portobello_belle 26.07.08, 19:51 z Dublina? Bo fajnie by się z kimś podzielic winkiem (a moze i porto ;P) nie tylko wirtualnie, szczególnie, że na takowe jakoś zabrakło chętnych ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idasierpniowa28 Re: Czy są jacys forumowicze / ki 26.07.08, 19:53 Ja na winko zawsze chętnie. W każdej postaci :) Odpowiedz Link
portobello_belle Re: Czy są jacys forumowicze / ki 27.07.08, 10:47 Fajnie, to musimy się kiedyś ustawic na wirtualną najebkę ;) Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Czy są jacys forumowicze / ki 26.07.08, 20:01 portobello_belle napisała: > z Dublina? > > Bo fajnie by się z kimś podzielic winkiem (a moze i porto ;P) nie tylko wirtualnie, szczególnie, że na takowe jakoś zabrakło chętnych ;) niestety jestem z poludnia Polski i bardzo ubolewam, ze nie ma do Dublina one day flightow-chetnie bym sie przeleciala, a tak to kicha. Odpowiedz Link
portobello_belle Re: Czy są jacys forumowicze / ki 27.07.08, 10:49 > iberia.pl napisała: > niestety jestem z poludnia Polski i bardzo ubolewam, ze nie ma do > Dublina one day flightow-chetnie bym sie przeleciala, a tak to kicha. To może one night stand? ;D Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Czy są jacys forumowicze / ki 28.07.08, 15:02 portobello_belle napisała: > > iberia.pl napisała: > > niestety jestem z poludnia Polski i bardzo ubolewam, ze nie ma do > > Dublina one day flightow-chetnie bym sie przeleciala, a tak to kicha. > > To może one night stand? ;D chetnie, problem w tym, ze te cholerne loty sa 2-3 razy w tyg.nad czym niezmienie ubolewam.I bardzo mnie to zastanawia, ze Ryanair nic z tym nie robi.Choc jeden dzien w tygodniu zeby byl 1 day flight buuuu. Odpowiedz Link
portobello_belle Re: Czy są jacys forumowicze / ki 28.07.08, 16:12 Jest jesio Aerlingus, z/do Kraka lata codziennie... :) Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Czy są jacys forumowicze / ki 28.07.08, 19:39 portobello_belle napisała: > Jest jesio Aerlingus, z/do Kraka lata codziennie... :) wiem, ale wylot z KRK (zamiast z KTW) skutkuje wiekszymi kosztami :-(((, a ja juz na DUB w tym roku wydalam calkim okragla sumke. Odpowiedz Link
portobello_belle Re: Czy są jacys forumowicze / ki 28.07.08, 21:33 Aj :( No to w przyszłym roku w takim razie... :) Ja tu będę! :) Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Czy są jacys forumowicze / ki 28.07.08, 21:50 portobello_belle napisała: > Aj :( > No to w przyszłym roku w takim razie... :) Ja tu będę! :) looknelam sobie teraz na Aerlingusa-fakt sprawdzalam loty na pcozatku sierpnia i ceny sa kosmiczne....lekko liczac 1200zl , no nic poczekam az moze sie z tymi lotami cos pozmienia :-). A Dublin lubie, calkiem fajne miasto :-). Odpowiedz Link
portobello_belle Re: Czy są jacys forumowicze / ki 28.07.08, 22:06 kurde, faktycznie drogo :/ szczególnie, jeśli w grę wchodzi jedynie weekendowy wypad... Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Czy są jacys forumowicze / ki 26.07.08, 20:22 heloł Dublin , tu okolice Warsaw:) nie no do Dublina to troche przydaleko mam nie wiem czy Eeela nie była mieszka w Dublinie ale nie wiem w sumie, wiem że spoko babka:) Odpowiedz Link
portobello_belle Re: Czy są jacys forumowicze / ki 27.07.08, 10:53 forumowicz_pospolity napisał: > heloł Dublin , tu okolice Warsaw:) > nie no do Dublina to troche przydaleko mam > nie wiem czy Eeela nie była mieszka w Dublinie ale nie wiem w sumie, > wiem że spoko babka:) > A ja żem Warszawianka rodowita, wyobraź sobie :-) Niedługo zawitam nawet do ojczyzienki. A Ty z Waw się tłukłeś na spotkanie do Poz? Odważnie :-) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Czy są jacys forumowicze / ki 27.07.08, 11:57 portobello_belle napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > heloł Dublin , tu okolice Warsaw:) > > nie no do Dublina to troche przydaleko mam > > nie wiem czy Eeela nie była mieszka w Dublinie ale nie wiem w sumie, > > wiem że spoko babka:) > > > > A ja żem Warszawianka rodowita, wyobraź sobie :-) Niedługo zawitam nawet do > ojczyzienki. > > A Ty z Waw się tłukłeś na spotkanie do Poz? Odważnie :-) nie przesadzajmy z tą odwagą:) 3-4 h pociągiem a jest wrażenie jakbym jechał 2 tyg koleją transsyberyjską na spotkanie we Wladywostoku:) Odpowiedz Link