menk.a 11.09.08, 21:49 wchodzą do kin. Wybiera się ktoś? Mam ochotę to zobaczyć. I pobać się w kinowym fotelu. Ale sama do kina nie pójdę, żeby potem późnym wieczorem sama wracać do domu. Na zasadzie: chciałaby a się boi.:D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: Nieznajomi 11.09.08, 21:54 Oczywiście Żono, poczynię swą powinnoś i potrzymam Cię za rękę w kinowym mroku, ale żeby było sprawiedliwie spotkajmy się w połowie drogi - Toruń? ;-) Odpowiedz Link
menk.a Re: Nieznajomi 11.09.08, 22:05 kitek_maly napisała: > > Oczywiście Żono, poczynię swą powinnoś i potrzymam Cię za rękę w kinowym mroku, > ale żeby było sprawiedliwie spotkajmy się w połowie drogi - Toruń? ;-) > Kiedy? ;) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieznajomi 11.09.08, 22:09 Ojej, jak w toruniu, to przygarnijcie.....please...... Odpowiedz Link
menk.a Re: Nieznajomi 11.09.08, 22:10 gapuchna napisała: > Ojej, jak w toruniu, to przygarnijcie.....please...... Gapciu, siostro moja, a gdzie Ty mieszkasz? ;)))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieznajomi 11.09.08, 22:12 No w połowie drogi między tobą siostra, a mym szwagrem in spe. Odpowiedz Link
menk.a Re: Nieznajomi 11.09.08, 22:15 Siostro, bez zagadek, bo ja kiepska jestem w te bierki. :D Gdzie? Mów.;)) Odpowiedz Link
menk.a Re: Nieznajomi 11.09.08, 22:30 Miasto pierników. :) Dobra. Tylko żona coś ucichła. ;)) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Nieznajomi 11.09.08, 22:36 W Egipcie żenili się w najbliższej familii, jakby co, to ja jestem! Odpowiedz Link
menk.a Re: Nieznajomi 12.09.08, 08:52 Sama sie tam kiedys wybiorę, bo lata nie byłam. A Ty mnie z dworca odbierzesz, Siostro, i oprowadzisz. Bo ja sama zginę. ;)) Odpowiedz Link
vandikia Re: Nieznajomi 11.09.08, 22:21 poszłabym z Tobą do kina, a co :) ale nie mogę od prawie roku oglądać dreszczowców, horrorów.. właściwie dramatów też nie powinnam ale sobie czasem pozwalam :) Odpowiedz Link
menk.a Re: Nieznajomi 11.09.08, 22:23 To chodź na coś innego. :P Horrory i takie tam oglądam od święta. Wolę 'babskie' kino. Miałam w planach Mamma mia, recenzje moich znajomych są takie: kobiety: tak, tak, idź, półtorej godziny śmiechu, a panowie: co za beznadziejny film. :D Odpowiedz Link
vandikia Re: Nieznajomi 11.09.08, 22:26 chętnie pójdę ale za jakieś 2 tyg, w tygodniu kończę pracę dość późno i zwykle jestem wykończona, a najbliższego weekendy mam zarezerwowane na wyjazdy grzybowe ;) Odpowiedz Link
menk.a Re: Nieznajomi 11.09.08, 22:27 Dobra. Ja się na razie nie wyprowadzam z wawy. Do tego czasu mam nadzieję już zobaczyć ten straszliwy film, więc pójdziemy na coś lżejszego. ;) Jesteśmy umówione. :P Odpowiedz Link
staryigruby Re: Nieznajomi 12.09.08, 08:38 > Miałam w planach Mamma mia, recenzje moich znajomych są takie: > kobiety: tak, tak, idź, półtorej godziny śmiechu, a panowie: co za > beznadziejny film. :D Jeszcze nie widziałem beznadziejnego filmu z Meryl Strreep :) To leszcze jacyś ci twoi panowie :D Odpowiedz Link
menk.a Re: Nieznajomi 12.09.08, 08:51 Może nie lubią musicali, ABBY, tańców i kolorowych kiecek. :D Odpowiedz Link
nuova Re: Nieznajomi 13.09.08, 22:25 Meryl Strreep nie jest kobieta-orkiestra - nie zrobi wszystkiego na blysk w filmie ;) Odpowiedz Link
menk.a Re: Nieznajomi 11.09.08, 22:25 Na Nieznajomych? To bierzemy Vandikię, Żonę i Siostrę, które muszą przyjechać do wawy :PPP, i idziemy ;)) Odpowiedz Link