berta-death 08.09.13, 21:57 Na chwilę z oczu ich spuścić, to już wygrzebały jakieś łechtaczki i temu podobne. A lekcje odrobione, bo zdaje się, rok szkolny już się zaczął jakiś czas temu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnop2 Re: Śfintu(c)hy jedne 08.09.13, 23:03 jak tam Twoja łechtaczka? zadowolniona? :))))) :D Odpowiedz Link
berta-death Re: Śfintu(c)hy jedne 08.09.13, 23:11 Chyba nie, bo jej nie chciałam dizajnerskich dżinsów kupić, o jakich sobie poczytała na forum. Na tym forum, żeby nie było niejasności. Odpowiedz Link
mnop2 Re: Śfintu(c)hy jedne 08.09.13, 23:16 >Na tym forum, żeby nie było niejasności. Pani się nie tłumaczy... :) :D Odpowiedz Link
mazgalis Re: Śfintu(c)hy jedne 10.09.13, 00:09 mnop2 napisała: > ... zadowolniona? > :))))) > > :D Fkątekście pierwszych słów zagajenia tow. Berty może raczej powinno się zapytać, czy "spuszczona"?... (Cokolwiek to znaczy. :P) Odpowiedz Link
berta-death Re: Śfintu(c)hy 08.09.13, 23:25 Widziałam gdzieś to zdjęcie już. I cały czas nie mogę odgadnąć, czy to fotomontaż, panowie zrobili to dla hecy, żeby nie powiedzieć dla jaj, czy oni tak na poważnie, bo to ich służbowy wygląd jest. Odpowiedz Link
mnop2 Re: Śfintu(c)hy 08.09.13, 23:30 widziałam tegoroczne tur de poloń na zywo w kraku i nie mieli takich fajnych wdzianek :( niczego nie można było zobaczyć! :(( :D Odpowiedz Link
berta-death Re: Śfintu(c)hy 08.09.13, 23:43 Właśnie próbowałam znaleźć i też nie znalazłam nikogo innego w takich wdziankach. Może polski związek kolarstwa chciał przyoszczędzić i nie zakupił im kompletnych strojów. I dzięki temu wyglądali lepiej niż panowie tańczący w balecie. Chociaż ci z baletu to tylko w wyobrażeniu polskich internautów wyglądają jak wyglądają. Na hasło baletmistrz wyskakuje coś takiego: Odpowiedz Link
stedo Re: Śfintu(c)hy 09.09.13, 11:58 Jak, jak nie można znależć, jak można. Strój jest jak najbardziej oficjalny i zabezpieczający narządy intymne przed uciskiem podczas uprawiania tej dyscypliny: www.pzkol.pl/drukuj/1157.html A zdjęcie być może zrobione faktycznie "dla jaj" . Co bardziej wyposażeni zawodnicy, być może podrasowawszy swoje "walory" pstryknęli fotkę ilustrującą. Odpowiedz Link
mazgalis Re: Śfintu(c)hy 09.09.13, 13:22 > Jak, jak nie można znależć, jak można. Strój jest jak najbardziej oficjalny i z > abezpieczający narządy intymne przed uciskiem podczas uprawiania tej dyscypliny Jakie narządy??? :D :D :D Odpowiedz Link
berta-death Re: Śfintu(c)hy 09.09.13, 22:06 > Jakie narządy??? :D :D :D Też bym chciała wiedzieć. Gdzieś czytałam, że oni nie mają żadnych narządów, bo siodełka, na których siedzą godzinami dzień w dzień i to od wczesnej młodości, hamują dopływ krwi i uniemożliwiają rozwój jakichkolwiek narządów. Aczkolwiek czytałam to w artykule reklamującym siodełka z dziurą, które podobno nie zatrzymują dopływu krwi i wszystko dzięki nim rośnie jak powinno. Odpowiedz Link
mazgalis Re: Śfintu(c)hy 10.09.13, 00:06 Zasadniczo rozchodziło się o to, że zasadniczo to może oni i mają ww. narządy. Ale w takim outficie zdecydowanie przestają one być intymne. :P Odpowiedz Link
berta-death Re: Śfintu(c)hy 09.09.13, 22:01 No właśnie, zarówno cykliści jak i baletmistrze noszą bieliznę ochronną przypominającą wyglądem pieluchę i nie ma opcji, żeby coś było im widać. Stąd moje zdziwienie co do tego zdjęcia. Czy fotoszop jak w przypadku tancerzy, czy jednak chłopaki zrobiły sobie z kogoś jaja. Odpowiedz Link
mazgalis Są lepsi sportowcy... 10.09.13, 00:13 berta-death napisała: > Właśnie próbowałam znaleźć i też nie znalazłam nikogo innego w takich wdziankach. Choćby wioślarze, na ten przykład: Odpowiedz Link
berta-death Re: A apsolótna klasyka gatunku... 10.09.13, 00:33 Można rzec, że mają się czym pochwalić, chyba, że się czymś powypychali. Odpowiedz Link
mazgalis Re: A apsolótna klasyka gatunku... 10.09.13, 10:53 Ba, nie tylko mają, ale wręcz się chwalą! Nawet, jeśli się powypychali. :) Odpowiedz Link
berta-death Re: A apsolótna klasyka gatunku... 10.09.13, 00:37 A propos wody, to pływacy całkiem przyzwoici. I narządy naprawdę intymne mają. Właśnie zerknęłam na fotki, wszystkie przyzwoite. Odpowiedz Link
mnop2 Re: A apsolótna klasyka gatunku... 10.09.13, 07:44 W porównaniu z kolarzami, to wodniacy wymiatają :) Odpowiedz Link
mazgalis Re: A apsolótna klasyka gatunku... 10.09.13, 10:51 Powiedziałbym, że raczej wypałowują... :P Odpowiedz Link