nocek1 05.12.03, 12:04 Czy ktoś może polecić mi dobrego, cierpliwego dentystę. Bardzo proszę o podanie (w miarę możliwości) przykładowej ceny np. za zaplombowanie zęba plombą światłoutwardzalną. Z góry dziękuję za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pioter Re: szukam dobrego dentysty !! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 12:22 Cezary Bizon - wtorki, czwartki od 16 do 18 w wieżowcu na 1 Maja - facet rewelka. Mam paniczny strach przed fachowcami tej specjalizacji medycznej, a panu Cezaremu pozwolilem na naprawę całej mojej klawiatury nie mdlejąc przy tym! Odpowiedz Link Zgłoś
nocek1 Re: szukam dobrego dentysty !! 05.12.03, 14:25 Dzięki za odzew (już myślałam że wszyscy tu mają zęby albo zdrowe, albo sztuczne:) A jak z jakością i cenami? Ps.Czy jak już przecierpi moje harce na fotelu to czy mnie nie zabije ceną? No i czy nie wrócę z reklamacją. Jestem przewrażliwiona, bo miałam swoją dent. przez 10 lat, ale ostatnio coś jej spada jakość i cierpliwość i szukam znów jakiegoś stałego dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: szukam dobrego dentysty !! IP: 80.51.88.* 05.12.03, 21:18 Nie, ceny normalne - zawsze negocjowane. Ja płaciłem po 80 zł od plomby - tak więc za pięć dziurek + ekstra znieczulenie (jeździł mi po 10 minutach od zastrzyku po nerwie a ja liczyłem muchy na suficie) wyszło mi 450 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Muchy na suficie? IP: *.ols.vectranet.pl / 80.51.241.* 05.12.03, 22:32 Pioter coś nieciekawy ten gabinet Twojego dentysty.Muchy na suficie??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BleBle Re: szukam dobrego dentysty !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 23:14 Ja płaciłem po 80 zł od plomby - tak > więc za pięć dziurek + ekstra znieczulenie (jeździł mi po 10 minutach od > zastrzyku po nerwie a ja liczyłem muchy na suficie) wyszło mi 450 zł. Coś drogo, ja znam takich którzy biorą po 50 zł od plomby, ale tam sie razcej trudno dostać... (chyba że ma się osobę wprowadzającą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: szukam dobrego dentysty !! IP: *.mmi.pl 06.12.03, 11:08 polecam Dr Rusak , przyjmuje w trzech punktach szpital wojskowy , gab prywatny Al Wojska Polskiego oraz Polkard i nawet na ksiazeczke RUM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Muchy IP: 80.51.88.* 07.12.03, 06:36 Oj, te muchy to tylko taka metafora. Po prostu autentycznie nic nie czułem - znieczulenie było OK na 101%. 80 zł było ceną dla mnie - bo naprawdę pan Cezary miał co robić. U nigo ceny poszczególnych pozycji można śmiało negocjować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabinka Re: szukam dobrego dentysty !! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.03, 12:21 Polecam dr A.Kotowicz. babka po prostu robi swoje i nie wydziwia, nie kituje, jest absolutnie normalna i kompetentna. Przyjmuje na 1-Maja, obok teatru, tam trzeba wejsc z lewej strony, na 1-sze piętro. pozdrowka hollywoodzko-usmiechowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: szukam dobrego dentysty !! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.03, 12:19 Jest tak dentystka w wojewódzkim dr ewa super laska !!!Polecam Boję się dentysty u niej moge być CAŁE ŻYCIE!!! pozdrawiam :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: szukam dobrego dentysty !! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.03, 12:19 Jest tak dentystka w wojewódzkim dr Ewa super laska !!!Polecam Boję się dentysty u niej moge być CAŁE ŻYCIE!!! pozdrawiam :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś