heart_of_ice 19.12.09, 13:33 Hihi, ale męską (?) lalkę nam dzisiaj cafe.pl proponuje:D Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: lalka;) 19.12.09, 14:56 Fajny, fajny :) żądny nowości i ciekawy świata pan szuka... żądnej ciacha kobiety, barzo ładnie. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: lalka;) 19.12.09, 15:01 > żądny nowości i ciekawy świata pan I kto wie - może nawet oćca barzo lepszy... :D Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: lalka;) 19.12.09, 15:16 Z tego co widzę pan jest rządny odmiany od kobiet... Długiej i głębokiej odmiany. Za to mężczyznom proponuje się panią brutalną i wulgarną. Wszystko się wymieszało i straciło smak z tego co widzę :D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: lalka;) 19.12.09, 15:44 Chyba właśnie od mężczyzn, bo w rubryce Szukam ma: kobiety. Dlatego mnie to zaintrygowało. Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: lalka;) 19.12.09, 16:11 > Chyba właśnie od mężczyzn, bo w rubryce Szukam ma: kobiety. Dlatego mnie to > zaintrygowało. A, faktycznie, to ma wiecej sensu. Odpowiedz Link
wiarusik Re: lalka;) 19.12.09, 20:08 ja to bym tą łicz bzyknął nie że jakaś extra w moim typie,ale brzydka nie jest,a zaintrygowała mnie ta brutalność i wulgarność.może siada na twarzy? Odpowiedz Link