Dodaj do ulubionych

fioletowe rajstopy

05.12.09, 15:57
W co mam się dzisiaj ubrać na imprezę, na którą nie wiem gdzie idę - ale wiem
na pewno, że z samymi babami i potańczyć? Fioletowa bluzka z gołymi plecami -
to już wiem. Fioletowe buty na obcasie - też już wiem. Ale czarne spodnie do
tego czy fioletowe rajstopy i mini? :/
Obserwuj wątek
    • dr.verte Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 15:59

ważne żebyś miała czarne podniebienie
    • forumowicz_pospolity Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 17:18
      musi byc ad oculos
      czyli foty:]
      • 2szarozielone Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 17:21
        Za leniwa jestem. Nie możesz sobie wyobrazić? :)
        Inaczej - fioletowe rajstopy mogą być sexy?
        • forumowicz_pospolity Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 17:28
          2szarozielone napisała:

> Za leniwa jestem. Nie możesz sobie wyobrazić? :)
          > Inaczej - fioletowe rajstopy mogą być sexy?

szczerze mówiac wyobrazam sobie ze nie bardzo moga byc sexy :]
          ale w sumie zalezy od odcienia, kontekstu, tj innych ubran oraz jakosci nogi
          • 2szarozielone Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 17:32
            No właśnie... A ja jeszcze muszę się zdecydować, czy mi się chce być sexy ;)
            Nogi mam w sumie takie sobie, w dodatku krótkie - ale odsłonięte i na obcasie
            zazwyczaj wzbudzają jakiś tam entuzjazm. A ja się czuję fjakoś tak bardziej
            pociągająco. Ech, te dylematy... Założę jedno i drugie, pomizdrzę się przed
            lustrem i zdam na instynkt ;)
            • forumowicz_pospolity Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 17:35
              2szarozielone napisała:

> No właśnie... A ja jeszcze muszę się zdecydować, czy mi się chce być sexy ;)
              > Nogi mam w sumie takie sobie, w dodatku krótkie - ale odsłonięte i na obcasie
              > zazwyczaj wzbudzają jakiś tam entuzjazm. A ja się czuję fjakoś tak bardziej
              > pociągająco. Ech, te dylematy... Założę jedno i drugie, pomizdrzę się przed
              > lustrem i zdam na instynkt ;)

haha, trzeba było tak od razu :D
              • 2szarozielone Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 17:37
                Ale ja lubię sobie poględzić na forum. A poza tym jestem naprawdę ciekawa, czy
                połączenie fioletowych rajstop z fioletowymi butami na wysokim obcasie jest w
                męskich oczach sexy, czy zupełnie nie :) Intuicja mi mówi, że niespecjalnie :P
                • forumowicz_pospolity Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 17:43
                  2szarozielone napisała:

> Ale ja lubię sobie poględzić na forum. A poza tym jestem naprawdę ciekawa, czy
                  > połączenie fioletowych rajstop z fioletowymi butami na wysokim obcasie jest w
                  > męskich oczach sexy, czy zupełnie nie :) Intuicja mi mówi, że niespecjalnie :P

mi też, a mam słabszą (z definicji) :)
                  • 2szarozielone Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 17:46
                    no tylko że mnie się bardzo to podoba :) i teraz nie wiem, zaspokoić własną
                    próżność czy cudzą chuć? :P
                    • forumowicz_pospolity Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 17:53
                      2szarozielone napisała:

> no tylko że mnie się bardzo to podoba :) i teraz nie wiem, zaspokoić własną
                      > próżność czy cudzą chuć? :P

własną próżnosc
                      prawdziwych facetów nie powinno dzis byc wieczorem na miescie
                      powinni Polsat Sport lukac gdzie bedzie w pyyyyte boksu :]
                      • 2szarozielone Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 17:54
                        hehehe, chyba nie mogłabym być z facetem maniacko oglądającym boks. przez brata
                        mam w ogóle alergię na maniaków sportu, ale boksu to już szczególnie nie znoszę.
                        • forumowicz_pospolity Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 18:00
                          2szarozielone napisała:

> hehehe, chyba nie mogłabym być z facetem maniacko oglądającym boks. przez brata
                          > mam w ogóle alergię na maniaków sportu, ale boksu to już szczególnie nie znoszę
                          > .

toć to istna sztuka w dobrym wykonaniu , słowo harcerza :]
                          żadne tam ordynarne pranie sie po mordach jak mogłoby sie wydawac

Puszka sie poprosi zeby to ubrał w zgrzebną szatę teoretyczną ;)
                          • 2szarozielone Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 18:03
                            Nie zamierzam próbować docenić ;) Ja naprawdę nie lubię sportu w TV. Od zawsze w
                            domu leciał bez przerwy Eurosport, brat przez wiele lat na żaden inny temat nie
                            umiał dyskutować, potem się jeszcze tym zajął zawodowo. Ja mam sportu powyżej
                            uszu, serdeczne dzięki :)
                            • forumowicz_pospolity Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 18:04
                              2szarozielone napisała:

> Nie zamierzam próbować docenić ;) Ja naprawdę nie lubię sportu w TV. Od zawsze
                              > w
                              > domu leciał bez przerwy Eurosport, brat przez wiele lat na żaden inny temat nie
                              > umiał dyskutować, potem się jeszcze tym zajął zawodowo. Ja mam sportu powyżej
                              > uszu, serdeczne dzięki :)

to pozdrów brata i zejdz mi z oczu ;)
                              • forumowicz_pospolity i suplement 06.12.09, 22:58
                                zaczeło sie od ciuchów
                                zeszło na boks
                                i odbyła sie tej nocy bardzo ciekawa walka
                                Williams -Martinez

no i jak był ubrany Williams?
                                fioletowe rękawice, fioletowe spodenki, fioletowe buty :]
                                powaga
                                • 2szarozielone Re: i suplement 06.12.09, 23:00
                                  Nie przeczytał posta od Funny, że to źle jak za dużo w jednym kolorze :(
                                  • forumowicz_pospolity Re: i suplement 06.12.09, 23:05
                                    2szarozielone napisała:

> Nie przeczytał posta od Funny, że to źle jak za dużo w jednym kolorze :(

przeczytał i się zgadza
                                    ale w tym przypadku
                                    spodobał sie bardziej sędziom niz lepiej kolorystycznie ubrany przeciwnik:]
                                    • 2szarozielone Re: i suplement 06.12.09, 23:08
                                      Sędziowie też nie czytali postu Funny :)

A ja się spodobałam chłopcu o ironicznym nazwisku :)
                                      • forumowicz_pospolity Re: i suplement 06.12.09, 23:12
                                        2szarozielone napisała:

> Sędziowie też nie czytali postu Funny :)
                                        >
                                        > A ja się spodobałam chłopcu o ironicznym nazwisku :)

to miło, wszystkiego dobrego, moze bedzie lepiej niz z tym z gór :)
                                        • 2szarozielone Re: i suplement 06.12.09, 23:14
                                          Heh, pewnie nic nie będzie :) Watpię, żeby był cd. tak właściwie. Ale było miło :)

Poza tym ja zapadam facetów pod ziemię. Tego z gór wymiotło z internetu ze
                                          wszystkich portali społecznościowych, na których siedział nałogowo. A potem
                                          jeszcze flirtowałam z takim chłopcem pięknym jak polski hydraulik - i też się
                                          zapadł pod ziemię tracąc kontakt z całą swoją paczką i przyjacielem :( nie wiem,
                                          może jestem toksyczna :(
                                          • forumowicz_pospolity Re: i suplement 06.12.09, 23:37
                                            2szarozielone napisała:

> Heh, pewnie nic nie będzie :) Watpię, żeby był cd. tak właściwie. Ale było miło
                                            > :)
                                            >
                                            > Poza tym ja zapadam facetów pod ziemię. Tego z gór wymiotło z internetu ze
                                            > wszystkich portali społecznościowych, na których siedział nałogowo. A potem
                                            > jeszcze flirtowałam z takim chłopcem pięknym jak polski hydraulik - i też się
                                            > zapadł pod ziemię tracąc kontakt z całą swoją paczką i przyjacielem :( nie wiem
                                            > ,
                                            > może jestem toksyczna :(

hmm
                                            moze nie jest tak zle?
                                            jak ten nowy tez zniknie to trzeba bedzie sie powazniej zastanowic;)
    • funny_game Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 18:53
      2szarozielone napisała:

> W co mam się dzisiaj ubrać na imprezę, na którą nie wiem gdzie idę - ale wiem
      > na pewno, że z samymi babami i potańczyć? Fioletowa bluzka z gołymi plecami -
      > to już wiem. Fioletowe buty na obcasie - też już wiem. Ale czarne spodnie do
      > tego czy fioletowe rajstopy i mini? :/

Jak Ty to sobie wyobrażasz: fioletowe i buty i rajstopy?
      Jak manekin chcesz wyglądać?
      Ok: czarne buty i czarne rajstopy oraz cieliste buty i cieliste rajstopy, ale
      inne kolor-w-kolor w tym przypadku są ble.

Poza tym więcej niż dwa elementy stroju w tym samym kolorze (pod warunkiem, ze
      to nie kolor bazowy, niejako naturalny) to takie śmieszne przestylizowanie
      pokazujące, że się człowiek siedem dni przygotowywał na te kilka godzin.
      Bez przesady w tym doborze.

Baw się dobrze, przede wszystkim, ale zapomnij o fioletowych rajtkach do
      fioletowych butów, bo Cię pacnę ;)))

Masz turkusowe rajtuzy? Cudnie się turkus z fioletem, fuksją, amarantem,
      bakłażanem czy takim biskupim jakby komponuje.
      Ew. cieliste, czarne, z mega zajebistym wzorem jakieś (ale nie fioletowe!)
      • 2szarozielone Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 19:07
        Ale co ja poradzę na to, że akurat te rajstopy z akurat tymi butami wyglądają
        fajnie? :-D Ale test przed lustrem pokazuje, że fioletowa bluzka to już za
        dużo... Lepiej z jednokolorową sukienką :)
        Stanęło na czarnych spodniach :)
        • funny_game Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 19:18
          Sukienka to jest to, wywal te spodnie, ale to już :DDD

Skoroś się uwzięła na buty i rajtuzy w tym samym kolorze, to jakoś to przeżyję,
          choć trudno będzie ;), ale sukienka koniecznie.

Topsz.

Teraz pracujemy nad torebką i makijażem :D

Jaki kolor spodni?
          • 2szarozielone Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 19:24
            Hahaha, ale się wkręciłaś :) Nie mam żadnej imprezowej sukienki, mam same fajne
            dzianinowe, ale się na dziś nie nadają :) Spodnie czarne, bo w sumie bluzka na
            tyle ciekawa, że mi robi strój :) Nie chcę jej konkurencji robić. Makijaż
            zrobiony... zaraz lece po wino i do kumpeli obradować, gdzie w ogóle idziemy :)
            • funny_game Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 19:30
              Foch!!!
              :D
      • forumowicz_pospolity Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 19:08
        funny_game napisała:

> to nie kolor bazowy, niejako naturalny) to takie śmieszne przestylizowanie
        > pokazujące, że się człowiek siedem dni przygotowywał na te kilka godzin.
        > Bez przesady w tym doborze.
        >
        > Baw się dobrze, przede wszystkim, ale zapomnij o fioletowych rajtkach do
        > fioletowych butów, bo Cię pacnę ;)))
        >
        >
        > Masz turkusowe rajtuzy? Cudnie się turkus z fioletem, fuksją, amarantem,
        > bakłażanem czy takim biskupim jakby komponuje.
        > Ew. cieliste, czarne, z mega zajebistym wzorem jakieś (ale nie fioletowe!)
        >
        >

ą ę ;]
        • funny_game Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 19:21
          I dópa przez er zet :)

Doceń przynajmniej to, że choć w doradzaniu jestem boska i słuszna (aaaamen!),
          to sama się ubieram beznadziejnie :DDD
    • heart_of_ice Re: fioletowe rajstopy 05.12.09, 19:59
      Fioletowa bluzka, fioletowe buty, fioletowe rajstopy... Za duże tego dobrego,
      przełam ten kolor czymś, bo będziesz jednobarwna jak w kombinezonie;)

Pauli
      --
      "Cogito ergo sum -> myślę, więc sumuję" [T.P.]
    • wiarusik Re: fioletowe rajstopy 09.12.09, 14:54
      widzę że zapoczątkowałem też modę na fiolet.piszę "też" bo pojawiają
      się w eterze reklamy nawiązujące do Socjalizmu.jakieś papugi od
      reklamy mnie czytają i później pomysły wykorzystują.skoro bozia nie
      dała im talentu to muszą rodzić sobie jak umią.szkoda tylko że
      fantastyczna idea jest brukana przez bandę kapitalistycznych
      pederastów.
      a powracając do ciuszka,muszę sobie sprawić fioletowy płaszcz.dobrze
      będzie pasował z zielonym.tylko że takie coś to chyba tylko u szewca