Dodaj do ulubionych

www.jerzyszmit.eu

IP: 67.159.45.* 04.02.09, 17:24
www.jerzyszmit.eu/ Gazeta Wyborcza napisała, że strona nie
działa. A ona działa i według mnie jest super. No i kandydat
najlepszy.
Obserwuj wątek
    • Gość: buchacha Re: www.jerzyszmit.eu IP: *.ols.vectranet.pl 04.02.09, 17:35
      Taaaaak. Kandydat bez programu faktycznie jest najlepszy. Daj sobie spokój, bo ośmieszasz i siebie, i Szmita :/

www.jerzyszmit.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=54 [zakładka "program"]:
      "Zapraszamy wkrótce....."
      • Gość: SZMIT wygra Re: www.jerzyszmit.eu IP: *.olsztyn.mm.pl 04.02.09, 18:18
        www.youtube.com/watch?v=VgQlQAH5t-Q
        www.youtube.com/watch?v=S7jxUqI_XX8
    • Gość: gosc portalu bez obrazy ale strona beznadziejna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.09, 19:21
      jak w temacie
      • Gość: fd Strona fantastyczna. Zresztą i bez tej strony IP: *.olsztyn.mm.pl 04.02.09, 20:03
        Szmit ma zwycięstwo w kieszeni.
        • Gość: lis Re:niestety ale naprawde beznadziejna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 00:12
          no bylem i widzialem i tam nic nie ma!
          I prosze jutro nie pisac ze jest jezeli jutro informatycy szmita wstawią cos.
          Bo ja widze ze dzis nic nie ma. zenua. o ! i tyle!
          • Gość: i tyle Szmit wygra i bardzo mnie to cieszy. Strona super. IP: 67.159.44.* 05.02.09, 09:21
            Powodzenia Panie Jerzy. Olsztyn głosuje na człowieka urodzonego w
            Olsztynie.
            • Gość: olSz Re: Szmit wygra i bardzo mnie to cieszy. Strona s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 10:24
              Strona bardzo ciepła i przedewszystkim uczciwa, bez namolnych obiecanek. Jeżeli żona daje 100% gwarancję za męża to cos w tym jest, i jest to PLUS :)
              Nalezy dać szansę i zaufac Szmitowi.
              • Gość: glos na Szmita Re: Szmit wygra i bardzo mnie to cieszy. Strona IP: *.olsztyn.mm.pl 05.02.09, 17:55
                Szmit nie obiecuje gruszek na wierzbie. Ma mój głos.
                • Gość: Szmit prezydentem Re: Szmit wygra i bardzo mnie to cieszy. Strona IP: 67.159.45.* 05.02.09, 20:38
                  Oczywiście, że zagłosuję na Szmita. Przekonał mnie już dawno.
                  • kecawa Re: strona jest OK 05.02.09, 20:39
                    Strona jest więcej niż OK
                    • Gość: . Re: strona jest OK IP: *.olsztyn.mm.pl 05.02.09, 21:03
                      Strona jest więcej niż ok a kandydat jest jeszcze więcej niż więcej
                      OK. Szmit musi wygrać !
            • oberpolicmajster Re: Szmit wygra i bardzo mnie to cieszy. Strona s 06.02.09, 03:50
              Nędzni spamerzy. Każdy, kto jest zdolny się podpisać na liście
              głosujących, widzi, że wam za to śmieszne, nachalne lansowanie
              Szmita i zaśmiecanie forum płacą. Pieniędzmi albo obiecankami
              stanowisk w ratuszu po wygranych wyborach. Ja na takiego spamera na
              pewno nie zagłosuję.
              PS. 59 procent mieszkańców Olsztyna nie urodziła się tutaj. Jesteś w
              mniejszości, spamerze.
        • Gość: 123 Re: Strona fantastyczna. Zresztą i bez tej strony IP: *.olsztyn.mm.pl 06.02.09, 01:27
          W kieszeni to on ma Ciebie!
          • Gość: ... Re: Strona fantastyczna. Zresztą i bez tej strony IP: 67.159.44.* 06.02.09, 08:11
            Głosuj na Szmita bo to zdecydowanie najlepszy kandydat na prezydenta
            Olsztyna.
            • Gość: Ola pocaluj mnie w du-+pe spamerze IP: *.olsztyn.mm.pl 06.02.09, 08:52
              • Gość: dooli Szmit to kultura, wiedza i przyzwoitość. IP: *.olsztyn.mm.pl 06.02.09, 22:51
                Olu, mężczyzn nie całuję. I bez wulgaryzmów proszę. Szmit wygra i ty
                też bedziesz z tego powodu szczęśliwy(a).
    • Gość: cwelix Re: www.jerzyszmit.eu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 08:03

podbijam, by wzbudzić zainteresowanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka