conena Re: Właśnie!!! 20.11.10, 11:46 mam coś, mam, a jakże. mam status "przeterminowana stara pierwiastka". Odpowiedz Link
wilowka Re: Właśnie!!! 20.11.10, 14:18 Buu, to ile teraz czekasz na rozpakowanie ? P.S. Napisz mi proszę od jakiego wieku jest STARA??? (może być na priv ;)) Odpowiedz Link
conena Re: Właśnie!!! 21.11.10, 13:43 najczarniejszy scenariusz to czekanie do piątku, już mnie taka kurwica na to bierze, że szok. ja mam już 30 skończone i słyszę, żem stara;-) Odpowiedz Link
redundant Re: Właśnie!!! 21.11.10, 14:05 Jedenastego miał być niemowl, tak? :) A na tym endeckim zadupiu u ciebie to jakaś konserwa wstecznicza się panoszy. >:( Parę lat temu czytałem wywiad z wielkim panem profem ze słynnej kliniki, i pan prof. powiedział, że kiedyś funkcjonowało w branży określenie stara pierwiastka. Ale straciło ono sens, odkąd okazało się, że przeciętny wiek pierworódek to właśnie ~30, i po prostu przestali go używać. Odpowiedz Link
conena Re: Właśnie!!! 21.11.10, 14:48 dwunastego miała być, to niemowla żeńska podobno jest. takie uroki życia na prowincji;-) mogę być nawet prastara pierwiastka albo całka albo wyniczek odejmowanka, byle tylko być już po, bo już tracę cierpliwość. Odpowiedz Link
redundant Re: Właśnie!!! 21.11.10, 15:18 Oj nie bądź już taką nieużytą! Co będziesz dziecku żałować, niech se jeszcze w cieple posiedzi, jak mu dobrze. :) Ale całka to raczej nie bądź. :> Wiesz, jakie niektóre są powalone? :P Odpowiedz Link
conena JUŻ! 29.11.10, 19:50 poznajcie Łucję: te szmatki powalające urodą to szpitalne, piszę, żeby mnie Reduta nie obniósł po forach:p Odpowiedz Link
redundant WRESZCIE!!! 29.11.10, 21:42 No! Porządek musi być. :> Szmatki niech sobie będą szpitalne, ważne, że młoda twoja. :) I śliczna jak z obrazka. :) :) :) A w ogóle to zadziwia mnie twoja poznańska systematyczność. :P Co zima przyjdzie, to u ciebie ktoś przybywa - a to Tradycja, a to Łucja... :D Odpowiedz Link
wilowka Re: WRESZCIE!!! 29.11.10, 21:50 CUDNA! Mówię zupełnie serio. Usteczka ma śliczne i włoski :) Niech się zdrowo chowa :) I WY też. :) :) ;) Odpowiedz Link
berta-live Re: JUŻ! 29.11.10, 21:55 O! Drugie forumowe dziecko. :) Ciekawe która następna, chyba jakąś ankietę trzeba założyć, żeby forumowicze mogli poobstawiać. ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: JUŻ! 29.11.10, 23:05 Ale dlaczego ma wydatne policzki ? :) Odpowiedz Link
sru_karka Re: JUŻ! 30.11.10, 08:54 Ale ślicznota ;) Moje gratulacje i dużo, dużo zdrówka :) Odpowiedz Link
stedo Re: JUŻ! 30.11.10, 12:51 Dziewczę fakt, urokliwe. Mówię to z pozycji doświadczonej świeżo dwukrotnie cioci-babci.Moje nie były takie ładne. Co oczywiście o niczym nie stanowi na przyszłość. Wszystko się może wyrównać. Ale my tu wszyscy puci-puci a o mamę nikt nie zapyta. Jak było Conena? Dało się przeżyć?Szybko czy długo? Moje krewniaczki też po 30tce. Jedna urodziła po 5h, a druga 12. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Conena! 30.11.10, 00:06 no, jest wsparcie dla systemu emerytalnego;) gratulacje i dużo zdrowia! Odpowiedz Link
conena Re: Conena! 30.11.10, 15:25 dzięki wszystkim za miłe słowa:-) urodę dziecko ma, wiadomo, po mamusi:D stedo, cóż mam ci powiedzieć - poród boli jak skurwysyn i nie jest prawdą ględzenie, że jak zobaczysz dziecko to zapominasz o wszystkim. a według mojego zorientowania, miałam całkiem sympatyczny poród:] jeszcze jedno dziecko urodzę, ale to moja granica wytrzymałości. Odpowiedz Link
redundant Re: Conena! 30.11.10, 19:34 Te nowoprzybyłe osobniki wyglądają zwykle jak kosmity jakieś. A twoja jest prześliczna, jak laleczka. :) I jeszcze ta prawa rączka uniesiona do twarzy w geście zamyślenia - świadczy niezbicie, że mała będzie mądra jak mamusia. :D Odpowiedz Link
redundant HALO!!! MATKO!!! 22.12.10, 15:00 Co tam????? Zapodawajże te nowiny! Gdyż Kitkó łaknie krwi. :> klik Odpowiedz Link
berta-live Re: HALO!!! MATKO!!! 22.12.10, 22:39 Odpowiem za nią. Cyc, kupa, spanie, cyc, kupa, spanie, cyc, kupa, spanie,..., cyc, kupa, spanie, czyli dzień jak co dzień. ;) Odpowiedz Link
conena Re: HALO!!! MATKO!!! 23.12.10, 09:32 zdecydowanie za dużo spania w tej wyliczance;) zapomniałaś o wrzasku, marudzeniu, zabawianiu, usypianiu, kąpaniu, wysypkach, nieświadomych uśmiechach, udawaniu Kalisza Ryszarda, gapieniu się w okno lub lampę, robieniu furory, przyjmowaniu prezentów, straszeniu kota, odrzucaniu zaproszeń do Mensy i innych takich... ;llllllll - a to napisała Tradycja, pewnie szyfrem do Rendundanda. Odpowiedz Link