niski.oktan 17.05.10, 14:59 Dobra, tylko ta polityka i polityka wszędzie. Był gdzieś wątek o Dniach Cipki, ale nie chce mi się szukać. :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thank_you Re: Pussy Power!!! 17.05.10, 15:02 Dobra cipka nie jest zła. :D Ale co ja o tym mogę wiedziec... :-) Odpowiedz Link
troiqa Re: Pussy Power!!! 17.05.10, 18:14 w ramach Dni Cipki miała się m.in odbyć wystawa malarstwa waginalnego pt "Twarz Cipy". Takie portrety chyba :D Odpowiedz Link
simon_r Re: Pussy Power!!! 19.05.10, 14:45 no jest lekko w poprzek... może to żydówka ;))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Pussy Power!!! 18.05.10, 00:13 troiqa napisała: > w ramach Dni Cipki miała się m.in odbyć wystawa malarstwa > waginalnego pt "Twarz Cipy". Takie portrety chyba :D Kiedyś na pewnego rodzaju facetów mówiło się "pizda z uszami". Ale to chyba nie o to chodzi, co?... :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Pussy Power!!! 18.05.10, 11:31 Jak dla mnie to dzień cipki mógłby być codziennie :) Odpowiedz Link