Gość: ?????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 10:48 Niech ktoś mu w końcu kupi odpowiedni płaszcz do pory roku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mk Re: Biały prochowiec Szmita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 11:09 Sądząc po wpisach kuby na forum, prawdopodobnie jest bardzo przywiązany do tradycji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Biały prochowiec Szmita IP: *.olsztyn.mm.pl 13.02.09, 11:19 Gość portalu: ?????????? napisał(a): > Niech ktoś mu w końcu kupi odpowiedni płaszcz do pory roku! Powiedz mi, proszę, jaki uważasz za "odpowiedni"? Zamieszkałam tutaj niedawno i wciąż nie mogę się połapać w obowiązujących w tym mieście modach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????????? Re: Biały prochowiec Szmita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 11:24 Odpowiedni, to taki który odpowiada porze roku, temperaturom panującym na zewnątrz. Ten biały prochjowiec nadaje się (chociaż i tak nie za bardzo, bo jest już moooocno zużyty) na wiosnę lub wczensną jesień. Teraz odpowiedni byłby jakiś grubszy i ciemniejszy, ten zdecydowanie nie odpowiada!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Biały prochowiec Szmita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 15:55 Bo to goracy chlopak jest :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????? Re: Biały prochowiec Szmita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 11:27 P.s. Jeśli chodzi o modę, to najlpszy jest krój tradycyjy, ale tuttaj niech każdy wybiera, to co najlepsze dla niego. Istotą sprawy jest tutaj jasny, typowo wiosenny (!!) prochowiec noszony przez Szmita w w grudniu, styczniu, lutym..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Biały prochowiec Szmita IP: *.ols.vectranet.pl 13.02.09, 16:20 BożE, nie wiedziałem.... u nas w Kuńkach wiosną noszą granatowe, czarne i brązowe palta. Ja też tu z takim przyjechałem. Czy wiosną mam zmienić kolor palta na inny ? Porady szukam u znawców mody lokalnej, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re:nie masz się do czego przyczepić IP: *.ols.vectranet.pl 13.02.09, 16:25 to przychrzaniłeś sie do płaszcza.Lepiej być uczciwym człowiekiem w jasnym płaszczu niż bęcwałem w garniturku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moda Re:nie masz się do czego przyczepić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 19:22 JA TEŻ JESTEM ZA TYM, ŻEBY W KOŃCU KTOŚ KUPIŁ SZMITOWI NOWY PŁASZCZ, MOŻE OGŁOSIMY ZRZUTĘ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re:nie masz się do czego przyczepić IP: *.olsztyn.mm.pl 13.02.09, 20:31 Pewnie buty nosisz z dłuuugimi czubami? Zakręconymi do góry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vibrator Re:nie masz się do czego przyczepić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 23:54 I o to chodziło, żebyście zwrócili na to uwagę i otworzyli wątek.Tak działają Ci od wizerunku.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś