staryigruby 18.09.08, 09:15 za mną chodzi ostatnio. Melodia, rytm, ruch ciał, erotyzm... Czy tańczycie czasem tango? Chcielibyście ? Czy takie klimaty was ruszają: www.youtube.com/watch?v=StkkpbMgg3Q Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: Tango 18.09.08, 09:39 Nie potrafię. I jak sobie pomyślę, że miałabym tańczyć jakieś konkretne kroki, których de facto nie znam na jotę, to chyba bym zesztywniała. Piękne tango tańczył Pacino w Zapachu kobiety. Nie wiem co jest w Twoim linku, bo jak wadomo rozrywkowe strony mam poblokowane z troski o moje morale w pracy .:D Odpowiedz Link
staryigruby Re: Tango 18.09.08, 09:48 W linku jest "Tango Argentino" w wykonaniu Julio Iglesiasa ilustrowane przepięknymi zdjeciami par tańczących tango. Chyba sobie dorzucę w tygodniu jedne zajecia tanga, strasznie mnie kręci ta motoryka ruchu, konieczność kontroli ciała. Jest taka szkoła "Złota Milonga" i fajnie tam pisa, ze początkowe zajęcia to kilka miesięcy ćwiczenia postawy, ruchu, oddechu. Właściwie, to traktowałbym to jako specyficzną gimnastykę łączącą elegancje ruchu, wyczucie rytmu z muzyką :) Pogadam dziś wieczorem z żoną :) Odpowiedz Link
asqe Re: Tango 18.09.08, 10:37 a ja wlasnie slucham gotan project i sie ciesze, bo niedlugo zaczynamy lekcje tanga:) Odpowiedz Link
staryigruby Re: Tango 18.09.08, 11:39 Miałem silną fazę swego czasu na gotan project...dzięki za mimowolne przypomnienie :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Tango 18.09.08, 10:54 to jest moje marzenie od wielu lat, ale z racji braku partnera pod ręką, wciąż niespełnione Odpowiedz Link