hedonista.oswiecony 26.01.06, 20:37 jak lubicie spędzić kilka godzin w domu, sami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sereni Re: sami w domu 26.01.06, 20:38 hedonista.oswiecony napisał: > jak lubicie spędzić kilka godzin w domu, sami? Njaczęściej jestem sama, bo mieszkam sama,więc nie odpowiem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: sami w domu 26.01.06, 20:41 Witaj Sereni :) no tak, wtedy to tak trudno powiedzieć... to może dla Ciebie zmiana i pytanie jak chciałabyś spędzić parę godzin gdyby przyjechał nagle ktoś bardzo Ci bliski? uśmiechy:) HO Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: sami w domu 26.01.06, 21:15 hedonista.oswiecony napisał: > Witaj Sereni :) > no tak, wtedy to tak trudno powiedzieć... to może dla Ciebie zmiana i pytanie > jak chciałabyś spędzić parę godzin gdyby przyjechał nagle ktoś bardzo Ci bliski > ? > uśmiechy:) Przyjeżdza :) W sobote ;)Kilka dni zostaniemy chyba w domu ;) W niedzielę tylko idziemy do kina :) > HO Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: sami w domu 26.01.06, 21:17 czy będziecie gadać, gadać, gadać? coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: sami w domu 26.01.06, 21:24 hedonista.oswiecony napisał: > czy będziecie gadać, gadać, gadać? coś jeszcze? Tak, będziemy gadać, gadać,gadać a na cos jeszcze chyba czasu nie starczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: sami w domu 26.01.06, 21:27 sereni napisała: > Tak, będziemy gadać, gadać,gadać a na cos jeszcze chyba czasu nie starczy ;) chyba nie sądzisz, że nie zapytam teraz na co czasu nie starczy? Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: sami w domu 26.01.06, 21:36 hedonista.oswiecony napisał: > sereni napisała: > > > > Tak, będziemy gadać, gadać,gadać a na cos jeszcze chyba czasu nie starcz > y ;) > > chyba nie sądzisz, że nie zapytam teraz na co czasu nie starczy? Zapytaj;) Odpowiedz Link Zgłoś
tamara_s Re: sami w domu 27.01.06, 10:26 Nie ma takiego czasu. Aż się zdziwiłam. Kiedyś bardzo lubiłam. W dzień koci i leniwy siedziałam w swoim ulubionym miejscu i czytałam w zupełnej ciszy. W "dzień psa" pracowicie "doprowadzałam" dom do porządku. Sprzątanie, pranie, pielenie... ;-) Teraz chyba mi tej samotności brakuje. Często bywam przez to rozdrażniona... Odpowiedz Link Zgłoś
zeppelia Re: sami w domu 27.01.06, 10:42 wolałabym spedzić kilka godzin sama poza domem :/ W domu sama? Zbieranie okruszków z podłogi, ścieranie kurzu palcem. Przestawianie, ogarnianie wzrokiem, harmonizowanie. Tak mi się na harmonie zbiera w samotności, No i herbata z pomarańczą (niedawno dostałam recepturę, więc to nowe hobby) Odpowiedz Link Zgłoś
zeppelia Re: sami w domu 27.01.06, 11:44 więc tak. Jako że ja sie nie trzymam przepisów (nigdy), przeczytałam, wyhaczyłam najcenniejsze dla mnie informacje i ja robie to tak: herbatę całkiem zwyczajnie parzymy, dodajemy plasterki (1-2) pomarańczy ze skórką (wczesniej sparzyć), wrzucamy kilka goźdźików, odrobinę soku z cytryny (to chyba moje) odrobinke imbiru, odrobinkę cynamonu. cukruję :) Mozliwe że cos mi umknęło ale taka i tak jest cudna. Odpowiedz Link Zgłoś
tamara_s Re: sami w domu 27.01.06, 15:51 zeppelia napisała: > więc tak. Jako że ja sie nie trzymam przepisów (nigdy), przeczytałam, > wyhaczyłam najcenniejsze dla mnie informacje i ja robie to tak: > herbatę całkiem zwyczajnie parzymy, dodajemy plasterki (1-2) pomarańczy ze > skórką (wczesniej sparzyć), wrzucamy kilka goźdźików, odrobinę soku z cytryny > (to chyba moje) odrobinke imbiru, odrobinkę cynamonu. cukruję :) > Mozliwe że cos mi umknęło ale taka i tak jest cudna. Dzięki, to taka zimowa herbatka; spróbuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
candycandy Re: sami w domu 27.01.06, 12:31 troche zalezy od pory dnia, pory roku... ok, np. gdybym teraz byla w domu i miala kilka godzin dla siebie, bez koniecznosci zalatwianiach jakis pilnych spraw, pewnie najpierw male porzadki a potem prasa\ksiazka\muzyka. natomiast w wolny, leniwy zimowy wieczory - tez zalegla prasa i ksiazki no i relaks w wannie przy nu-jazzie saczacym sie z oddali;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: sami w domu 27.01.06, 17:54 mamy domowe hobby - krawiectwo, reczne dziewiarstwo, kwiaty, do tego spora ilosc ksiazek, nie wszystkie przeczytane, ze 100 ulubionych filmow ktore mozemy ogladac po raz 89,768y i nie znudza sie nam, wiec bardzo lubimy spedzic nie kilka godzin ale caly dzien w domu, sami Odpowiedz Link Zgłoś