wilowka 23.10.08, 19:32 Jedzieniowe:) Miewam rozmaite fazy żywieniowe. Aktualnie jest to faza gotowanej kiszonej kapusty. Powoli mija faza popcornu... Mhhmhhm jak pachnie :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gapuchna Re: Zapachy 23.10.08, 19:34 Przepraszam cię najserdeczniej, ale jedno i drugie dla mnie: śmierdzi :D Odpowiedz Link
wilowka Re: Zapachy 23.10.08, 19:45 Dla mnie też, ale lubię jeść ;)) I wietrzę ostro w czasie gotowania :D A czosnek pieczony jest na pewno smaczny. Wszystko co smaczne jest zdrowe! - takie pączki na przykład :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Zapachy 23.10.08, 19:35 A u mnie w kuchni czosnek czosnek czosnek. Zrobiłam majonezowy sos czosnkowy z masa czosnku, jako lekarstwo na przeziębienie. Do pysznych pierogów zjadłam, co mi je przyszła bratowa zrobila :) Mmmmrrrrr, lubię czosnek. Taki zapieczony w toście z serem też będzie zdrowy? Czy tylko surowy? Odpowiedz Link
wilowka Re: Zapachy 23.10.08, 19:41 Siostro! Czosnek! Uwielbiam! (smak, nie zapach) Ale uważam co by współplemieńców nie raczyć aromatem zbyt często. (bałam sie do tego czosnku przyznać, jak już pojechałam z kapustą i popcornem) ;) Odpowiedz Link
8n Re: Zapachy 23.10.08, 19:37 mi dzisiaj kilka osób powiedziało, że pachnę kokosem. to było miłe. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Zapachy 23.10.08, 19:57 Mam krem do rąk, pięknie utrzymuje sie taka nuta kokosa... i tylko chyba 5 zł! Odpowiedz Link
nuova Re: Zapachy 23.10.08, 20:13 tak, dlugo utrzymuje sie zapach kokosa, tylko ze krem szybko ubywa bo jest nieekonomiczny :P Odpowiedz Link
8n Re: Zapachy 23.10.08, 20:45 www.aptekaotc.pl/p/pl/4155/ziaja_maslo_do_ciala_kokosowe_*_200_ml.html Odpowiedz Link
nuova Re: Zapachy 23.10.08, 20:40 Stary piernik, tak na mnie wolaja ludzie z mojej pracy - oni pewnie racje maja xD Jako, ze lubie korzenne zapachy, to kupilam sobie maslo Tuttifrutti karmel&cynamon i pachne pierniczkami :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Zapachy 23.10.08, 21:02 fazy jedzeniowe to i ja mam, ale jest coś czemu jestem od dziecka wierna: kapusta kiszona & ogórek kiszony - dzień bez kiszonki dniem straconym ;))) a z zapachów to lubię zapach świeżych ziół i sporo różnych przypraw :] czosnku w dużej ilości nie znoszę, w sumie to chyba w żadnej ;/ Odpowiedz Link
wilowka Re: Zapachy 23.10.08, 21:20 No co Ty to ja jem codziennie od ponad 20 lat kapustę i ogórki kiszone!!! ZAWSZE! :D Odpowiedz Link