Dodaj do ulubionych

Wiecie co właśnie odkryłam?

28.03.11, 23:11
Że publiczne biblioteki mają katalogi on-line podzielone na dzielnice. Przestałam się lubić z bibliotekami jak mi kara za zgubioną książkę o wartości kilkunastu złotych urosła do trzycyfrowej liczby i ostatecznie musiałam odkupić dwie inne, ale teraz jestem spłukana, nie mam co czytać i chyba jednak się przeproszę:]
Obserwuj wątek
    • forumowicz_pospolity Re: Wiecie co właśnie odkryłam? 28.03.11, 23:25
      możesz lewiznę zaciągnąć z sieci, jakies ebooki te sprawy
      wiem ze nieładnie to brzmi powyzsze ale czytelnictwo w narodzie ponad wszystko ;)

kiedy ostatnio byłem w bibliotece?ło jezuu
      • zloty.strzal Re: Wiecie co właśnie odkryłam? 28.03.11, 23:36
        Uskuteczniam, ale źle mi się czyta na kompie, a nie dorobiłam się czytnika póki co.

> wiem ze nieładnie to brzmi powyzsze

Rozmawiasz z piratem:)

W ogóle nie wiem czy nikt mi nigdy nie dał żadnej karty takiej fizycznej czy ja po prostu wszystkie zgubiłam, ale jak przy logowaniu chcą numer karty, to dla mnie bariera nie do pokonania.

A to, czego szukam, a nie ma w ebookach, to "Korzenie miasta".
        • forumowicz_pospolity Re: Wiecie co właśnie odkryłam? 28.03.11, 23:56
          zloty.strzal napisała:

> Uskuteczniam, ale źle mi się czyta na kompie, a nie dorobiłam się czytnika póki
          > co.
          >
          > > wiem ze nieładnie to brzmi powyzsze
          >
          > Rozmawiasz z piratem:)
          >
          > W ogóle nie wiem czy nikt mi nigdy nie dał żadnej karty takiej fizycznej czy ja
          > po prostu wszystkie zgubiłam, ale jak przy logowaniu chcą numer karty, to dla
          > mnie bariera nie do pokonania.
          >
          > A to, czego szukam, a nie ma w ebookach, to "Korzenie miasta".

zerknąłem, ambitna lektura
    • qw994 Re: Wiecie co właśnie odkryłam? 29.03.11, 06:11
      W moim miasteczku biblioteki też mają katalogi online. Fajna rzecz. Dzięki temu za każdym razem przychodzę tam z gotowym spisem książek do wypożyczenia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka