2szarozielone 04.08.08, 17:58 Szukam współlokatorki/współlokatora... Tzn. będę szukać... Tak się na razie zbieram do tego. Nikt by nie chciał? :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bertrada Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 17:59 A jakie masz wymagania? ;D Odpowiedz Link
milleniusz Zrób casting 04.08.08, 18:01 Ja bym zrobił. I płeć nie byłaby raczej obojętna. :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Zrób casting 04.08.08, 18:10 No to właśnie takie zaproszenie do castingu jest :) Nie - ale poważnie mówię. Będę szukać współlokatora/współlokatorki jakoś od września-października. Do dwupokojowego mieszkania, zupełnie nowego, w dość fajnej lokalizacji. Gdyby ktoś szukał pokoju w Poznaniu, albo znał kogoś fajnego ;) kto szuka - to zapraszam. Albo może macie rady, jak najlepiej szukać, żeby nie trafić na kogoś strrrrasznego ;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zrób casting 04.08.08, 18:18 O matko, tylko żeby jakaś Mgławica Ci nie podesłała kogoś. ;-) Ja jestem fajną, bezkolizyjną współlokatorką, ale niestety nie przeprowadzam się do Poznania. ;-) Odpowiedz Link
bertrada Re: Zrób casting 04.08.08, 18:21 O, to masz tak jak ja, tylko, że ja to raczej w Krakowie, ewentualnie w Warszawie. ;D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zrób casting 04.08.08, 18:24 Co mam tak jak Ty? Bezkolizyjność? ;-) Czy do Szarej mówiłaś, że szukasz? :-) Odpowiedz Link
bertrada Re: Zrób casting 04.08.08, 18:47 Fajność, bezkolizyjność i nieprzeprowadzkowość do Poznania. ;D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zrób casting 04.08.08, 19:01 Yhym. A zmieniasz miejscówkę i do Wawy się wynosisz? Odpowiedz Link
baba_krk Re: Zrób casting 04.08.08, 20:16 chcesz zdradzić nasze wspaniałe city? i to na rzecz wawy? och Odpowiedz Link
milleniusz Re: Zrób casting 04.08.08, 18:18 > Albo może macie rady, jak najlepiej szukać, żeby nie trafić na kogoś > strrrrasznego ;) O, to ja nie mam pojęcia. Ale pociesz się, że wywalić kogoś z chaty, to zawsze prościej niż taki rozwód, na przykład. No i nie trzeba się dzielić meblami i ulubionym kotem. Luzik. :) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Zrób casting 04.08.08, 18:26 spróbuj na gratce (www.gratka.pl), tudziez gumtree.pl Odpowiedz Link
mnop2 Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 18:24 jeśli umiesz pysznie gotować, to zapraszam na chatę do krakowa ;) Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 18:44 oj, a ja to sie jak sojka za morze wybieram i przeprowadzam do POznania. KUrde, ze zaczynam w to watpic juz;[ a w ogole w jakiej dzielnicy teraz za/mieszkasz? Odpowiedz Link
2szarozielone Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 18:47 Na Grunwaldzie :) Blisko stadionu. Wiesz, że nawet o Tobie pomyślałam ;) Gdybyś jednak się wybrała w końcu :) Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 18:56 acha. hm, ja to czasem nieznosna bywam, wiec nie wiem;)ale milo mi:) ostatnio bylam w Poz. w czerwcu jakos na chwile ale wtedy nie bylam sama i mialam malo czasu. Kiedys (nawet jeszcze w zeszlym roku)jezdzilam sobie stopem do Poznania, tak najszybciej, ale ostatnio juz mi sie nie chce;(, tylko jak ktos jedzie samochodem to wtedy sie zabieram. Ale stesknilam sie juz.I musze cos pomyslec.. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 19:00 A myśl :) spotkać się zawsze można :) Odpowiedz Link
stedo Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 19:57 Elucha gdy wróci "na łono" powinna być użyteczna w tym względzie.Wszak ona stamtąd i chyba ma wielu znajomych:)) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 21:02 Owszem, znajomych mam wielu, w różnych kształtach, rozmiarach i kolorach. Muszę tylko wiedzieć, co by Szarą interesowało konkretnie. Jakie walory... ;) Bo ja to z przyjemnością, ale już nie przed końcem tego roku akademickiego. Mnie się w mym mrocznym starym domu na poddaszu dobrze mieszka, tym bardziej, że mam nową współlokatorkę. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 21:09 To jakby ktoś sensowny/nieszkodliwy/sympatyczny/w miarę spokojny szukał pokoju-jedynki, to mu daj mojego maila. Albo mnie jego maila. Wszystko jedno :) A ja pewnie niedługo i tak dam ogłoszenie gdzieś, ale na razie wolę jakoś wici rozesłać. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 21:15 Zalety oferty są takie, ze mieszkanie jest zupełnie nowe, urządzone na full-wypas, a ja jestem osobą mało upierdliwą, mało hałaśliwą i życzliwie nastawioną do świata. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: czy ktoś chciałby ze mną zamieszkać? :))) 04.08.08, 21:24 OK, jakby co dam znać... Odpowiedz Link