Dodaj do ulubionych

Śfintu(c)hy jedne

08.09.13, 21:57
Na chwilę z oczu ich spuścić, to już wygrzebały jakieś łechtaczki i temu podobne. A lekcje odrobione, bo zdaje się, rok szkolny już się zaczął jakiś czas temu.
Obserwuj wątek
    • mnop2 Re: Śfintu(c)hy jedne 08.09.13, 23:03
      jak tam Twoja łechtaczka? zadowolniona?
      :)))))

:D
      • berta-death Re: Śfintu(c)hy jedne 08.09.13, 23:11
        Chyba nie, bo jej nie chciałam dizajnerskich dżinsów kupić, o jakich sobie poczytała na forum. Na tym forum, żeby nie było niejasności.
        • mnop2 Re: Śfintu(c)hy jedne 08.09.13, 23:16
          >Na tym forum, żeby nie było niejasności.

Pani się nie tłumaczy...
          :)

• mazgalis Re: Śfintu(c)hy jedne 10.09.13, 00:09
        mnop2 napisała:

> ... zadowolniona?
        > :)))))
        >
        > :D

Fkątekście pierwszych słów zagajenia tow. Berty może raczej powinno się zapytać, czy "spuszczona"?...
        (Cokolwiek to znaczy. :P)
    • mnop2 Śfintu(c)hy 08.09.13, 23:20
      nie mogę Cię zawieść.
      I nie zawiodę!
      https://xaxor.com/images/camel-toe-fails/camel-toe-fails10.jpg
      • berta-death Re: Śfintu(c)hy 08.09.13, 23:25
        Widziałam gdzieś to zdjęcie już. I cały czas nie mogę odgadnąć, czy to fotomontaż, panowie zrobili to dla hecy, żeby nie powiedzieć dla jaj, czy oni tak na poważnie, bo to ich służbowy wygląd jest.
        • mnop2 Re: Śfintu(c)hy 08.09.13, 23:30
          widziałam tegoroczne tur de poloń na zywo w kraku i nie mieli takich fajnych wdzianek :(
          niczego nie można było zobaczyć! :((

• berta-death Re: Śfintu(c)hy 08.09.13, 23:43
            Właśnie próbowałam znaleźć i też nie znalazłam nikogo innego w takich wdziankach. Może polski związek kolarstwa chciał przyoszczędzić i nie zakupił im kompletnych strojów. I dzięki temu wyglądali lepiej niż panowie tańczący w balecie.
            Chociaż ci z baletu to tylko w wyobrażeniu polskich internautów wyglądają jak wyglądają. Na hasło baletmistrz wyskakuje coś takiego:
            https://www.redu.pl/static/pictures/2012/2/d58048d8126c15c8792a4bdd63445be6.jpg
            • stedo Re: Śfintu(c)hy 09.09.13, 11:58
              Jak, jak nie można znależć, jak można. Strój jest jak najbardziej oficjalny i zabezpieczający narządy intymne przed uciskiem podczas uprawiania tej dyscypliny:
              www.pzkol.pl/drukuj/1157.html
              A zdjęcie być może zrobione faktycznie "dla jaj" . Co bardziej wyposażeni zawodnicy, być może podrasowawszy swoje "walory" pstryknęli fotkę ilustrującą.
              • mazgalis Re: Śfintu(c)hy 09.09.13, 13:22
                > Jak, jak nie można znależć, jak można. Strój jest jak najbardziej oficjalny i z
                > abezpieczający narządy intymne przed uciskiem podczas uprawiania tej dyscypliny

Jakie narządy??? :D :D :D
                • berta-death Re: Śfintu(c)hy 09.09.13, 22:06
                  > Jakie narządy??? :D :D :D

Też bym chciała wiedzieć. Gdzieś czytałam, że oni nie mają żadnych narządów, bo siodełka, na których siedzą godzinami dzień w dzień i to od wczesnej młodości, hamują dopływ krwi i uniemożliwiają rozwój jakichkolwiek narządów. Aczkolwiek czytałam to w artykule reklamującym siodełka z dziurą, które podobno nie zatrzymują dopływu krwi i wszystko dzięki nim rośnie jak powinno.
                  • mazgalis Re: Śfintu(c)hy 10.09.13, 00:06
                    Zasadniczo rozchodziło się o to, że zasadniczo to może oni i mają ww. narządy. Ale w takim outficie zdecydowanie przestają one być intymne. :P
              • berta-death Re: Śfintu(c)hy 09.09.13, 22:01
                No właśnie, zarówno cykliści jak i baletmistrze noszą bieliznę ochronną przypominającą wyglądem pieluchę i nie ma opcji, żeby coś było im widać. Stąd moje zdziwienie co do tego zdjęcia. Czy fotoszop jak w przypadku tancerzy, czy jednak chłopaki zrobiły sobie z kogoś jaja.
            • mazgalis Są lepsi sportowcy... 10.09.13, 00:13
              berta-death napisała:

> Właśnie próbowałam znaleźć i też nie znalazłam nikogo innego w takich wdziankach.

Choćby wioślarze, na ten przykład:

https://wac.450f.edgecastcdn.net/80450F/thefw.com/files/2012/08/149786378.jpg
              • mazgalis ... szczególnie z dalsza... 10.09.13, 00:15
                https://wac.450f.edgecastcdn.net/80450F/thefw.com/files/2012/08/Bulge-Harry-How-Getty-Images.jpg
                • mazgalis A apsolótna klasyka gatunku... 10.09.13, 00:16
                  też jakby na tle wody...

https://i53.photobucket.com/albums/g46/kobietgica/0028.jpg
                  • berta-death Re: A apsolótna klasyka gatunku... 10.09.13, 00:33
                    Można rzec, że mają się czym pochwalić, chyba, że się czymś powypychali.
                    • mazgalis Re: A apsolótna klasyka gatunku... 10.09.13, 10:53
                      Ba, nie tylko mają, ale wręcz się chwalą! Nawet, jeśli się powypychali. :)
                  • berta-death Re: A apsolótna klasyka gatunku... 10.09.13, 00:37
                    A propos wody, to pływacy całkiem przyzwoici. I narządy naprawdę intymne mają. Właśnie zerknęłam na fotki, wszystkie przyzwoite.
                    • mnop2 Re: A apsolótna klasyka gatunku... 10.09.13, 07:44
                      W porównaniu z kolarzami, to wodniacy wymiatają :)
                      • mazgalis Re: A apsolótna klasyka gatunku... 10.09.13, 10:51
                        Powiedziałbym, że raczej wypałowują... :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka