Gość: aawanton Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.mm.pl 26.09.13, 14:37 Robiłem szafy w firmie Mebel - Rob z ul. Kołobrzeskiej 17, jestem bardzo zadowolony, polecam. Potrafią doradzić, pokierować co zastosować. Wykonanie bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha87 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.13, 19:48 Zdecydowanie polecam firmę Mebel - Rob, zamawiałam u nich i szafę wnękową, i kuchnię. Wykonanie bardzo profesjonalne, świetny kontakt, złote rady i przede wszystkim szybko i rzetelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
adamlak1 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 22.11.16, 21:19 olsztyn-meble.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza opi nia IP: *.play-internet.pl 28.09.13, 06:52 Szukam więcej informacji o Panu Andrzeju Wosiu zamierzam zamówić u niego meble do kuchni. jestem z Morąga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: opi nia IP: *.180.193.61.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.09.13, 10:45 Z tego co o nin słyszł to jest strsznie niesłowny i zrezygnowałam z jego usług.Kolerzanka poleciła mi Pana Pawłai jestem zadowolona z jego usług, i mogę go polecic z całą odpowiedzalnością.Tel. do niego 664210738 Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F1r Re: opi nia IP: *.olsztyn.mm.pl 15.10.13, 23:04 Panie Pawle, niech się Pan w końcu uspokoi z tą autoreklamą. Z ludzi durni Pan nie zrobi, każdy wpis z Pana numerem telefonu wysyłany jest od tego samego dostawcy internetu ze zmiennym adresem IP. Anna, Joanna, Kasia, Basia. Jakie jeszcze ma Pan skryte imiona? W dodatku oczernia Pan kolegów z branży, nie ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie, nie nie nie p Re: opi nia IP: *.24.207.37.ipv4.supernova.orange.pl 18.02.20, 12:58 A ja nie polecam usług pana Pawła !!!! Dużo obiecuje i na obietnicach się kończy. Po zaliczki i rozliczenie końcowe jest na czas jednak na reklamacje jedzie ponad pół roku i dojechać nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timeinjust Re: opi nia IP: *.centertel.pl 17.08.22, 16:16 Zgadzam się! Bardzo niesłowny typ. Po pieniądze przyjeżdza na czas, ale już na montaż nie ma kiedy. Nie dotrzymuje terminów. Mam wrażenie, że nie wie, co się dzieje w jego firmie. Jednak meble wykonane ok. Mam nadzieję, że obejdzie się bez reklamacji, bo nie mam ochoty się z nim ponownie użerać. Tylko dla ludzi o mocnych nerwach. Drugi raz bym się niezdecydowała na jego usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lamiart Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.centertel.pl 22.11.13, 11:19 Witam wszystkich serdecznie, skoro już mowa o meblach na wymiar polecam Państwu od razu wykonanie szklanego ekranu do kuchni lub innego pomieszczenia w domu czy mieszkaniu. Jesteśmy małą firmą z Olsztyna która zajmuje się produkcją elementów dekoracyjnych i konstrukcyjnych ze szkła laminowanego. Nasze produkty zawsze składają się z co najmniej dwóch tafli szkła a pomiędzy nimi znajduje się indywidualnie wybrana przez państwa grafika lub zdjęcie. Jeżeli marzyliście o ekranie kuchennym, szklanej ściance działowej, balustradzie szklanej lub innym dekoracyjnym panelu szklanym to zapraszam na naszą stronę Lamiart.pl na pewno znajdziecie coś interesującego w przystępnej cenie :) Kontakt mailowy to: laminatefact@gmail.com Zapraszamy Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awiaton Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.03.14, 20:49 Powiem tak, Mebel Rob z Olsztyna z Kołobrzeskiej, całkeim spoko, smieszny ten gościu w okularkach, ale dobrze robi, szybko i co dla mnie najważniejsze w dobrej cenie. Robiłem kuchnie u nich - żona zadowolona wiec ja tym bardziej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefanek:) Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.mm.pl 18.02.14, 13:46 a ja znalazłem szafy wnękowe w bardzo fajnej cenie w Koneserze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurka Re: Meble na wymiar - ZOBACZ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.14, 10:05 ZAPERT.PL kliknij i zobacz co to znaczy jeśli coś jest piękne, funkcjonalne i tanie :) Warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.181.156.33.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.04.14, 22:24 Tossi? zdecydowanie odradzam, nie dość że mają bałagan w zamówieniach, nie to przyszło, musiałem potwierdzać co faktycznie wybieraliśmy, itd... to jeszcze obsługa "po-sprzedażowa" jest poniżej jakichkolwiek standardów... nie ma to jak wziąć sporą kasę i cześć a meble nie warte tej ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Nagórek Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.14, 21:25 Z czystym sumieniem możemy polecić p. Pawła Pollakowskiego (tel.664 210 738) - ul. Wiosenna 10. Pan Paweł bardzo sympatyczny, sumienny dokładny, zna się na swoim fachu. Zaprojektował i wykonał nam meble do kuchni. Meble z dobrego materiału i bardzo funkcjonalne w rozsądnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.14, 22:25 Czy k jakie macie zdanie?toś robił meble w Firmie Meble Borkowski w Olsztynie ba ul Kętrzyńskiego8? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: 194.242.62.* 12.08.14, 10:52 z czystym sumieniem to moge odradzić firmę expok z olsztyna. terminy razy 2. pomyłki w zamówieniach, montaż na raty, niedziałające mechanizmy i ciągłe wykety że to może jakas pomyłka. skasowali 20 tysi i mają resztę gdzieś. ODRADZAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.08.14, 12:46 Ja polecam expok.pl w Olsztynie miałam robić kuchnie gdzie indziej ale coś mnie skłoniło do pochodzenia po Olsztynie i sprawdzenia ofert.ceny były różne. Gdy trafiłam do expok.pl wycenili mi na trochę drożej i zaczęłam z nimi negocjować - powiedzieli abym przyniosła specyfikacje wyceny tej 2 firmy i gdy przyniosłam okazało się ze by mnie tam oszukali na systemach bo zarzekali się ze blum a okazało się coś na A!!!! Expok zrobił mi meble i jestem zadowolona bo mam fajne meble i nikt mnie nie oszukał!!!! montaż robili etapami byli 3 razy ale w terminie!!! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.08.14, 12:44 Ja polecam expok.pl w Olsztynie miałam robić kuchnie gdzie indziej ale coś mnie skłoniło do pochodzenia po Olsztynie i sprawdzenia ofert.ceny były różne. Gdy trafiłam do expok.pl wycenili mi na trochę drożej i zaczęłam z nimi negocjować - powiedzieli abym przyniosła specyfikacje wyceny tej 2 firmy i gdy przyniosłam okazało się ze by mnie tam oszukali na systemach bo zarzekali się ze blum a okazało się coś na A!!!! Expok zrobił mi meble i jestem zadowolona bo mam fajne meble i nikt mnie nie oszukał!!!! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.mm.pl 23.01.15, 23:12 Tylko nie Expok!!! Mieli wykonać zabudowę w miesiąc, a mija już trzeci i końca nie widać. Wszystko rozgrzebane, a szef tylko przeprasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.01.15, 13:40 ja mam dobre doświadczenie z Expok dorobili mi szafki 3 do kuchni i szafę w przedpokoju. Wygląda super jak dla mnie. jak chodzi o termin to wykonali w terminie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.15, 15:20 Tu się zgadzam z tą opinią. Termin montażu mojej kuchni bardzo opóźniony. W trakcie zamówienia miało być 8 tygodni, mija 13, a ja nadal czekam, nic nie ruszone. Z szefem nie można się porozumieć. Ja swoje, a on swoje. Bardzo nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoĐ Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.mm.pl 14.09.14, 18:55 Dotyczy tematu: Meble na wymiar Olsztyn Ta firma to przedstawiciel handlowy Komandora, ale wycenili mi taniej i to sporo niż sam Komandor :). A montować przyjechali i tak panowie z Komandora. A swoją drogą mają fajną galerię ze zdjęciami gdzie są szafy na wymiar i garderoby Odpowiedz Link Zgłoś
asia-1311 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 11.10.14, 10:24 A ja Wam polecam poszukać kogoś poza Olsztynem. Dostałam 2 miesiące temu namiary na fajną firmę z Ostródy, wpadł gość, pomierzył, doradził, poopowiadał, i za parę dni zjawił się z projektem. Wybrałam materiał, omówiliśmy szczegóły, cenę i wszystko załatwiona. Piekna kuchnia, fronty lakierowane, blat kamienny stoi w mojej kuchni. Polecam ich z czystym sumieniem. Robią dobrze, solidnie, posprzątane po montażu, meble wyczyszczone i na koniec miły akcent od właściciela - kwiatek dla Pani domu. Mały gest a zostanie na długo w pamięci. Firma nazywa się Art Projetk i są z Ostródy tel. 723-407-404. Ceną biją Olsztyn! pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Meble na wymiar Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.14, 13:39 STANEX MEBLE NA WYMIAR Biuro: 11-001 Dywity, ul. Jana Pawła II 11 tel. 0 (prefix) 89 512-00-29 tel./fax 0 (prefix) 89 512-00-63 e-mail: biuro@stanex.pl Salon Sprzedaży: Olsztyn, ul. Kościuszki 64 tel. 0 (prefix) 89 534-52-76 e-mail: sklep@stanex.pL www.stanex.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agatagry Re: Meble na wymiar Olsztyn 12.06.16, 23:57 Nie polecam firmy stanex. Od razu powiem, że nie jestem z konkurencji. Jestem klientką. Bardzo niezadowoloną kientką. Nie chcę się rozpisywać napiszę o największych wadach. Materiały kiepskiej jakości - puchną od wiloci. Blat przy zlewie po 6 miesiącach pofalowany... Pan fachowiec od pomiarów i rozmieszczenia mebli zapomniał o jednym gniazdku za kuchenką i piekarnikiem więc musiałam użyć złodziejki. Fuszerka. Niedokładny a sprawiał dobre wrażenie...I po 3 piekarnik wstawiony ale nie przykrecony i tym sposobem wypadł mi jak niechcący opuściłam drzwiczki. Po prosu podskoczył i wypadł...piekarnik zniszczony. Spojrzałam w instrukcję montażu a tam jak wół że należy przykręcić srubami. Zapomnieli? To są fachowcy. STrata pieniędzy i czasu. NIE POLECAM! I BEDE TO PISAŁA WSZEDZIE GDZIE SIĘ DA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mebledywity Re: Meble na wymiar Olsztyn 13.06.16, 11:58 Jeżeli faktycznie taka sytuacja miała miejsce zapraszamy Panią do złożenia reklamacji, której udzielamy każdemu klientowi. Sugerując się Pani wypowiedzią zabudowę kuchenną wykonywaliśmy stosunkowo niedawno, żadnej reklamacji nie odnotowaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
asia197601 Re: Meble na wymiar Olsztyn 29.06.16, 14:06 Materiały kiepskiej jakości, a może klient fleja! Zdaje mi się, że każdy stolarz pracuje na tych samych materiałach, skoro blat pofalowany, to stała tam zwyczajnie woda! Polecam blat kamienny, skoro nie potrafi Pani korzystać z blatów z płyty wiórowej. Fachowiec zapomniał o gniazdku za piekarnikiem??? A on przyszedł do Pani i wziął pieniądze za narysowanie planów instalacyjnych? Z tymi śrubkami dwoma, którymi przykręca sie piekarnik, to już słyszałam, przykro mi, ewidentnie wina montażysty, proszę w tej sprawie z nimi porozmawiać. Czasem chłodniejsze spojrzenie i bardziej pragmatyczne i rzetelne jest wskazane. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Montaz mebli IP: *.olsztyn.mm.pl 29.10.14, 20:42 Jak szukacie kogoś do montażu mebli podaję nr 690-159-760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: 88.156.33.* 05.11.14, 19:20 Ja śmiało mogę polecić firmę Elit Meble z Olsztyna. Zamówiłem u nich sporą kuchnię w nowoczesnym stylu, sprzęt do kuchni oraz dwie szafy. Właściciel wszystko cały czas fajnie doradzał, dużo praktycznych rozwiązań, podpowiedzi, widać że obsługa jest pod klienta a nie odwrotnie. Jakość mebli też bardzo dobra. Pan Mariusz kompleksowo zajął się wszystkim, nawet uzgadniał różne szczegóły i rozwiązania z moimi budowlańcami na miejscu, dobrał mi też odpowiedni sprzęt AGD. Meble używam od kilku miesięcy i nie mam zastrzeżeń, całość wygląda fajnie i jest co ważne praktyczna. Jestem bardzo zadowolony, bo nieraz cuda się słyszy o wykonawcach, a firmę polecili mi moi znajomi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwaina3 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: 5.172.252.* 14.11.14, 10:29 www.meble.na.wymiar.koneser.net.pl Ja tu robiłam meble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.12.14, 19:39 Witam. Podaję namiar na pana Mariusza, który specjalizuje się głównie w kuchniach, poleconego przez naszych znajomych. Zamówiliśmy u niego właśnie kuchnię i meble do łazienki. Człowiek przyjechał, pomierzył, wypytał żonę i mnie o wszystkie ważne kwestie, pokazał nam sporo zdjęć wykonanych mebli, wybił kilka złych pomysłów z głowy (za co z góry dziękuję), wytłumaczył, doradził, podpowiedział. Po kilku dniach zjawił się z gotowym, profesjonalnym projektem, omówiliśmy wszystko, wprowadziliśmy drobne poprawki i zamówiliśmy meble. Wszystko fachowo, sympatycznie, na czas. Kuchnia z łazienką wyszły świetnie, cieszę się że skorzystaliśmy ze specjalisty, bo początkowo stolarz wymyślił zupełnie inaczej i wyszłyby głupoty. Jesteśmy bardzo zadowoleni, bo meble to niemały wydatek i udało nam się całość mądrze zaprojektować i dobrze wykonać. Polecam z czystym sumieniem i pozdrawiam. Podaję namiar: Pan Mariusz - tel. 606-709-089 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.05.15, 11:17 Polecam również firmę Elit Meble z Olsztyna. Moja kuchnia wyszła przepięknie, miła i fachowa obsługa przez cały czas, świetny projekt, dużo praktycznych rad i podpowiedzi, meble super, montaż profesjonalnie, sprawnie i czysto aż miło, jakość kuchni wzorowa. Naprawdę jestem bardzo zadowolona, bo kuchnia to moje oczko w głowie. Firmę poleciła mi koleżanka i się nie zawiodłam, polecam bo wykonawca bardzo rzetelny i solidny. Teraz projektujemy jeszcze łazienkę i szafy, już nie mogę się doczekać :) Adres strony to: www.elitmeble.com.pl, tam już wszystko jest opisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGooSSCC Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.mm.pl 03.12.14, 12:48 Meble na wymiar w Olsztynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.15, 22:00 A czy ktoś słyszał o firmie GOLC? Podobno robili meble w domu pokazowym, który stoi w Stawigudzie ale to chciałbym poznać opinie jakiś realnych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanex Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.15, 08:21 Witam, Zapraszamy do kontaktu i na naszą stronę internetową www.stanex.pl. Jesteśmy małą firmą, do każdego klienta podchodzimy bardzo indywidualnie aby spełnić jego oczekiwania. Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
agatagry Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 12.06.16, 23:58 Nie polecam firmy stanex. Od razu powiem, że nie jestem z konkurencji. Jestem klientką. Bardzo niezadowoloną kientką. Nie chcę się rozpisywać napiszę o największych wadach. Materiały kiepskiej jakości - puchną od wiloci. Blat przy zlewie po 6 miesiącach pofalowany... Pan fachowiec od pomiarów i rozmieszczenia mebli zapomniał o jednym gniazdku za kuchenką i piekarnikiem więc musiałam użyć złodziejki. Fuszerka. Niedokładny a sprawiał dobre wrażenie...I po 3 piekarnik wstawiony ale nie przykrecony i tym sposobem wypadł mi jak niechcący opuściłam drzwiczki. Po prosu podskoczył i wypadł...piekarnik zniszczony. Spojrzałam w instrukcję montażu a tam jak wół że należy przykręcić srubami. Zapomnieli? To są fachowcy. STrata pieniędzy i czasu. NIE POLECAM! I BEDE TO PISAŁA WSZEDZIE GDZIE SIĘ DA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miros Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? IP: *.olsztyn.mm.pl 06.08.15, 23:21 Witam. Wszystkim szukającym dobrego, solidnego i profesjonalnego wykonawcę zabudowy kuchni i innych mebli na wymiar, chciałbym polecić firmę Elit Meble z Olsztyna. Bardzo dobre, przede wszystkim ludzkie podejście do klienta, żadnego wciskania tylko fachowe i cenne wskazówki dotyczące mebli, użytkowania i innych szczegółów. Firma wykonała piękne meble do kuchni oraz szafy do pokoi i kilka innych drobiazgów. Wszystko funkcjonuje bez zastrzeżeń, a do tego wygląda świetnie. Do tego cała otoczka zlecenia, sam projekt, montaż i jakość mebli super. Całe zlecenie poszło gładko, a właściciel (Pan Mariusz) cały czas wszystko nadzorował, pilnował, doradzał, słowem wzorowa współpraca. Tak jak to powinno wyglądać, za co bardzo dziękujemy wraz z małżonką, polecając firmę dalej z czystym sumieniem. Życzyłbym sobie zawsze takiego podejścia i realizacji usługi. Wystawiam jak najlepszą opinię, pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek kuchnia IP: *.centertel.pl 19.08.15, 22:23 Czy ktos zna firme artstudio z ulicy Warszawskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.B. Re: kuchnia IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.15, 23:04 Witam. Ja ich nie znam chyba jakaś nowa firma. Jak chce Pan dobrego wykonawcę mebli kuchennych w Olsztynie, proszę się skontaktować z p. Mariuszem, właścicielem firmy Elit Meble, znajdzie Pan w niternecie namiary. Polecam, ze względu na profesjonalną, rzetelną usługę i w ogóle za całokształt. Ja mam od nich kuchnię i jestem bardzo zadowolony z całości. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz2w Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 25.10.15, 00:05 Z całą odpowiedzialnością polecam Firmę Elit meble z Olsztyna,Firma bardzo profesjonalna pod każdym względem czyli :doradztwa,czasu wykonania zamówienia(w moim przypadku nawet przed czasem zawartej umowy) oraz jakości materiału,rzetelna uczciwa,bardzo dobry kontakt z właścicielem,współpraca z Tą Firmą to Czysta Przyjemność-Polecam Osobom Niezdecydowanym bo na prawdę warto :)! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinacym Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 26.11.16, 17:43 Polecam Elit Meble. Meble kuchenne w ich wykonaniu wyszły wspaniale. Panowie od montażu spisali się super, wszystko ładnie, schludnie zamontowali. Współpraca z Panem Mariuszem bardzo dobra. Użytkuję meble już od ok. 2 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Nawet teraz po takim czasie jak okazało się, że mam usterkę w wentylacji, która zaistniała dużo wcześniej przed montażem, nie było problemu z demontażem części mebli przez tą firmę i usprawnieniu wentylacji. Bardzo dziękuję za współpracę :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewazolsztyna Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 27.11.16, 12:03 Właśnie kilka dni temu zakończyłam remont kuchni i robiłam nowe meble. Autorem projektu i wykonawcą była firma z Olsztyna " Meble kuchenne Tomasz Bałazy" Kuchnia wyszła pięknie za bardzo przystępne pieniądze ( proszę wierzyć, że sprawdzałam wielu fachowców z Olsztyna i różnice cenowe były ogromne). Na pochwałę zasługuje przede wszystkim terminowość tej firmy. Jak się umówili tak zrobili, z tego co naczytałam się na ten temat na forach to aktualnie rzadkość. Pełny profesjonalizm. Panowie montażyści punktualni, bez bałaganu, życzliwi. Aby zamówić u nich meble niestety trzeba zamawiać z ok. trzymiesięcznym wyprzedzeniem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
irekolsztyn Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 12.06.16, 14:03 Możesz sprawdzić Meblo-Mix Meble na Wymiar meblo-mix.pl/meble-na-wymiar-olsztyn Odpowiedz Link Zgłoś
adamlak1 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 22.11.16, 21:18 olsztyn-meble.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
adamlak1 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 22.11.16, 21:24 .... olsztyn-meble.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kiz6 Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 22.11.16, 22:12 Ja robiłem kuchnię, łazienkę i pokój dzieci w Karpo-Meble (Dywity) . Pełen profesjonalizm od samego początku współpracy. Jakość mebli na najwyższym poziomie . Odpowiedz Link Zgłoś
ppollakowski Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 23.11.16, 18:54 A ja mogę z czystym sumieniem polecić Pana Pawła POL-MEBEL. Robił całe mieszkanko wyszło super. Odpowiedz Link Zgłoś
goydodasti Re: Meble na wymiar - kogo polecacie? 23.10.17, 11:42 Wykonawca jest ważny ale nie najważniejszy. Meble na wymiar są zawsze najlepszym rozwiązaniem wg mnie. Należy zwrócić uwagę na materiały z jakich wykonuje meble. Ważne żeby zawiasy były BLUMA i płyta jak sie należy jakości, blat zabezpioczony od wody itd. Odpowiedz Link Zgłoś