Dodaj do ulubionych

Meble na wymiar - kogo polecacie?

• Gość: aawanton Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.mm.pl 26.09.13, 14:37
      Robiłem szafy w firmie Mebel - Rob z ul. Kołobrzeskiej 17, jestem bardzo zadowolony, polecam. Potrafią doradzić, pokierować co zastosować. Wykonanie bardzo dobre.
    • Gość: Agniecha87 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.13, 19:48
      Zdecydowanie polecam firmę Mebel - Rob, zamawiałam u nich i szafę wnękową, i kuchnię. Wykonanie bardzo profesjonalne, świetny kontakt, złote rady i przede wszystkim szybko i rzetelnie.
      • adamlak1 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 22.11.16, 21:19
        olsztyn-meble.pl/
    • Gość: Iza opi nia IP: *.play-internet.pl 28.09.13, 06:52

Szukam więcej informacji o Panu Andrzeju Wosiu zamierzam zamówić u niego meble do kuchni. jestem z Morąga.
      • Gość: Anna Re: opi nia IP: *.180.193.61.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.09.13, 10:45
        Z tego co o nin słyszł to jest strsznie niesłowny i zrezygnowałam z jego usług.Kolerzanka poleciła mi Pana Pawłai jestem zadowolona z jego usług, i mogę go polecic z całą odpowiedzalnością.Tel. do niego 664210738
        Pozdrawiam Ania
        • Gość: F1r Re: opi nia IP: *.olsztyn.mm.pl 15.10.13, 23:04
          Panie Pawle, niech się Pan w końcu uspokoi z tą autoreklamą. Z ludzi durni Pan nie zrobi, każdy wpis z Pana numerem telefonu wysyłany jest od tego samego dostawcy internetu ze zmiennym adresem IP. Anna, Joanna, Kasia, Basia. Jakie jeszcze ma Pan skryte imiona? W dodatku oczernia Pan kolegów z branży, nie ładnie.
        • Gość: Nie, nie nie nie p Re: opi nia IP: *.24.207.37.ipv4.supernova.orange.pl 18.02.20, 12:58
          A ja nie polecam usług pana Pawła !!!!
          Dużo obiecuje i na obietnicach się kończy. Po zaliczki i rozliczenie końcowe jest na czas jednak na reklamacje jedzie ponad pół roku i dojechać nie może.
          • Gość: timeinjust Re: opi nia IP: *.centertel.pl 17.08.22, 16:16
            Zgadzam się! Bardzo niesłowny typ. Po pieniądze przyjeżdza na czas, ale już na montaż nie ma kiedy. Nie dotrzymuje terminów. Mam wrażenie, że nie wie, co się dzieje w jego firmie. Jednak meble wykonane ok. Mam nadzieję, że obejdzie się bez reklamacji, bo nie mam ochoty się z nim ponownie użerać. Tylko dla ludzi o mocnych nerwach. Drugi raz bym się niezdecydowała na jego usługi.
    • Gość: Lamiart Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.centertel.pl 22.11.13, 11:19
      Witam wszystkich serdecznie, skoro już mowa o meblach na wymiar polecam Państwu od razu wykonanie szklanego ekranu do kuchni lub innego pomieszczenia w domu czy mieszkaniu.
      Jesteśmy małą firmą z Olsztyna która zajmuje się produkcją elementów dekoracyjnych i konstrukcyjnych ze szkła laminowanego. Nasze produkty zawsze składają się z co najmniej dwóch tafli szkła a pomiędzy nimi znajduje się indywidualnie wybrana przez państwa grafika lub zdjęcie. Jeżeli marzyliście o ekranie kuchennym, szklanej ściance działowej, balustradzie szklanej lub innym dekoracyjnym panelu szklanym to zapraszam na naszą stronę Lamiart.pl na pewno znajdziecie coś interesującego w przystępnej cenie :)

Kontakt mailowy to: laminatefact@gmail.com

Zapraszamy
      Tekst linka

• Gość: awiaton Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.03.14, 20:49
        Powiem tak, Mebel Rob z Olsztyna z Kołobrzeskiej, całkeim spoko, smieszny ten gościu w okularkach, ale dobrze robi, szybko i co dla mnie najważniejsze w dobrej cenie. Robiłem kuchnie u nich - żona zadowolona wiec ja tym bardziej. :)
    • Gość: Stefanek:) Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.mm.pl 18.02.14, 13:46
      a ja znalazłem szafy wnękowe w bardzo fajnej cenie w Koneserze
    • Gość: Kurka Re: Meble na wymiar - ZOBACZ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.14, 10:05
      ZAPERT.PL kliknij i zobacz co to znaczy jeśli coś jest piękne, funkcjonalne i tanie :) Warto :)
    • Gość: gość Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.181.156.33.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.04.14, 22:24
      Tossi? zdecydowanie odradzam, nie dość że mają bałagan w zamówieniach, nie to przyszło, musiałem potwierdzać co faktycznie wybieraliśmy, itd... to jeszcze obsługa "po-sprzedażowa" jest poniżej jakichkolwiek standardów... nie ma to jak wziąć sporą kasę i cześć
      a meble nie warte tej ceny...
    • Gość: Z Nagórek Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.14, 21:25
      Z czystym sumieniem możemy polecić p. Pawła Pollakowskiego (tel.664 210 738) - ul. Wiosenna 10. Pan Paweł bardzo sympatyczny, sumienny dokładny, zna się na swoim fachu. Zaprojektował i wykonał nam meble do kuchni. Meble z dobrego materiału i bardzo funkcjonalne w rozsądnej cenie.
      • Gość: baba Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.14, 22:25
        Czy k jakie macie zdanie?toś robił meble w Firmie Meble Borkowski w Olsztynie ba ul Kętrzyńskiego8?
      • Gość: Klient Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: 194.242.62.* 12.08.14, 10:52
        z czystym sumieniem to moge odradzić firmę expok z olsztyna. terminy razy 2. pomyłki w zamówieniach, montaż na raty, niedziałające mechanizmy i ciągłe wykety że to może jakas pomyłka. skasowali 20 tysi i mają resztę gdzieś. ODRADZAM.
        • Gość: ola Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.08.14, 12:46
          Ja polecam expok.pl w Olsztynie miałam robić kuchnie gdzie indziej ale coś mnie skłoniło do pochodzenia po Olsztynie i sprawdzenia ofert.ceny były różne. Gdy trafiłam do expok.pl wycenili mi na trochę drożej i zaczęłam z nimi negocjować - powiedzieli abym przyniosła specyfikacje wyceny tej 2 firmy i gdy przyniosłam okazało się ze by mnie tam oszukali na systemach bo zarzekali się ze blum a okazało się coś na A!!!! Expok zrobił mi meble i jestem zadowolona bo mam fajne meble i nikt mnie nie oszukał!!!! montaż robili etapami byli 3 razy ale w terminie!!! Polecam
    • Gość: ola Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.08.14, 12:44
      Ja polecam expok.pl w Olsztynie miałam robić kuchnie gdzie indziej ale coś mnie skłoniło do pochodzenia po Olsztynie i sprawdzenia ofert.ceny były różne. Gdy trafiłam do expok.pl wycenili mi na trochę drożej i zaczęłam z nimi negocjować - powiedzieli abym przyniosła specyfikacje wyceny tej 2 firmy i gdy przyniosłam okazało się ze by mnie tam oszukali na systemach bo zarzekali się ze blum a okazało się coś na A!!!! Expok zrobił mi meble i jestem zadowolona bo mam fajne meble i nikt mnie nie oszukał!!!! Polecam
      • Gość: jak Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.mm.pl 23.01.15, 23:12
        Tylko nie Expok!!! Mieli wykonać zabudowę w miesiąc, a mija już trzeci i końca nie widać. Wszystko rozgrzebane, a szef tylko przeprasza.
        • Gość: gosia Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.01.15, 13:40
          ja mam dobre doświadczenie z Expok dorobili mi szafki 3 do kuchni i szafę w przedpokoju. Wygląda super jak dla mnie. jak chodzi o termin to wykonali w terminie wszystko.
        • Gość: Marek Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.15, 15:20
          Tu się zgadzam z tą opinią. Termin montażu mojej kuchni bardzo opóźniony. W trakcie zamówienia miało być 8 tygodni, mija 13, a ja nadal czekam, nic nie ruszone. Z szefem nie można się porozumieć. Ja swoje, a on swoje. Bardzo nie polecam!!!
    • Gość: GoĐ Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.mm.pl 14.09.14, 18:55
      Dotyczy tematu: Meble na wymiar Olsztyn
      Ta firma to przedstawiciel handlowy Komandora, ale wycenili mi taniej i to sporo niż sam Komandor :). A montować przyjechali i tak panowie z Komandora.
      A swoją drogą mają fajną galerię ze zdjęciami gdzie są szafy na wymiar i garderoby
      • asia-1311 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 11.10.14, 10:24
        A ja Wam polecam poszukać kogoś poza Olsztynem. Dostałam 2 miesiące temu namiary na fajną firmę z Ostródy, wpadł gość, pomierzył, doradził, poopowiadał, i za parę dni zjawił się z projektem. Wybrałam materiał, omówiliśmy szczegóły, cenę i wszystko załatwiona. Piekna kuchnia, fronty lakierowane, blat kamienny stoi w mojej kuchni. Polecam ich z czystym sumieniem. Robią dobrze, solidnie, posprzątane po montażu, meble wyczyszczone i na koniec miły akcent od właściciela - kwiatek dla Pani domu. Mały gest a zostanie na długo w pamięci. Firma nazywa się Art Projetk i są z Ostródy tel. 723-407-404. Ceną biją Olsztyn!
        pozdrawiam
        Asia
    • Gość: Aga Meble na wymiar Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.14, 13:39
      STANEX MEBLE NA WYMIAR
      Biuro:
      11-001 Dywity, ul. Jana Pawła II 11
      tel. 0 (prefix) 89 512-00-29
      tel./fax 0 (prefix) 89 512-00-63
      e-mail: biuro@stanex.pl
      Salon Sprzedaży:
      Olsztyn, ul. Kościuszki 64
      tel. 0 (prefix) 89 534-52-76
      e-mail: sklep@stanex.pL
      www.stanex.pl
      • agatagry Re: Meble na wymiar Olsztyn 12.06.16, 23:57
        Nie polecam firmy stanex. Od razu powiem, że nie jestem z konkurencji. Jestem klientką. Bardzo niezadowoloną kientką. Nie chcę się rozpisywać napiszę o największych wadach. Materiały kiepskiej jakości - puchną od wiloci. Blat przy zlewie po 6 miesiącach pofalowany... Pan fachowiec od pomiarów i rozmieszczenia mebli zapomniał o jednym gniazdku za kuchenką i piekarnikiem więc musiałam użyć złodziejki. Fuszerka. Niedokładny a sprawiał dobre wrażenie...I po 3 piekarnik wstawiony ale nie przykrecony i tym sposobem wypadł mi jak niechcący opuściłam drzwiczki. Po prosu podskoczył i wypadł...piekarnik zniszczony. Spojrzałam w instrukcję montażu a tam jak wół że należy przykręcić srubami. Zapomnieli? To są fachowcy. STrata pieniędzy i czasu. NIE POLECAM! I BEDE TO PISAŁA WSZEDZIE GDZIE SIĘ DA!!!
        • mebledywity Re: Meble na wymiar Olsztyn 13.06.16, 11:58
          Jeżeli faktycznie taka sytuacja miała miejsce zapraszamy Panią do złożenia reklamacji, której udzielamy każdemu klientowi. Sugerując się Pani wypowiedzią zabudowę kuchenną wykonywaliśmy stosunkowo niedawno, żadnej reklamacji nie odnotowaliśmy.
        • asia197601 Re: Meble na wymiar Olsztyn 29.06.16, 14:06
          Materiały kiepskiej jakości, a może klient fleja! Zdaje mi się, że każdy stolarz pracuje na tych samych materiałach, skoro blat pofalowany, to stała tam zwyczajnie woda! Polecam blat kamienny, skoro nie potrafi Pani korzystać z blatów z płyty wiórowej.
          Fachowiec zapomniał o gniazdku za piekarnikiem??? A on przyszedł do Pani i wziął pieniądze za narysowanie planów instalacyjnych?
          Z tymi śrubkami dwoma, którymi przykręca sie piekarnik, to już słyszałam, przykro mi, ewidentnie wina montażysty, proszę w tej sprawie z nimi porozmawiać.
          Czasem chłodniejsze spojrzenie i bardziej pragmatyczne i rzetelne jest wskazane.
          Pozdrawiam.
    • Gość: Artur Montaz mebli IP: *.olsztyn.mm.pl 29.10.14, 20:42
      Jak szukacie kogoś do montażu mebli podaję nr 690-159-760
    • Gość: gość Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: 88.156.33.* 05.11.14, 19:20
      Ja śmiało mogę polecić firmę Elit Meble z Olsztyna. Zamówiłem u nich sporą kuchnię w nowoczesnym stylu, sprzęt do kuchni oraz dwie szafy. Właściciel wszystko cały czas fajnie doradzał, dużo praktycznych rozwiązań, podpowiedzi, widać że obsługa jest pod klienta a nie odwrotnie. Jakość mebli też bardzo dobra. Pan Mariusz kompleksowo zajął się wszystkim, nawet uzgadniał różne szczegóły i rozwiązania z moimi budowlańcami na miejscu, dobrał mi też odpowiedni sprzęt AGD. Meble używam od kilku miesięcy i nie mam zastrzeżeń, całość wygląda fajnie i jest co ważne praktyczna. Jestem bardzo zadowolony, bo nieraz cuda się słyszy o wykonawcach, a firmę polecili mi moi znajomi.
    • Gość: malwaina3 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: 5.172.252.* 14.11.14, 10:29
      www.meble.na.wymiar.koneser.net.pl
      Ja tu robiłam meble.
    • Gość: karol Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.12.14, 19:39
      Witam.
      Podaję namiar na pana Mariusza, który specjalizuje się głównie w kuchniach, poleconego przez naszych znajomych. Zamówiliśmy u niego właśnie kuchnię i meble do łazienki. Człowiek przyjechał, pomierzył, wypytał żonę i mnie o wszystkie ważne kwestie, pokazał nam sporo zdjęć wykonanych mebli, wybił kilka złych pomysłów z głowy (za co z góry dziękuję), wytłumaczył, doradził, podpowiedział. Po kilku dniach zjawił się z gotowym, profesjonalnym projektem, omówiliśmy wszystko, wprowadziliśmy drobne poprawki i zamówiliśmy meble. Wszystko fachowo, sympatycznie, na czas. Kuchnia z łazienką wyszły świetnie, cieszę się że skorzystaliśmy ze specjalisty, bo początkowo stolarz wymyślił zupełnie inaczej i wyszłyby głupoty. Jesteśmy bardzo zadowoleni, bo meble to niemały wydatek i udało nam się całość mądrze zaprojektować i dobrze wykonać. Polecam z czystym sumieniem i pozdrawiam.
      Podaję namiar: Pan Mariusz - tel. 606-709-089
      • Gość: marzena Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.05.15, 11:17
        Polecam również firmę Elit Meble z Olsztyna.
        Moja kuchnia wyszła przepięknie, miła i fachowa obsługa przez cały czas, świetny projekt, dużo praktycznych rad i podpowiedzi, meble super, montaż profesjonalnie, sprawnie i czysto aż miło, jakość kuchni wzorowa. Naprawdę jestem bardzo zadowolona, bo kuchnia to moje oczko w głowie. Firmę poleciła mi koleżanka i się nie zawiodłam, polecam bo wykonawca bardzo rzetelny i solidny. Teraz projektujemy jeszcze łazienkę i szafy, już nie mogę się doczekać :)
        Adres strony to: www.elitmeble.com.pl, tam już wszystko jest opisane.
    • Gość: GGooSSCC Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.mm.pl 03.12.14, 12:48
      Meble na wymiar w Olsztynie
      • Gość: Tomasz Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.15, 22:00
        A czy ktoś słyszał o firmie GOLC? Podobno robili meble w domu pokazowym, który stoi w Stawigudzie ale to chciałbym poznać opinie jakiś realnych klientów.
    • Gość: Stanex Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.15, 08:21
      Witam,
      Zapraszamy do kontaktu i na naszą stronę internetową www.stanex.pl. Jesteśmy małą firmą, do każdego klienta podchodzimy bardzo indywidualnie aby spełnić jego oczekiwania. Zapraszamy.
      • agatagry Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 12.06.16, 23:58
        Nie polecam firmy stanex. Od razu powiem, że nie jestem z konkurencji. Jestem klientką. Bardzo niezadowoloną kientką. Nie chcę się rozpisywać napiszę o największych wadach. Materiały kiepskiej jakości - puchną od wiloci. Blat przy zlewie po 6 miesiącach pofalowany... Pan fachowiec od pomiarów i rozmieszczenia mebli zapomniał o jednym gniazdku za kuchenką i piekarnikiem więc musiałam użyć złodziejki. Fuszerka. Niedokładny a sprawiał dobre wrażenie...I po 3 piekarnik wstawiony ale nie przykrecony i tym sposobem wypadł mi jak niechcący opuściłam drzwiczki. Po prosu podskoczył i wypadł...piekarnik zniszczony. Spojrzałam w instrukcję montażu a tam jak wół że należy przykręcić srubami. Zapomnieli? To są fachowcy. STrata pieniędzy i czasu. NIE POLECAM! I BEDE TO PISAŁA WSZEDZIE GDZIE SIĘ DA!!!
    • Gość: Miros Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.mm.pl 06.08.15, 23:21
      Witam.
      Wszystkim szukającym dobrego, solidnego i profesjonalnego wykonawcę zabudowy kuchni i innych mebli na wymiar, chciałbym polecić firmę Elit Meble z Olsztyna. Bardzo dobre, przede wszystkim ludzkie podejście do klienta, żadnego wciskania tylko fachowe i cenne wskazówki dotyczące mebli, użytkowania i innych szczegółów. Firma wykonała piękne meble do kuchni oraz szafy do pokoi i kilka innych drobiazgów. Wszystko funkcjonuje bez zastrzeżeń, a do tego wygląda świetnie. Do tego cała otoczka zlecenia, sam projekt, montaż i jakość mebli super. Całe zlecenie poszło gładko, a właściciel (Pan Mariusz) cały czas wszystko nadzorował, pilnował, doradzał, słowem wzorowa współpraca. Tak jak to powinno wyglądać, za co bardzo dziękujemy wraz z małżonką, polecając firmę dalej z czystym sumieniem. Życzyłbym sobie zawsze takiego podejścia i realizacji usługi. Wystawiam jak najlepszą opinię, pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: bartek kuchnia IP: *.centertel.pl 19.08.15, 22:23
      Czy ktos zna firme artstudio z ulicy Warszawskiej?
      • Gość: A.B. Re: kuchnia IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.15, 23:04
        Witam. Ja ich nie znam chyba jakaś nowa firma. Jak chce Pan dobrego wykonawcę mebli kuchennych w Olsztynie, proszę się skontaktować z p. Mariuszem, właścicielem firmy Elit Meble, znajdzie Pan w niternecie namiary. Polecam, ze względu na profesjonalną, rzetelną usługę i w ogóle za całokształt. Ja mam od nich kuchnię i jestem bardzo zadowolony z całości.
    • mariusz2w Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 25.10.15, 00:05
      Z całą odpowiedzialnością polecam Firmę Elit meble z Olsztyna,Firma bardzo profesjonalna pod każdym względem czyli :doradztwa,czasu wykonania zamówienia(w moim przypadku nawet przed czasem zawartej umowy) oraz jakości materiału,rzetelna uczciwa,bardzo dobry kontakt z właścicielem,współpraca z Tą Firmą to Czysta Przyjemność-Polecam Osobom Niezdecydowanym bo na prawdę warto :)!
      • ewelinacym Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 26.11.16, 17:43
        Polecam Elit Meble. Meble kuchenne w ich wykonaniu wyszły wspaniale. Panowie od montażu spisali się super, wszystko ładnie, schludnie zamontowali. Współpraca z Panem Mariuszem bardzo dobra. Użytkuję meble już od ok. 2 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Nawet teraz po takim czasie jak okazało się, że mam usterkę w wentylacji, która zaistniała dużo wcześniej przed montażem, nie było problemu z demontażem części mebli przez tą firmę i usprawnieniu wentylacji. Bardzo dziękuję za współpracę :) Pozdrawiam.
        • ewazolsztyna Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 27.11.16, 12:03
          Właśnie kilka dni temu zakończyłam remont kuchni i robiłam nowe meble. Autorem projektu i wykonawcą była firma z Olsztyna " Meble kuchenne Tomasz Bałazy" Kuchnia wyszła pięknie za bardzo przystępne pieniądze ( proszę wierzyć, że sprawdzałam wielu fachowców z Olsztyna i różnice cenowe były ogromne). Na pochwałę zasługuje przede wszystkim terminowość tej firmy. Jak się umówili tak zrobili, z tego co naczytałam się na ten temat na forach to aktualnie rzadkość. Pełny profesjonalizm. Panowie montażyści punktualni, bez bałaganu, życzliwi. Aby zamówić u nich meble niestety trzeba zamawiać z ok. trzymiesięcznym wyprzedzeniem. Pozdrawiam!
    • irekolsztyn Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 12.06.16, 14:03
      Możesz sprawdzić Meblo-Mix Meble na Wymiar meblo-mix.pl/meble-na-wymiar-olsztyn
    • adamlak1 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 22.11.16, 21:18
      olsztyn-meble.pl/
    • adamlak1 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 22.11.16, 21:24
      .... olsztyn-meble.pl/
    • kiz6 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 22.11.16, 22:12
      Ja robiłem kuchnię, łazienkę i pokój dzieci w Karpo-Meble (Dywity) . Pełen profesjonalizm od samego początku współpracy.
      Jakość mebli na najwyższym poziomie .

• ppollakowski Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 23.11.16, 18:54
        A ja mogę z czystym sumieniem polecić Pana Pawła POL-MEBEL. Robił całe mieszkanko wyszło super.
        • ppollakowski Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 23.11.16, 18:55

• goydodasti Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 23.10.17, 11:42
      Wykonawca jest ważny ale nie najważniejszy. Meble na wymiar są zawsze najlepszym rozwiązaniem wg mnie. Należy zwrócić uwagę na materiały z jakich wykonuje meble. Ważne żeby zawiasy były BLUMA i płyta jak sie należy jakości, blat zabezpioczony od wody itd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka