2szarozielone 21.09.08, 03:04 umiecie sobie wyobrazić taką władzę? :) PS. Tak, to, że tu piszę, oznacza, że nie wyrawałam na noc żadengo sexy samca. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: pieprzę seks 21.09.08, 03:10 Ja tam po cichu liczę, że we wtorek poznamy dzięki naszej eskapadzie jakiegoś miłego sexi flexi pana, choćby na kilka godzin (mam na myśli rzecz jasna inteligentną rozmowę przy drinku :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: pieprzę seks 21.09.08, 03:15 Ale we dwie jednego?? A może jednak dwóch? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: pieprzę seks 21.09.08, 03:18 Hehe, no nie wiem, jakie ty masz plany :) Nie chcę ci niczego narzucać :D Odpowiedz Link
2szarozielone Re: pieprzę seks 21.09.08, 03:23 Boja jednego to sama zmęczę, Ty pewnie też, nie widzę powodu, żeby się ograniczać :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: pieprzę seks 21.09.08, 03:26 Na pewno zmęczę, tym bardziej żem na głodzie :) Masz rację, potrzebujemy dwóch :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: pieprzę seks 21.09.08, 03:28 Pfffff, co najmniej :) Dziś mi nie wyszło :( Ja tracę wiarę w polskich mężczyzn. Ale może nam dwóm wyjdzie :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: pieprzę seks 21.09.08, 03:38 Cholera, no, musi gdzieś być facet dla mnie, do klina jaśnistego :) Odpowiedz Link
stedo Ciąg dalszy ... 21.09.08, 03:49 ... planu zdradzieckiego. No i umawiasz sie z nim i z Szarą.A ponieważ Szara nie przedkłada urody nad intelekt, a jemu jak mówiłaś intelektu nie brakuje, a urody to zależy co kto lubi, to może Szarej podejdzie.A ponieważ tak mi się wydaje że on w "te klocki" to niezbyt oblatany to Szara będzie miała pole do popisu i może nawet zostanie jego muzą, a jak nie, to chociaż mścicielką rodzaju żeńskiego.Rozkocha i porzuci. Podoba Wam się?;)) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ciąg dalszy ... 21.09.08, 03:52 Problem w tym że to raczej on rozkochuje i albo nie chce, albo chce i porzuca. Nie wiem, czy to chwyci :) Kobieto, za nim pół wydziału i 1/5 miasta kwiczy. Nie wiem w sumie, dlaczego... Ale w sumie i tak go chciałam szarej pokazać, nawet cyrklowałam w ktorym klubie może być, co bardziej prawdopodobne :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ciąg dalszy ... 21.09.08, 03:59 Mogłoby być :) Chociaż w sumie nie chciałabym, żeby czuł się pożądany, no,ale on tak czy siak już się czuje i nic tego nie zmieni. Tylko nie wiem, czy ja go chcę oglądać :) Odpowiedz Link
stedo Re: Ciąg dalszy ... 21.09.08, 04:03 No chuba że nie czujesz się na siłach. Ale gdybyś ostentacyjnie odstąpiła go koleżance dało by to wiele do myślenia;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ciąg dalszy ... 21.09.08, 04:05 Hmm, ciekawe co Szaro na to... Czy jej potrzebny nienormalny szczurowaty anorektyk z wyłupiastymi ślepiami, przesiąknięty dymem papierosowym i sprężystym chodzie, "odbijającym" a'la piłeczka kauczukowa. Odpowiedz Link
stedo Re: Ciąg dalszy ... 21.09.08, 04:09 ZApytaj, może ma ochotę przećwiczyć na świeżym obiekcie swe umiejętności:) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ciąg dalszy ... 21.09.08, 04:11 Dobra, jak przeczyta wontek, mam nadzieję, że się wypowie na ten temat :) Wolałabym jednak, żeby na trzeźwo się wypowiedziała :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Ciąg dalszy ... 21.09.08, 11:31 Ja już się podkochiwałam w szczurowatym wyłupiastym pracowniku naukowym :) Więc wiesz, mogę spróbować. A jest łysy albo długowłosy? :) Odpowiedz Link