Dodaj do ulubionych

Biały prochowiec Szmita

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 10:48
Niech ktoś mu w końcu kupi odpowiedni płaszcz do pory roku!
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: Biały prochowiec Szmita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 11:09
      Sądząc po wpisach kuby na forum, prawdopodobnie jest bardzo przywiązany do
      tradycji :)
    • Gość: nowa Re: Biały prochowiec Szmita IP: *.olsztyn.mm.pl 13.02.09, 11:19
      Gość portalu: ?????????? napisał(a):

> Niech ktoś mu w końcu kupi odpowiedni płaszcz do pory roku!

Powiedz mi, proszę, jaki uważasz za "odpowiedni"? Zamieszkałam tutaj niedawno i
      wciąż nie mogę się połapać w obowiązujących w tym mieście modach.
      • Gość: ?????????????? Re: Biały prochowiec Szmita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 11:24
        Odpowiedni, to taki który odpowiada porze roku, temperaturom panującym na
        zewnątrz. Ten biały prochjowiec nadaje się (chociaż i tak nie za bardzo, bo jest
        już moooocno zużyty) na wiosnę lub wczensną jesień. Teraz odpowiedni byłby jakiś
        grubszy i ciemniejszy, ten zdecydowanie nie odpowiada!!!!!!!!
        • Gość: detritus Re: Biały prochowiec Szmita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 15:55
          Bo to goracy chlopak jest :]
      • Gość: ?????????? Re: Biały prochowiec Szmita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 11:27
        P.s. Jeśli chodzi o modę, to najlpszy jest krój tradycyjy, ale tuttaj niech
        każdy wybiera, to co najlepsze dla niego. Istotą sprawy jest tutaj jasny, typowo
        wiosenny (!!) prochowiec noszony przez Szmita w w grudniu, styczniu, lutym.....
        • Gość: Marcin Re: Biały prochowiec Szmita IP: *.ols.vectranet.pl 13.02.09, 16:20
          BożE, nie wiedziałem.... u nas w Kuńkach wiosną noszą granatowe, czarne i
          brązowe palta. Ja też tu z takim przyjechałem. Czy wiosną mam zmienić kolor
          palta na inny ? Porady szukam u znawców mody lokalnej, proszę.
    • Gość: kuba Re:nie masz się do czego przyczepić IP: *.ols.vectranet.pl 13.02.09, 16:25
      to przychrzaniłeś sie do płaszcza.Lepiej być uczciwym człowiekiem w jasnym
      płaszczu niż bęcwałem w garniturku.
      • Gość: Moda Re:nie masz się do czego przyczepić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 19:22
        JA TEŻ JESTEM ZA TYM, ŻEBY W KOŃCU KTOŚ KUPIŁ SZMITOWI NOWY PŁASZCZ, MOŻE
        OGŁOSIMY ZRZUTĘ?
        • Gość: xxx Re:nie masz się do czego przyczepić IP: *.olsztyn.mm.pl 13.02.09, 20:31
          Pewnie buty nosisz z dłuuugimi czubami? Zakręconymi do góry?
          • Gość: vibrator Re:nie masz się do czego przyczepić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 23:54
            I o to chodziło, żebyście zwrócili na to uwagę i otworzyli wątek.Tak
            działają Ci od wizerunku.Dzięki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka