Gość: zguba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 16:42 25 czerwca przyszedł za nami znad jeziora kortowskiego pies Amstaff, pies tęskni myślę że własciciel także. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: amstaff IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.06.09, 17:16 a ja myślę że właściciel wypoczywa sobie gdzieś spokojnie a pieska pozbył się, bo by mu w tym wypoczynku przeszkadzał. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: amstaff 27.06.09, 18:31 spokojnie, może nie czyta po prostu tego forum, własciciele amstafów to z reguły porządni ludzie, może warto dac info do schroniska , pozdrawiam dobrych dla zwierząt ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kortauer Re: amstaff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 13:24 W którymś z budynków obok kortów mieszka pastuch, który puszcza samopas takiego pitbulla. Może to jego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zguba Re: amstaff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 20:55 Jutro idziemy szukać chipa, może uda nam się namierzyć właściciela a jeżeli nie to traktujemy psa jako " dar Boży" i zrobimy wszystko aby było nam znośnie w naszym małym "m", pozdrawiamy .. cały czas szukamy właściciel ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zguba Re: amstaff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 17:53 Mamy Pana pieska, zglosił się po odczytaniu chipa, pies wrócił do Kortowa, pozdrawiamy właściciela pies dobrze ułożony .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara baba Re: amstaff IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.06.09, 18:27 Wszystko dobre co się dobrze kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: amstaff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 21:08 i az serce rośnie jak sie czyta takiego posta . powodzenia !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: im Re: amstaff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 08:15 www.youtube.com/watch?v=QhsrxTRTTg0 dance of death Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hk Re: amstaff IP: 67.159.45.* 17.10.09, 19:07 śliczny piesek, świetnie wytresowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiara Re: amstaff IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.10, 21:45 Przeczytałam z ciekawością i cieszę się, że wszystko dobrze sie skończyło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dog expert Re: amstaff IP: *.com 12.02.11, 16:12 the amstaff has a powerful bite Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Dąbczak Re: amstaff IP: 66.197.241.* 02.03.10, 00:05 Pies, powiadają, jest największym przyjacielem człowieka właściwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: amstaff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 15:33 Podpowiedzcie, jak nazwać suczkę rasy amstaff, ale tak groźnie.. Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: amstaff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 21:49 www.sfora.pl/Chcesz-psa-Najpierw-musisz-zdac-ten-test-a22362 takim procedurom powinien podlegać właściciel każdego psa, zwłaszcza zaś kmioty chcące trzymać w psy agresywne Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: amstaff 12.08.10, 00:56 i dobrze , zaczynamy powrót do cywilizacji, psy nic tu nie są winne, pozdrawiam psiarzy, normalnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: amstaff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 12:25 Każda rasa ma jakieś określone potrzeby, a kupując psa trzeba się z nimi liczyć. Tak samo ważne są warunki mieszkaniowe. Im większy pies, tym więcej miejsca potrzebuje dla siebie. Trzymanie owczarka niemieckiego na 50 m2 + czteroosobowa rodzina, no cóż... nawet nie skomentuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: amstaff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 18:29 dużo groźniejsze są zdziczałe kundle zerwane z łańcucha niż dobże ułożony amstaff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie kawalarka ? Re: amstaff IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.11.10, 18:44 Ty, Ewa, to chyba nie jesteś zbyt dobrze ułożona. Chodziłaś do szkoły? Napisałaś :dobże. Tak nie można. DOBRZE ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie kawalarka ? Re: amstaff IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.11.10, 18:46 Natomiast amstafy, jakkolwiek by były ułożone, budzą we strach i przerażenie. Nie chcę ich spotykać na swojej drodze, tak jak i paru innych ras. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amstaffiarz Re: amstaff IP: 212.34.145.* 26.06.11, 19:08 Mam już trzeciego amstaffa i nie wyobrażam sobie mieć jeszcze jakąkolwiek inną rasę. Psy bardzo przywiązują się do właściciela. Moja sukanie wyobraża sobie jednej nocy nie śpiąc u mnie w łóżku. A to czy pies jest agresywny w większości zależy od właściciela, od małego trzeba mozolnie ćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: amstaff 20.11.10, 18:48 sorry ale... tak nie można to , że psy są agresywne to nie jest ich wina ale ludzi za nich odpowiedzialnych to, że pies jest rasowy czy nie, czy jest tzw kundlem nie decyduje o tym jaką ma osobowość pogarda dla tzw kundli jest chamstwem, ludzkim chamstwem nie rozumiesz chamie psów to nie pisz o nich Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: amstaff 20.11.10, 18:51 to było do tępej Ewy, ty chyba dresiara jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: amstaff 20.11.10, 19:54 a swoją drogą jak tam amstaff , bohater tego wątku ? co wywinął ostatnio ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: amstaff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 21:16 amstaffy nie są groźnymi psami? buhahaha, chyba żartujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br Re: amstaff IP: *.com 04.12.10, 00:16 karakaczan putina www.youtube.com/watch?v=HeS3Eq4e8Qs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: amstaff IP: 174.122.218.* 03.01.11, 14:18 Mam pytanie: gdzie można zgłosić informacje o agresywnym psie? Podobno do straży miejskiej ale nie jestem pewna. I co w przypadku, jeżeli właściciel nie przyznaje się do zwierzaka? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara baba Re: amstaff IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.09.11, 17:07 W zasadzie do straży miejskiej. Jednak wiem z praktyki,że straż miejska nie jest zainteresowana zbytnio. Owszem, przyjmą zgłoszenie i na tym się zakończy. Efekt? Żaden. Dzielnicowy ? Ha, przyjmie zgłoszenie, jeśli już straż nic nie zrobi. Na przyjęciu zgłoszenia też się zakończy. Takie rzeczy naszych stróżów bezpieczeństwa nie interesują. Odpowiedz Link Zgłoś