Dodaj do ulubionych

Partia forumowiczowa? PF?

27.11.03, 21:47
Skoro piszemy czesto i duzo, pisarzy jest duzo, same pozytywne pomysly,
plany, wizje to moze zalozymy partie. Taka prawdziwa. Pod przykrywka
obiecanek w stylu tramwaje, szerokie ulice naciagniemy ludzi, przejmiemyy
wladze i bedziemy krasc jak nas okradaja teraz. Moze ukradniemy nawet
wiecej. Przeciez cenzorami lub kapusiami UB nie jestesmy...
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Partia forumowiczowa? PF? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 21:54
      jaki ustrój wybieramy ? ;)))))))

• Gość: mamut Re: Partia forumowiczowa? PF? IP: *.norampac.com 27.11.03, 22:01
        A moze poraz pierwszy stworzymy partie ktora krasc nie bedzie.. Tylko wreszcie
        sie zabierze do porzadnej pracy aby dac ludziom to co od dawna im sie nalezy.
        Aby Polska byla Polska... albo Robmy swoje bo to bardzo wazna rzecz...
        • thor_tr Re: Partia forumowiczowa? PF? 27.11.03, 22:04
          Gość portalu: mamut napisał(a):

> A moze poraz pierwszy stworzymy partie ktora krasc nie bedzie.. Tylko
          wreszcie
          > sie zabierze do porzadnej pracy aby dac ludziom to co od dawna im sie
          nalezy.
          > Aby Polska byla Polska... albo Robmy swoje bo to bardzo wazna rzecz...

To dobre na kampanię wyborczą;-)))
          • Gość: mamut Re: Partia forumowiczowa? PF? IP: *.norampac.com 27.11.03, 22:15
            To moze "Towarzysze pomozecie?" - just kidding...
            • thor_tr Re: Partia forumowiczowa? PF? 27.11.03, 22:18
              A propos.Znacie jakieś powiedzonka komuchów.Ja znam takie:
              "Ni pies ni wydra,coś na kształt świdra"Gomułki
              i "SLD to nowoczesna centrolewica"haha.
      • Gość: samsob Re: Partia forumowiczowa? PF? IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 07:08
        Gość portalu: rita napisał(a):

> jaki ustrój wybieramy ? ;)))))))<
        >
        To juz przesądziliśmy, przyjmując Konstytucję, mamy zatem ustrój demokratyczny.
        Uznając pomysł za ciekawy i do zaakceptowania, proponuję powołanie partii
        Obrońców Demokracji.
        pzdr.
        • being28 Re: Partia forumowiczowa? PF? 28.11.03, 08:51
          Bedziemy obroncami ucisnionych. Zbudujemy autostrady, zwiekszymy liczbe
          pociagow, beda nowe szpitale, obwodnice w miastach, tansze kredyty, wieksze
          zarobki, wczesniejsze emerytury, pokoj na swiece, eksploracja Marsa. Za samo
          urodzenie sie na Slasku kazda pensja zwiekszona o 50%, do tego 15-sta pensja.

W regionie zbudujemy 3 Aquaparki, poszerzymy Lyne, zbudujemy miedzynarodowe
          lotnisko, kupimy nowe autobusy, powroca tramwaje, powiekszymy Zamek i
          odbudujemy Stomil-ktory bedzie gral w Lidze Mistrzow, a juniorzy Stomilu w
          Pucharze UEFA.

To tyle planow na najblizsze wybory.
          • thor_tr Re: Partia forumowiczowa? PF? 28.11.03, 09:06
            "Z pąka rozwija się kwiat,słychać słowicze trele,ach jaki piękny jest świat z
            forumowiczami na czele".
            ;-)
            W orginale "...ze Związkiem Radzieckim..."jak ktoś zna ten wierszyk;-)
            • Gość: Leszek Re: Partia forumowiczowa? PF? IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.03, 09:48
              Najwazniejsza rzecz to Konto w banku by "sponsorzy" mieli pole do popisu.
    • Gość: detritus Re: Partia forumowiczowa? PF? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 09:47
      Niezly pomysl, lepszy niz gra w lotka ;o)
      • Gość: samsob Re: Partia forumowiczowa? PF? IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 29.11.03, 08:12
        Gość portalu: detritus napisał(a):

> Niezly pomysl, lepszy niz gra w lotka ;o)<
        >
        Czy tylko "kasa" ma w życiu znaczenie?:))
        pzdr.
        • Gość: detritus Re: Partia forumowiczowa? PF? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 08:15
          Sadzac po przykladzie ogolu politykow, najwyrazniej ;o>
          • lecart Re: PF? - a mzoe Mafia Forum MF ? :D 29.11.03, 14:07
            Ja proponuje zalozyc Mafie Forumowicza jezlei Partia nie wypali
            stanowiska by byly takie:
            -asystent bossa
            -organizator pralni pienieznej
            -specjalista od mokrej roboty
            -kidnaper
            -operator kija bejsbolowego
            -kierownik dziupli samochodowej
            -szntazysta
            -wyludzacz kredytow bankowych
            -ywmuszanie haraczy
            Bylaby to interesująca praca w niebanalnym otoczeniu, nieograniczona mozliwosc
            rozwoju zawodowego, liczne szkolenia (w tym zagraniczne), zarobki wysokie
            adykwatne do wkladu pracy.

:))))))))))))
            • mika_1 Re: PF? - a mzoe Mafia Forum MF ? :D 30.11.03, 02:53
              Ja chce, ja chce... Moge byc od chirurgii plastycznej. Lecart, nie pomyslales o
              zmianie wygladu....;)
              • lecart Re: PF? - a mzoe Mafia Forum MF ? :D 30.11.03, 14:55
                Faktycznie :) \ jeszcze zmiana wygladu w takim razie mika od chirurgii
                plastycznej bedzie :)
            • Gość: samsob Re: PF? - a mzoe Mafia Forum MF ? :D IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 07:40
              lecart napisał:

> Ja proponuje zalozyc Mafie Forumowicza jezlei Partia nie wypali
              > stanowiska by byly takie:
              > -asystent bossa
              > -organizator pralni pienieznej
              > -specjalista od mokrej roboty
              > -kidnaper
              > -operator kija bejsbolowego
              > -kierownik dziupli samochodowej
              > -szntazysta
              > -wyludzacz kredytow bankowych
              > -ywmuszanie haraczy
              > Bylaby to interesująca praca w niebanalnym otoczeniu, nieograniczona mozliwosc
              > rozwoju zawodowego, liczne szkolenia (w tym zagraniczne), zarobki wysokie
              > adykwatne do wkladu pracy.
              >
              Powyższe dyscypliny są realizowane. Zatem, nowa partia winna zaproponować
              rozwiązania wykraczające poza istniejące struktury i specjalności.:)))
              pzdr.
              • oso1 Re: PF? - a mzoe Mafia Forum MF ? :D 01.12.03, 23:20
                To co dzielimy stanowiska?
                • Gość: being28 Re: PF? - a moze Mafia Forum MF ? :D IP: *.icpnet.pl 01.12.03, 23:32
                  Ja moge byc zastepca W-Ce prezesa do spraw polityczno-wychowawczych. Rodziny
                  nie mam zbyt licznej wiec nie bede chcial za duzo...
                  • oso1 Re: PF? - a moze Mafia Forum MF ? :D 01.12.03, 23:40
                    Ja muszę spłacić kredyt na RORze - chcę być księgowym
                    • mika_1 Re: PF? - a moze Mafia Forum MF ? :D 02.12.03, 01:33
                      Oso, dobnra posadke chcesz zalapac... Ale - kto pierwszy, ten lepszy - a co!!!;)
                • Gość: samsob Re: PF? - a mzoe Mafia Forum MF ? :D IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 06:55
                  oso1 napisał:

> To co dzielimy stanowiska?<
                  >
                  Chociaż forum, to rzeczywistość wirtualna mogą jednakże w niej występować
                  treści prawdziwe i sensowne.
                  pzdr.
                  • lecart Re: PF? - a mzoe Mafia Forum MF ? :D 02.12.03, 16:40
                    Jestem jeszcze młody i Mi w zasadzie wystaczy stanowisko gońca i 1000 zł w
                    nieznakowanych banknotach o nominalach 10 i 20 zł (banknoty wydrukowane
                    oczywiscie przez NBP) Oraz mozliwosc awansu zawodowego i premie co jakis czas
                    dla zachety.
                    Hmm i najwazniejsze - anonimowosc.
                    • oso1 Re: PF? - a mzoe Mafia Forum MF ? :D 02.12.03, 21:40
                      Chyba, że będę wytwarzał nalewki (poproszę o dotacje na cukier i drożdże)
                      ;)
                      • Gość: rita Re: PF? - a mzoe Mafia Forum MF ? :D IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 21:50
                        ja byn chciała zmienić Konstytucję :)
                        • oso1 Re: PF? - a mzoe Mafia Forum MF ? :D 02.12.03, 22:02
                          Zaraz zmieniać. Tu trzeba uchwalić konstytucję forumową, a konstytuanta jest
                          zacna.
                          • Gość: rita Re: Konstytucja IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 22:12
                            My forumowicze Olsztyńcy mają swoją konstytucję
                            tylko jaką ?:)
                            • Gość: lecart Re: Konstytucja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 22:36
                              najlepiej prostą i treściwą i zrozumiałą - tylko co jak juz takie cus powstanie
                              - zaczną sie poprawki do konstutuacji, oskarzenia, afery, korupcje, ustawy za
                              łapowke itp :) :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka