
                                                    To może się znowu zacznie dziać na forum.

A liście z drzew zmroziło po śniegu i opadły? W Wawie śniegu wprawdzie nie
                                                    było, ale zimno owszem. W rezultacie opadają z drzew nawet całkiem jeszcze
                                                    zielone liście. Drzewa już prawie łyse...
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 22:26
                                                    no to kurujcie się wszyscy - czas zebrać siły i zorganizować po 09.11. jakieś
                                                    wesołe spotkanie w eNce , niech Lady ożyje z tej depresji jesiennej.
                                                  • Gość: sud Re: Olsztyn jest piękny IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.03, 22:47
                                                    Jest z czego. Złota jesień już odeszła bezpowrotnie przez pluszno-śniezno-
                                                    wietrzno-mrożną jesieniozimę. Liście są bez szans. Niedługo wszystkie opadną.
                                                    Jeszcze wczoraj rano trochę słońca było. Ale niewiele.
                                                    Zapraszam do parku
                                                    www.moje-fotografie.olsztyn.pl/index.php?idd=3&ido=25
                                                    na stadion leśny
                                                    www.moje-fotografie.olsztyn.pl/index.php?idd=3&ido=41
                                                    do lasu miejskiego
                                                    www.moje-fotografie.olsztyn.pl/index.php?idd=11&ido=24
                                                    i jeszcze do ...
                                                    www.moje-fotografie.olsztyn.pl/index.php?idd=17&ido=145
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 22:57
                                                    sud - czy ty też będziesz rozgrzewał Lady przed zimą i mo że jakąś sesję
                                                    zdjęciową
                                                    Andulko czy ty też będziesz ?
                                                  • lustroo Re: Olsztyn jest piękny 27.10.03, 07:18
                                                    Witam z rana. Normalny cud - wyrwałam trochę urlopu :o)
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny 27.10.03, 07:35
                                                    Witam z rana!
                                                    Wysoka Brama zostala juz tylko w "skarpetkach",
                                                    no chyba ze jej sie tak sukienka "opuscila" ?!?!
                                                    Liscie grawitacja zsiaga na glebe,
                                                    padaja jak muchy!
                                                    Szantowanie super, grali wszystko co lubie,
                                                    spiewy, tance, piwkowanie bylo...
                                                    tylko te nalogi przy sasiednim stoliku!!!
                                                    PALACZE!
                                                    Caly dym lecial na nas...
                                                    i smierdzialem jak stary nalog.
                                                    Drazni mnie to ze pali sie wsrod niepalacych.
                                                    Ochyda...
                                                    ... ale Wy przeciez nie palicie?!
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piękny 27.10.03, 08:07
                                                    Od wtorku, od okolic między Warszawą a Krakowem - nie:)))
                                                    Witam ślicznie:) Teraz muszę pędzić na zajęcia, tylko maila sprawdziłam i
                                                    chciałam Was serdecznie pozdrowić po weekendzie, o poranku:)))
                                                    Wracam koło południa:)
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn jest piękny 27.10.03, 09:59
                                                    Witam:-)))
                                                    Ja też klikam z przerwy pomiędzy zajęciami.Ten tydzień mam trochę załadowany.
                                                    Trzymajcie się ciepło:-)
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piękny 27.10.03, 11:46
                                                    Rita, rozważałam wyjście na targi, ale koniec końców wylądowałam na targowisku
                                                    pod Halą Targową! Byłam oszołamiona tym, co tam się dzieje i od razu
                                                    pomyślałam o kilku znajomych, którzy koniecznie powinni tu zajrzeć.
                                                    Do Olsztyna tęsknię, ale sobie porozmawiałam w sobotę z Angelą i mi się jakoś
                                                    lepiej na duszy zrobiło. Enka, jak mi jej brak!!!
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piękny 27.10.03, 12:15
                                                    W Olsztynie w weeked bylo jak w TV. Tzn jak relacja z zimowego wejscia na K2.
                                                    Jeszcze jestem w Olsztynie, ale niedlugo jade. Korzystam z PKP puki jeszcze nie
                                                    strajkuja:)
                                                  • zbyszek07 Re: Olsztyn jest piękny 27.10.03, 12:20
                                                    Wymienilem skarpetki w maluchu na zimowe!
                                                    - na razie bez kolcow!
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piękny 27.10.03, 12:29
                                                    Zbyszek, zakladasz nowy pikny Olsztyn!!!
                                                  • inka28 Re: Olsztyn jest piękny 27.10.03, 12:29
                                                    Zbyszek, nowa część należy do Ciebie:) Pozdrów auto:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka