oso1 23.12.03, 18:30 Jeszcze raz powtarzam na szerokim Forum (już raz mówiłem telefonicznie) - pierogi były świetne. Dzięki (tylko czemu tak mało) ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oso1 Re: Do Gigi 23.12.03, 20:54 Napisałaś Ritka w "Pięknym Olsztynie", że powinienem pobierać nauki u Gigi - a żeby to ona jeszcze chciała je dawać, jak na piwo nie chce się umówić. Wzywam Gigę!!! Piwo czeka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Do Rity 23.12.03, 22:08 Czyżby Giga z Solą rozpracowały szampana przy tworzeniu sałatek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Do Rity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 22:25 Szampan ciągle cały:) Na piwo po Nowym Roku Na czeladnika przyjmę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Was ;)))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.12.03, 22:29 taki mały cytacik do picia i pracy Obyś miał sumienie i smak, a rozum stał się zbyteczny ;))) idzie druga sałatka, żeby mnie nie zemdliło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Do Was ;)))) 23.12.03, 22:31 Nie ma sprawki, mogę myć naczynia i wylizywać makutrę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Was ;)))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.12.03, 22:58 żadnych skojarzeń, w tej chwili to i ja mam miski do wylizania ale pustki wokolo więc wrzucę je pod gorącą wodę, niech się kąpią. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Do Was ;)))) 23.12.03, 23:01 Ritka (może to nie wypada mówić dla mnie), ale złóż życzenia dziewczynom (Ewom) i dla mnie - a co :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do Was ;)))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 19:21 ja złozyłam dziewczynom Ewom i chłopakom Adamom już zyczenia - potrzebna repeta ????? trzeba było tylko klikać i strony sie same otwierały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Do Was ;)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 23:25 Święta,święta i po świętach:) Gdzie dziś przepadł Oso? Trzeci dzień świąt, a tu tak pusto? Czas wrócić na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś