17.11.10, 20:55
Czy to już? ;)
Obserwuj wątek
    • redundant Właśnie!!! 18.11.10, 10:14
      Masz już coś??? :) :) :)
      • conena Re: Właśnie!!! 20.11.10, 11:46
        mam coś, mam, a jakże.

mam status "przeterminowana stara pierwiastka".
        • wilowka Re: Właśnie!!! 20.11.10, 14:18
          Buu, to ile teraz czekasz na rozpakowanie ?
          P.S. Napisz mi proszę od jakiego wieku jest STARA???

(może być na priv ;))
          • conena Re: Właśnie!!! 21.11.10, 13:43
            najczarniejszy scenariusz to czekanie do piątku, już mnie taka kurwica na to bierze, że szok.
            ja mam już 30 skończone i słyszę, żem stara;-)
            • redundant Re: Właśnie!!! 21.11.10, 14:05
              Jedenastego miał być niemowl, tak? :)

A na tym endeckim zadupiu u ciebie to jakaś konserwa wstecznicza się panoszy. >:(
              Parę lat temu czytałem wywiad z wielkim panem profem ze słynnej kliniki, i pan prof. powiedział, że kiedyś funkcjonowało w branży określenie stara pierwiastka. Ale straciło ono sens, odkąd okazało się, że przeciętny wiek pierworódek to właśnie ~30, i po prostu przestali go używać.
              • conena Re: Właśnie!!! 21.11.10, 14:48
                dwunastego miała być, to niemowla żeńska podobno jest.

takie uroki życia na prowincji;-) mogę być nawet prastara pierwiastka albo całka albo wyniczek odejmowanka, byle tylko być już po, bo już tracę cierpliwość.
                • redundant Re: Właśnie!!! 21.11.10, 15:18
                  Oj nie bądź już taką nieużytą! Co będziesz dziecku żałować, niech se jeszcze w cieple posiedzi, jak mu dobrze. :)

Ale całka to raczej nie bądź. :> Wiesz, jakie niektóre są powalone? :P
                  • zloty.strzal Re: Właśnie!!! 29.11.10, 23:20
                    Podobno całka to po staropolsku dziewica.
    • conena JUŻ! 29.11.10, 19:50
      poznajcie Łucję:

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/gd/fd/b1km/ItFJpeCAQHMk8jxRyX.jpg

te szmatki powalające urodą to szpitalne, piszę, żeby mnie Reduta nie obniósł po forach:p
      • athroposs Re: JUŻ! 29.11.10, 20:54
        śliczna :)
        gratulacje :)
      • redundant WRESZCIE!!! 29.11.10, 21:42
        No! Porządek musi być. :>
        Szmatki niech sobie będą szpitalne, ważne, że młoda twoja. :) I śliczna jak z obrazka. :) :) :)

A w ogóle to zadziwia mnie twoja poznańska systematyczność. :P
        Co zima przyjdzie, to u ciebie ktoś przybywa - a to Tradycja, a to Łucja... :D
        • wilowka Re: WRESZCIE!!! 29.11.10, 21:50
          CUDNA! Mówię zupełnie serio. Usteczka ma śliczne i włoski :) Niech się zdrowo chowa :) I WY też. :) :) ;)
      • berta-live Re: JUŻ! 29.11.10, 21:55
        O! Drugie forumowe dziecko. :)

Ciekawe która następna, chyba jakąś ankietę trzeba założyć, żeby forumowicze mogli poobstawiać. ;)
      • cookie_monsterzyca Re: JUŻ! 29.11.10, 22:56
        Świetna! Puci-puci taka ;D
      • puszysta_gimnazjalistka Re: JUŻ! 29.11.10, 23:05
        Ale dlaczego ma wydatne policzki ? :)
        • nexstartelescope Re: JUŻ! 29.11.10, 23:37
          Gratki, fajne dziecię! :)
      • sru_karka Re: JUŻ! 30.11.10, 08:54
        Ale ślicznota ;) Moje gratulacje i dużo, dużo zdrówka :)
      • sundry Re: JUŻ! 30.11.10, 09:48
        Gratuluję! Niech się ładnie chowa:)
      • stedo Re: JUŻ! 30.11.10, 12:51
        Dziewczę fakt, urokliwe. Mówię to z pozycji doświadczonej świeżo dwukrotnie cioci-babci.Moje nie były takie ładne. Co oczywiście o niczym nie stanowi na przyszłość. Wszystko się może wyrównać. Ale my tu wszyscy puci-puci a o mamę nikt nie zapyta. Jak było Conena? Dało się przeżyć?Szybko czy długo? Moje krewniaczki też po 30tce. Jedna urodziła po 5h, a druga 12.
    • forumowicz_pospolity Re: Conena! 30.11.10, 00:06
      no, jest wsparcie dla systemu emerytalnego;)

gratulacje i dużo zdrowia!
      • z-malej-litery Re: Conena! 30.11.10, 00:14
        Ale śliczne Bobo!!!

Brawo! :)))))
        • conena Re: Conena! 30.11.10, 15:25
          dzięki wszystkim za miłe słowa:-) urodę dziecko ma, wiadomo, po mamusi:D

stedo, cóż mam ci powiedzieć - poród boli jak skurwysyn i nie jest prawdą ględzenie, że jak zobaczysz dziecko to zapominasz o wszystkim. a według mojego zorientowania, miałam całkiem sympatyczny poród:] jeszcze jedno dziecko urodzę, ale to moja granica wytrzymałości.
          • redundant Re: Conena! 30.11.10, 19:34
            Te nowoprzybyłe osobniki wyglądają zwykle jak kosmity jakieś. A twoja jest prześliczna, jak laleczka. :)

I jeszcze ta prawa rączka uniesiona do twarzy w geście zamyślenia - świadczy niezbicie, że mała będzie mądra jak mamusia. :D
    • redundant HALO!!! MATKO!!! 22.12.10, 15:00
      Co tam?????

Zapodawajże te nowiny!

Gdyż Kitkó łaknie krwi. :> klik
      • berta-live Re: HALO!!! MATKO!!! 22.12.10, 22:39
        Odpowiem za nią. Cyc, kupa, spanie, cyc, kupa, spanie, cyc, kupa, spanie,..., cyc, kupa, spanie, czyli dzień jak co dzień. ;)
        • conena Re: HALO!!! MATKO!!! 23.12.10, 09:32
          zdecydowanie za dużo spania w tej wyliczance;) zapomniałaś o wrzasku, marudzeniu, zabawianiu, usypianiu, kąpaniu, wysypkach, nieświadomych uśmiechach, udawaniu Kalisza Ryszarda, gapieniu się w okno lub lampę, robieniu furory, przyjmowaniu prezentów, straszeniu kota, odrzucaniu zaproszeń do Mensy i innych takich...

;llllllll - a to napisała Tradycja, pewnie szyfrem do Rendundanda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka