simon_r 29.08.08, 13:30 Za oknem jesień a mi wczoraj stuknęła cyferka 4 z przodu na liczniku... jestem stary :( Chyba kupię sobie całą serię czterdziestolatka na ta okoliczność... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: Mam doła... 29.08.08, 13:38 wszystkiego najlepszego :) a dramatyzowanie zostaw sobie na czas, kiedy stuknie Ci z przodu 7 :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Mam doła... 29.08.08, 13:44 E tam, czujesz się staro? Kup sobie lepiej Hotel Zacisze :) Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link
simon_r Re: Mam doła... 29.08.08, 14:08 no właśnie się poczułem... przecież teraz to już "z górki" :( czas zacząć się rozglądać za jakąś kwaterą... motąga trzeba bedzie wymienić na jakiegoś Harleya... wypadałoby również brzuch zahodować i rozejrzeć się za jakąś młodą bździągwą ;)).. no i wyłysieć też trzeba by.. Odpowiedz Link
funny_game Re: Mam doła... 29.08.08, 14:12 :DDDD Boski tekst z tym Harleyem :DDD Tak sobie myślę, że - jeśli jeździsz na zloty - to znasz pewnie moich znajomych. Są wśród nich i ponad 40-letni, nigdy bym zresztą o nich nie powiedziała, że tyle mają. Świetny wiek, gówniarzu ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Mam doła... 29.08.08, 14:15 z tym Harleyem to trochę uogólniłeś ;> no chyba, że w PL to tylko starsi faceci mają, zatem tym większa jest to dla mnie motywacja, żeby odłożyć na własnego :P Odpowiedz Link
simon_r Re: Mam doła... 29.08.08, 16:41 Harley to sprzęt dla dziadków... jak wszystkie choppery.. Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Mam doła... 29.08.08, 14:06 no to wszystkiego najlepszego staruszku;) to chyba teraz jak masz 4 z przodu powinienes zaczac interesowac sie dziewczynami z 1 z przodu:) glowa do gory - zamiast serii 40latka wez jakies 40 letniego łiskacza kup Odpowiedz Link
simon_r Re: Mam doła... 29.08.08, 14:09 łyskacza wczoraj z moją kobitą obaliłem.. aż mnie jeszcze łeb nap..la i może to trochę i od tego ten dół :)) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Mam doła... 29.08.08, 14:13 simon_r napisał: > Za oknem jesień a mi wczoraj stuknęła cyferka 4 z przodu na liczniku... jestem > stary :( No to najlepszego!!! I pomyśl sobie tak: Facet im starszy tym lepszy - jak wino;) > Chyba kupię sobie całą serię czterdziestolatka na ta okoliczność... Ja już się jakiś czas temu zaopatrzyłam:D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Mam doła... 29.08.08, 14:16 Kurwa mać, z tą pierdoloną pogodą coś jest nie tak, bo ja też mam doła i już takie powody sobie znajduję, że aż idioctwo... Odpowiedz Link
funny_game Re: Mam doła... 29.08.08, 14:17 liisa.valo napisała: > Kurwa mać, z tą pierdoloną pogodą coś jest nie tak :DDD Kocham Cię :D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Mam doła... 29.08.08, 14:34 Funny, kurde, nie namawiaj mnie do puszczenia wiąchy ze wszystkim, co mi się czkawką odbija... Odpowiedz Link
funny_game Re: Mam doła... 29.08.08, 14:36 Ech, ja to mam zawsze pod górkę, do stu beczek solonych śledzi! Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Mam doła... 29.08.08, 14:24 Ja mam podobnie, co prawda 4 jeszcze mi się nie pojawiła, ale czuję się tak jakoś dziwnie i mam coraz więcej natrętnych myśli związanych z kupnem samochodu sportowego, zdaje się, że przechodzę przedwczesny kryzys wieku średniego. I ta pogoda, jest wrednie, nie da się tego ukryć. Spróbuj z tym samochodem, może Ci pomoże? Odpowiedz Link
simon_r Re: Mam doła... 29.08.08, 16:43 ee... nieee... samochód to nie dla mnie. Samochód może być bylejaki. Ale motąga czas wymienić. Odpowiedz Link
asqe Re: Mam doła... 29.08.08, 14:31 lubemu za ta 4 niedawno stuknela 1 i dalej jakies malolaty napalone na niego leca. niedlugo sie kompleksow nabawie zem za stara, a jeszcze mi nawet 3 z przodu nie stuknela:) Odpowiedz Link
lupus76 Re: Mam doła... 29.08.08, 15:06 Sto lat! Sto lat! Tak sobie myślę, że takie życzenia za 59 lat będą mocno niestosowne... Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Mam doła... 29.08.08, 15:24 Jeśli chodzi o jesień to doskonale Cię rozumiem. A co do urodzin, to trzeba było wczoraj obwieścić! Nie smutaj, przecież życie zaczyna się po 40stce. :-) Wszystkiego naj naj naaaaaaj! :-) Odpowiedz Link
simon_r Re: Mam doła... 29.08.08, 16:45 wczoraj starałem się spędzić bez kompa :)).. i się mi to udało.. O! Odpowiedz Link
bertrada Re: Mam doła... 29.08.08, 17:26 100lat, 100lat !!! Trzeba było wczoraj się zdołować i obwieścić o tym całemu światu, świętowalibyśmy razem. ;D Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Mam doła... 29.08.08, 18:11 Simon, weź Ty chłopaku nie szalej :P po pierwsze wszystkiego najlepszego :* a po drugie, nie smutaj, mogę teraz ja do Ciebie powzdychać jak chcesz... :) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Mam doła... 31.08.08, 17:16 <siedzi na parapecie , patrzy w dal zamglonym wzrokiem z lekkim uśmieszkiem na ustach, wzdycha > :P Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Mam doła... 01.09.08, 15:48 <bezwiednie kreśli opuszkiem palca serduszka na zaparowanej szybie w oknie, w każdej spływającej kropelce widzi twarz Simona...> :) Odpowiedz Link
simon_r Re: Mam doła... 01.09.08, 15:50 jessoo!!.. mam tylko nadzieję, że nie tą z wizytówki??... :P Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Mam doła... 01.09.08, 15:54 ić Tyyyy, no i mnie wybiłeś z klimatu teraz :P Odpowiedz Link
rose-ana Re: Mam doła... 30.08.08, 11:32 Wszystkiego najlepszego.;) Jeśli jesteś nie tylko stary ale i bogaty to możemy się umówić - bo ja ostatnio stwierdziłam, że love is a bitch i muszę wyjść za mąż z rozsądku i dla pieniędzy póki jeszcze w miarę młoda jestem.:) Odpowiedz Link
simon_r Re: Mam doła... 31.08.08, 17:02 Pudło niestety.. jestem bogaty w zobowiązania ;)) Odpowiedz Link
hanka19841 no to sto lat... 30.08.08, 13:31 Simon i głowa do góry.... Mojemu P, też jakiś czas temu stuknęła 4...i nie łamiemy sie tylko korzystamy z życia w miare mozliwości najlepiej Odpowiedz Link
ursyda Re: Mam doła... 31.08.08, 17:08 100 lat jesienny człowieku:) pl.youtube.com/watch?v=FIGpTwQKsXk Odpowiedz Link
lacido Re: Mam doła... 31.08.08, 17:13 zaczęło się niedługo tez napiszę że mi (oby nie mnie) coś stuknęło :DDD jak to jest z ta czwórką z przodu? Odpowiedz Link
polla.k Re: Mam doła... 01.09.08, 15:21 Wszystkiego najlepszego. I powiem tak...10 lat temu też myslalam, że jak zbliżac się będzie 40stka, to deprecha totalna, starośc i koniec...a teraz...a teraz to jest super i jeszcze długo będzie :) Odpowiedz Link