cledomro 02.08.08, 17:04 nudne, deszczowe popołudnie... pora na lekturę blogów - czytacie, piszecie, polecacie coś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mini_kks Re: blogi! 02.08.08, 17:16 Ja mam bloga i fotologa, ale na takie dni polecam manię - we dwie z Idą Sierpniową od 6 godzin nawijamy o jednym ;) Nawet jeść zapominam :)) Odpowiedz Link
8n Re: blogi! 02.08.08, 17:22 natallka.blog.pl mam od jakis 7 lat. trochę się tego wstydzę. Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: blogi! 02.08.08, 18:00 Nie czytam blogów i szczerze mówiąc nie rozumiem ich popularności. Tzn. rozumiem, ze masa ludzi chce się wywnętrzac w necie i wyżywac się literacko, ale nie rozumiem, czemu inni ludzie to czytają :) większośc blogów to nudne opowiesci jakichs nastolatek, albo sprawozdania z imprez, albo z relacji międzyludzkich - a kogo obchodzą przygody obcych osób? ;) co innego blogi znanych ludzi, albo tematyczne, na tematy, które mnie interesują. Albo ciekawie napisane, pomysłowe i niebanalne, wtedy zdarza mi się jednorazowo przeczytac - ale przewaznie z czyjegoś polecenia, sama nie przeglądam blogów. Odpowiedz Link
cledomro Re: blogi! 02.08.08, 18:23 chyba sama sobie odpowiedziałaś - niektóre blogi to po prostu świetnie napisana literatura. inne natomiast są fajne, bo piszą je Twoi znajomi. lub jakies znane osobistości. czasem ktoś ma też fajnego pomysła na bloga, jakiś ciekawy temat. Odpowiedz Link
conena Re: blogi! 04.08.08, 11:40 czytamy i polecamy np. przystole.blox.pl/html mojewypieki.blox.pl/html mniam mniam kocham blogi kulinarne! dużo fajnych blogów można znaleźć na fotoforum kulinarnym, święta Matyldo, jakie kobiety cuda tam wklejają. zmuszam się by tam nie tracić całego wolnego czasu. Odpowiedz Link
mnop2 Re: blogi! 04.08.08, 12:17 > mojewypieki.blox.pl/html > Ja chcę taką panią mieć w domu, jak się nie zgadza, to niech mnie adoptuje!!!! Odpowiedz Link