Dodaj do ulubionych

Spoty SZMITA

IP: *.olsztyn.mm.pl 04.02.09, 18:21
rewelacja:
www.youtube.com/watch?v=VgQlQAH5t-Q
www.youtube.com/watch?v=S7jxUqI_XX8
Obserwuj wątek
    • Gość: ab facet wygląda na kompletnego palanta IP: *.torun.mm.pl 04.02.09, 18:53
      Bez żadnej złośliwości, ale na mnie naprawdę robi wrażenie prostaczka. Gdzieś
      słyszał, że ważna jest mowa ciała, więc macha tymi łapkami bez sensu, chyba
      wierząc, że w ten sposób łatwiej przekona ludzi do tych banalnych pierdół, które
      głosi. Nie ma w twarzy tego człowieka żadnej inteligencji. Kompletne prostactwo.
      Życzę wam prezydenta Szmita. Będę się dobrze bawił, jeśli go wybierzecie.
      Zróbcie mi tę przyjemność i wybierzcie sobie Szmita :-)
      Inna rzecz, że ja nie wiem, jak wypadają przed kamerą inni kandydaci. Może
      jeszcze głupiej? Ale ten Szmit naprawdę robi wrażenie tępaka.

• Gość: żuraw Re: facet wygląda na kompletnego palanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 18:59
        Ja bym nie powiedział,że tylko wygląda.
        • Gość: wow Re: facet wygląda na kompletnego palanta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.09, 19:19
          no ja nic nie mam do PiSu, ale ten Szmit to pomyłka totalna.
          Jakby Arent startowala to bym zaglosowal ale skoro jest ten czlowiek to ja
          podziekuje !
          Rozwazam pomiedzy innymi dwoma kandydatami narazie.
          • Gość: fd Spokojnie i kulturalnie głosuję na Jerzego Szmita IP: *.olsztyn.mm.pl 04.02.09, 20:02
            Powodzenia Panie Senatorze.
            • Gość: kuba Re: Spokojnie i kulturalnie głosuję na Jerzego Sz IP: *.ols.vectranet.pl 04.02.09, 20:13
              Dołączam się do życzeń.
    • Gość: kołek Re: Spoty SZMITA IP: *.ols.vectranet.pl 04.02.09, 20:40
      rozjechał konkurentów ...najlepsze spoty tej kampanii
      • Gość: i28 Re: Spoty SZMITA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 20:55
        A gdzie reszta kandydatów? Bo z tych, które już są, czyli Krukowskiego i Kacprzyckiego - rzeczywiście najlepszy. Zwłaszcza ta animacja na początku.
        • leon.1 Re: Spoty SZMITA 04.02.09, 21:59
          Człowiek, który unika trudnych tematów, nie powinien sobie pisać w spocie
          "odwaga". Gdzie choćby słowem wspomniał w wykopaniu Elbląga do Pomorza??? Ile ta
          pijawa będzie jeszcze drenować budżet wojewódzki? :) Każda złotówka wydana na
          Elbląg, to prezent dla Pomorza. I co z tym problemem ma zrobić przyszły
          prezydent Olsztyna? Zafundować sobie kolejne lata okradania stolicy województwa
          przez mongolską ordę z północy? :) :) Parlamentarzyści elbląscy budzą taki
          strach w Olsztynie że wszyscy olsztyńscy "politycy" popuszczają w spodnie na ich
          widok czy głos. Dlatego ja czekam na kogoś naprawdę odważnego, kto nie da się
          fałszywie poklepywać po plecach elbląskim mongołom :) :) :)
          • Gość: olsztynianka Re: Spoty SZMITA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 22:23
            Ciborowska nie lubi mongołów i ja będę na nią głosowała,wiem że cwaniak ,tępak
            nie ma u niej szans, a mongołów z Elbląga też nie trawię.
            • Gość: na pis Re: Spoty SZMITA IP: *.olsztyn.mm.pl 05.02.09, 18:07
              Jerzy Szmit budzi we mnie zaufanie. Zagłosuję na niego. Bardzo
              dobrze wypadł w tych spotach.
              • Gość: Szmit prezydentem Re: Spoty SZMITA IP: 67.159.45.* 05.02.09, 20:36
                Oczywiście, że zagłosuję na Szmita. Przekonał mnie już dawno.
          • kecawa Re: Spoty SZMITA 05.02.09, 20:38
            Pan senator Szmit nie unika trudnych tematów-świadczy o tym jego życiorys

tylko tyle i ąz tyle
      • Gość: WYTRWAŁOŚĆ!! Re: Spoty SZMITA IP: *.ols.vectranet.pl 05.02.09, 20:55
        Hahahaha! Szczególnie jako prezes OKSu wykazał się wytrwałością! Hahaha!
        • Gość: . Re: Spoty SZMITA IP: *.olsztyn.mm.pl 05.02.09, 21:04
          To był według mnie najlepszy prezes OKS. Niestety rzucano mu kłody
          pod nogi więc zrezygnował. Szmit wygra prezydenturę.
          • Gość: wyborca Re: Spoty SZMITA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 22:44
            Po co marnować głosy!! a jak i w ratuszu rzucą pod nogi kłody to co??
            też ucieknie??,lepiej nie ryzykować!!,wybory kosztują!!
            • Gość: ... Re: Spoty SZMITA IP: 67.159.44.* 06.02.09, 08:07
              Tylko Szmit może odmienić nasze miasto.
    • Gość: i28 Re: Spoty SZMITA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 09:45
      Tak się zastanawiam.
      Tu piszą, że Szmit ma "100-metrowe mieszkanie na Jarotach, działka o powierzchni 0,4 ha, garaż, mieszkanie w Ornecie"
      ( prezydent.wm.pl/Jerzy-Szmit--kandydat-komitetu-Prawo-i-Sprawiedliwosc,63119 )
      Tu pokazują jak kosmici wlatują do Szmita przez okno na Dworcowej w jakimś bloku: www.youtube.com/watch?v=VgQlQAH5t-Q&feature=related

Jest ci więc on uczciwy? Bo w kontekście malowania włosów przez niektórych kandydatów, to nie wiem co gorsze;)
      • Gość: 15.02 Re: Spoty SZMITA IP: *.olsztyn.mm.pl 06.02.09, 22:46
        Przekonał mnie. Głosuję na Szmita

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka