Gość: SZMIT wygra IP: *.olsztyn.mm.pl 04.02.09, 18:21 rewelacja: www.youtube.com/watch?v=VgQlQAH5t-Q www.youtube.com/watch?v=S7jxUqI_XX8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ab facet wygląda na kompletnego palanta IP: *.torun.mm.pl 04.02.09, 18:53 Bez żadnej złośliwości, ale na mnie naprawdę robi wrażenie prostaczka. Gdzieś słyszał, że ważna jest mowa ciała, więc macha tymi łapkami bez sensu, chyba wierząc, że w ten sposób łatwiej przekona ludzi do tych banalnych pierdół, które głosi. Nie ma w twarzy tego człowieka żadnej inteligencji. Kompletne prostactwo. Życzę wam prezydenta Szmita. Będę się dobrze bawił, jeśli go wybierzecie. Zróbcie mi tę przyjemność i wybierzcie sobie Szmita :-) Inna rzecz, że ja nie wiem, jak wypadają przed kamerą inni kandydaci. Może jeszcze głupiej? Ale ten Szmit naprawdę robi wrażenie tępaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuraw Re: facet wygląda na kompletnego palanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 18:59 Ja bym nie powiedział,że tylko wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: facet wygląda na kompletnego palanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.09, 19:19 no ja nic nie mam do PiSu, ale ten Szmit to pomyłka totalna. Jakby Arent startowala to bym zaglosowal ale skoro jest ten czlowiek to ja podziekuje ! Rozwazam pomiedzy innymi dwoma kandydatami narazie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Spokojnie i kulturalnie głosuję na Jerzego Szmita IP: *.olsztyn.mm.pl 04.02.09, 20:02 Powodzenia Panie Senatorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Spokojnie i kulturalnie głosuję na Jerzego Sz IP: *.ols.vectranet.pl 04.02.09, 20:13 Dołączam się do życzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kołek Re: Spoty SZMITA IP: *.ols.vectranet.pl 04.02.09, 20:40 rozjechał konkurentów ...najlepsze spoty tej kampanii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i28 Re: Spoty SZMITA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 20:55 A gdzie reszta kandydatów? Bo z tych, które już są, czyli Krukowskiego i Kacprzyckiego - rzeczywiście najlepszy. Zwłaszcza ta animacja na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Spoty SZMITA 04.02.09, 21:59 Człowiek, który unika trudnych tematów, nie powinien sobie pisać w spocie "odwaga". Gdzie choćby słowem wspomniał w wykopaniu Elbląga do Pomorza??? Ile ta pijawa będzie jeszcze drenować budżet wojewódzki? :) Każda złotówka wydana na Elbląg, to prezent dla Pomorza. I co z tym problemem ma zrobić przyszły prezydent Olsztyna? Zafundować sobie kolejne lata okradania stolicy województwa przez mongolską ordę z północy? :) :) Parlamentarzyści elbląscy budzą taki strach w Olsztynie że wszyscy olsztyńscy "politycy" popuszczają w spodnie na ich widok czy głos. Dlatego ja czekam na kogoś naprawdę odważnego, kto nie da się fałszywie poklepywać po plecach elbląskim mongołom :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianka Re: Spoty SZMITA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 22:23 Ciborowska nie lubi mongołów i ja będę na nią głosowała,wiem że cwaniak ,tępak nie ma u niej szans, a mongołów z Elbląga też nie trawię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na pis Re: Spoty SZMITA IP: *.olsztyn.mm.pl 05.02.09, 18:07 Jerzy Szmit budzi we mnie zaufanie. Zagłosuję na niego. Bardzo dobrze wypadł w tych spotach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szmit prezydentem Re: Spoty SZMITA IP: 67.159.45.* 05.02.09, 20:36 Oczywiście, że zagłosuję na Szmita. Przekonał mnie już dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Spoty SZMITA 05.02.09, 20:38 Pan senator Szmit nie unika trudnych tematów-świadczy o tym jego życiorys tylko tyle i ąz tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYTRWAŁOŚĆ!! Re: Spoty SZMITA IP: *.ols.vectranet.pl 05.02.09, 20:55 Hahahaha! Szczególnie jako prezes OKSu wykazał się wytrwałością! Hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Spoty SZMITA IP: *.olsztyn.mm.pl 05.02.09, 21:04 To był według mnie najlepszy prezes OKS. Niestety rzucano mu kłody pod nogi więc zrezygnował. Szmit wygra prezydenturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Spoty SZMITA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 22:44 Po co marnować głosy!! a jak i w ratuszu rzucą pod nogi kłody to co?? też ucieknie??,lepiej nie ryzykować!!,wybory kosztują!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Spoty SZMITA IP: 67.159.44.* 06.02.09, 08:07 Tylko Szmit może odmienić nasze miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i28 Re: Spoty SZMITA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 09:45 Tak się zastanawiam. Tu piszą, że Szmit ma "100-metrowe mieszkanie na Jarotach, działka o powierzchni 0,4 ha, garaż, mieszkanie w Ornecie" ( prezydent.wm.pl/Jerzy-Szmit--kandydat-komitetu-Prawo-i-Sprawiedliwosc,63119 ) Tu pokazują jak kosmici wlatują do Szmita przez okno na Dworcowej w jakimś bloku: www.youtube.com/watch?v=VgQlQAH5t-Q&feature=related Jest ci więc on uczciwy? Bo w kontekście malowania włosów przez niektórych kandydatów, to nie wiem co gorsze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15.02 Re: Spoty SZMITA IP: *.olsztyn.mm.pl 06.02.09, 22:46 Przekonał mnie. Głosuję na Szmita Odpowiedz Link Zgłoś