Dodaj do ulubionych

czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :)))

04.08.08, 17:58
Szukam współlokatorki/współlokatora... Tzn. będę szukać... Tak się na razie
zbieram do tego. Nikt by nie chciał? :)))
Obserwuj wątek
    • bertrada Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 17:59
      A jakie masz wymagania? ;D
    • milleniusz Zrób casting 04.08.08, 18:01
      Ja bym zrobił. I płeć nie byłaby raczej obojętna. :)
      • 2szarozielone Re: Zrób casting 04.08.08, 18:10
        No to właśnie takie zaproszenie do castingu jest :) Nie - ale poważnie mówię.
        Będę szukać współlokatora/współlokatorki jakoś od września-października. Do
        dwupokojowego mieszkania, zupełnie nowego, w dość fajnej lokalizacji. Gdyby ktoś
        szukał pokoju w Poznaniu, albo znał kogoś fajnego ;) kto szuka - to zapraszam.

Albo może macie rady, jak najlepiej szukać, żeby nie trafić na kogoś
        strrrrasznego ;)
        • kitek_maly Re: Zrób casting 04.08.08, 18:18

O matko, tylko żeby jakaś Mgławica Ci nie podesłała kogoś. ;-)

Ja jestem fajną, bezkolizyjną współlokatorką, ale niestety nie przeprowadzam się
          do Poznania. ;-)
          • bertrada Re: Zrób casting 04.08.08, 18:21
            O, to masz tak jak ja, tylko, że ja to raczej w Krakowie, ewentualnie w
            Warszawie. ;D
            • kitek_maly Re: Zrób casting 04.08.08, 18:24

Co mam tak jak Ty? Bezkolizyjność? ;-)
              Czy do Szarej mówiłaś, że szukasz? :-)

• bertrada Re: Zrób casting 04.08.08, 18:47
                Fajność, bezkolizyjność i nieprzeprowadzkowość do Poznania. ;D
                • kitek_maly Re: Zrób casting 04.08.08, 19:01

Yhym.
                  A zmieniasz miejscówkę i do Wawy się wynosisz?
                  • bertrada Re: Zrób casting 04.08.08, 19:39
                    Rozważam taką ewentualność. ;D
                    • baba_krk Re: Zrób casting 04.08.08, 20:16
                      chcesz zdradzić nasze wspaniałe city? i to na rzecz wawy? och
        • milleniusz Re: Zrób casting 04.08.08, 18:18

> Albo może macie rady, jak najlepiej szukać, żeby nie trafić na kogoś
          > strrrrasznego ;)

O, to ja nie mam pojęcia. Ale pociesz się, że wywalić kogoś z chaty, to zawsze
          prościej niż taki rozwód, na przykład. No i nie trzeba się dzielić meblami i
          ulubionym kotem. Luzik. :)
          • nexstartelescope Re: Zrób casting 04.08.08, 18:26
            spróbuj na gratce (www.gratka.pl), tudziez gumtree.pl
    • mnop2 Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 18:24
      jeśli umiesz pysznie gotować, to zapraszam na chatę do krakowa ;)
      • dita.von.teese Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 18:44
        oj, a ja to sie jak sojka za morze wybieram i przeprowadzam do POznania. KUrde,
        ze zaczynam w to watpic juz;[
        a w ogole w jakiej dzielnicy teraz za/mieszkasz?
        • 2szarozielone Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 18:47
          Na Grunwaldzie :) Blisko stadionu. Wiesz, że nawet o Tobie pomyślałam ;) Gdybyś
          jednak się wybrała w końcu :)
          • dita.von.teese Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 18:56
            acha. hm, ja to czasem nieznosna bywam, wiec nie wiem;)ale milo mi:)
            ostatnio bylam w Poz. w czerwcu jakos na chwile ale wtedy nie bylam sama i
            mialam malo czasu. Kiedys (nawet jeszcze w zeszlym roku)jezdzilam sobie stopem
            do Poznania, tak najszybciej, ale ostatnio juz mi sie nie chce;(, tylko jak ktos
            jedzie samochodem to wtedy sie zabieram. Ale stesknilam sie juz.I musze cos
            pomyslec..
            • 2szarozielone Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 19:00
              A myśl :) spotkać się zawsze można :)
              • stedo Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 19:57
                Elucha gdy wróci "na łono" powinna być użyteczna w tym względzie.Wszak ona
                stamtąd i chyba ma wielu znajomych:))
                • liisa.valo Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 21:02
                  Owszem, znajomych mam wielu, w różnych kształtach, rozmiarach i kolorach. Muszę
                  tylko wiedzieć, co by Szarą interesowało konkretnie. Jakie walory... ;)

Bo ja to z przyjemnością, ale już nie przed końcem tego roku akademickiego. Mnie
                  się w mym mrocznym starym domu na poddaszu dobrze mieszka, tym bardziej, że mam
                  nową współlokatorkę.
                  • 2szarozielone Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 21:09
                    To jakby ktoś sensowny/nieszkodliwy/sympatyczny/w miarę spokojny szukał
                    pokoju-jedynki, to mu daj mojego maila. Albo mnie jego maila. Wszystko jedno :)
                    A ja pewnie niedługo i tak dam ogłoszenie gdzieś, ale na razie wolę jakoś wici
                    rozesłać.
                    • 2szarozielone Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 21:15
                      Zalety oferty są takie, ze mieszkanie jest zupełnie nowe, urządzone na
                      full-wypas, a ja jestem osobą mało upierdliwą, mało hałaśliwą i życzliwie
                      nastawioną do świata.

• liisa.valo Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 21:24
                        OK, jakby co dam znać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka