thank_you 19.12.08, 20:56 Wspominałaś coś o parówkach :D wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Smacznej-swinki-morskiej---zycza-sobie-Peruwianczycy,wid,10672143,wiadomosc_video.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Podepnę się, jeśli pozwolisz, Thank You :) 19.12.08, 21:04 Baba, wisisz mi zajebisty, wypasiony masaż pleców i manikjór! Odpowiedz Link
hsirk Re: Podepnę się, jeśli pozwolisz, Thank You :) 19.12.08, 21:07 no pokazze to cudo, no pochwal sie Odpowiedz Link
funny_game Re: Podepnę się, jeśli pozwolisz, Thank You :) 19.12.08, 21:08 Jeszcze nie jest skończona. Ale strasznie mi miło, że się dopominasz :))) :* Odpowiedz Link
milleniusz O, to ja też się podepnę 19.12.08, 21:07 funny_game napisała: > Baba, wisisz mi zajebisty, wypasiony masaż pleców i manikjór! A Ty mi wisisz klipsa, ciasto i coś jeszcze trzeciego, ale zapomniałem co, a szkoda, bo to mogło być najważniejsze. Ale sobie przypomnę. :D Odpowiedz Link
funny_game Re: O, to ja też się podepnę 19.12.08, 21:09 milleniusz napisał: > A Ty mi wisisz klapsa Tak właśnie przeczytałam :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: O, to ja też się podepnę 19.12.08, 21:13 > > A Ty mi wisisz klapsa > Tak właśnie przeczytałam :) Ja tam za Frojda w Twojej głowie nie odpowiadam. Ale mogę Ci wysłać tych strażaków z rana, jeśli to poprawi Twoje samopoczucie, albo moje szanse na klipsa. :D Odpowiedz Link
baba_krk Funny 20.12.08, 18:05 funny_game napisała: > Baba, wisisz mi zajebisty, wypasiony masaż pleców i manikjór! cudeńko już gotowe? czy za coś innego? :> Odpowiedz Link
baba_krk Re: A ja też tęsknię. Gdzie ona jest??? 20.12.08, 18:06 Jak o mnie chodzi, to mnie wielkie choróbsko powaliło i nie umiem zbić gorączki :/ Odpowiedz Link
niski.oktan Re: A ja też tęsknię. Gdzie ona jest??? 20.12.08, 18:59 Ale mam nadzieję, że życia ci choroba nie zrujnowała - ten mityczny wielki finał (dziewiętnastego) przetrwałaś tak, jak było w planie... I lepiej nic nie bij, bo się spocisz. :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: A ja też tęsknię. Gdzie ona jest??? 20.12.08, 19:07 Finał przeniesiony na najbliższy poniedziałek i potem może mnie już szlag trafiać. Ostatni raz zdrowotnie w tak czarnej dupie byłam ponad rok temu, a nawet chyba wtedy nie była aż tak czarna, bo teraz mam prawdziwą kumulację :/ Odpowiedz Link
niski.oktan Re: A ja też tęsknię. Gdzie ona jest??? 20.12.08, 19:43 Oj to nie wiem, może jednak próbuj jakoś zbijać. :| Ale jak? Nie znam się qrña. :( Odpowiedz Link
baba_krk Re: A ja też tęsknię. Gdzie ona jest??? 20.12.08, 19:55 Już zeszłam do 38, więc aż tak źle nie jest, będę żyła ;) Dramatyczniej sprawa ma się z zębem. Od 1,5 tyg. lecę na przeciwbólowych, zrobiłam wczoraj 4 rentgeny, dzisiaj spędziłam 1,5 h u dentysty i normalnie nie da się zlokalizować skąd ból pochodzi. Efekt jest taki, że otworzyła mi 3 zęby, coś w nich pogmerała i jak bolało tak boli i dodatkowo promieniuje na pół szczęki. Ketonal moim przyjacielem :/ I jeszcze sobie z całej siły drzwi zamknęłam z palcem w środku. No mówiłam, że kumulacja :> Odpowiedz Link
niski.oktan Re: A ja też tęsknię. Gdzie ona jest??? 20.12.08, 21:08 No to mię zmartwiłaś tutej. A masz te zdjęcia zębów? Może skonsultuj to z jakimś innym lekarzem? Mój kumpel kiedyś miał podobną sytuację i w akcie desperacji poszedł na AM do pracownie/przychodni/poradni, w której studenci uczyli się grzebać ludziom w ryjach. Zajął się nim adiunkt - pooglądał zdjęcie i paszczę. Potem zawołał drugiego adiunkta, potem obaj zawołali docenta, wreszcie we trzech poprosili panią profesor. Pani profesor zjawiła się po kwadransie, popatrzyła... i okazało się, że wie, o co chodzi. Wyjaśniła sprawę, wydała dyspozycje i było po krzyku. Koleżka obudził się nazajutrz jak nowo narodzony. Odpowiedz Link
baba_krk Re: A ja też tęsknię. Gdzie ona jest??? 20.12.08, 22:25 Nie mam zdjęć, zostawiłam dzisiaj u dentystki. Poza tym i tak jutro nie doturlałabym się do żadnego lekarza, bo jestem maksymalnie słaba. Bałabym się oddać w ręce studentów, zostanę przy tej swojej, bo mam do niej zaufanie. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: A ja też tęsknię. Gdzie ona jest??? 20.12.08, 22:34 Jutro jest Dzień Siódmy i nie byłoby łatwo, nawet gdybyś była silniejsza. Do swojej pani masz zaufanie, ale na razie sytuacja jest taka, że nie wiadomo jaka. A studenci wystąpili jako sztafaż - koleś nie poszedł do studentów, ale tam, gdzie dentystów jak psów. A ta słabość i gorączka to od zębów, czy coś jeszcze ci dolega? <nie, to nie jest żaden czarny humor!> Odpowiedz Link
baba_krk Re: A ja też tęsknię. Gdzie ona jest??? 20.12.08, 22:46 Zrobiłam kilka rentgenów, w tym i punktowe i panoramę i nie wyszło kompletnie NIC, więc normalnie cuda na kiju. A dziadostwo tak promieniuje, że momentami mam wrażenie, że mnie nawet boli martwy ząb co jest oczywiście niemożliwe. No i oczywiście umiem tylko powiedzieć, że mnie boli po lewej, a czy góra czy dół to już mi ciężko stwierdzić :/ Takiej porażki w życiu nie miałam. Dzisiaj wymusiłam na niej przepisanie ketonalu, bo jak się wczoraj pieprzyłam z tymi wszystkimi ibupromami i nurofenami, to pomagały może na 30 min. a potem od nowa jazda i gryzienie ścian. Słabość i gorączka wzięła się od tego, że 2 dni temu postałam na przystanku chyba z 25 min. i mnie ostro przewiało. A żeby było zabawniej nie świeciłam nerkami, tylko miałam na sobie ciepły płaszcz do kolan. Przemęczenie i niewyspanie pewnie też zrobiły swoje i byłam bardziej podatna na zarazę. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: A ja też tęsknię. Gdzie ona jest??? 20.12.08, 23:03 Nie dość, że nie jestem dentystą, ani w ogóle lekarzem, to nawet nie weterynarzem ani felczerem. Ale to, co piszesz, nie wygląda dobrze. I powtórzę jeszcze raz - to, że pani, do której masz zaufanie nie wie, znaczy, że ona nie wie. A nie, że nie wiadomo. A czy pani nie wspominała, że to może być np. kość, a nie zęby? No i ty nie wspominasz o tym słowem, ale pod tym płaszczem coś chyba jeszcze miałaś, kiedy cię przewiewało... :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: A ja też tęsknię. Gdzie ona jest??? 20.12.08, 23:09 Moja pani wszystko wie :P A tak na serio to skąd ja sobie teraz wytrzasnę jakiegoś dobrego dentystę? To na serio musiałby być jakiś miszczunio, a takich wbrew pozorom nie ma wielu. Miałam czerwone rajtuzy i znowu robiłam za bociana :P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: A ja też tęsknię. Gdzie ona jest??? 20.12.08, 23:25 Choćby i spod ziemi - na razie sytuacja jest taka, że nie zostałaś zdiagnozowana. Naprawdę nie może być gorzej. Za to czerwone rajtki - to rozumiem. Usprawiedliwiona. :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: A ja też tęsknię. Gdzie ona jest??? 20.12.08, 23:31 No ale nie może być też tak, że mi rozwiercą połowę zębów w poszukiwaniu tego jednego skurczybyka. Rozwiercą czy nie daj Boże od razu wezmą się za trucie. A nad kością też się zastanawiałam, ale jako że mnie przeraziła ta myśl, szybko ją zarzuciłam :P Usprawiedliwiona? Chyba mnie pokarało ;) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: A ja też tęsknię. Gdzie ona jest??? 20.12.08, 23:36 A kanału jakiegoś nie zaliczyłaś aby ostatnio? Bez podtekstów - u pani na fotelu, ma się rozumieć. :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: A ja też tęsknię. Gdzie ona jest??? 20.12.08, 23:39 Czyszczenie kanału to zaliczyłam dzisiaj, średnio przyjemne :/ Odpowiedz Link
niski.oktan Re: A ja też tęsknię. Gdzie ona jest??? 20.12.08, 23:55 W tej robocie nic nie jest przyjemne. Oprócz tego, że pan dentysta może se się poocierać. Ale nie każdemu to wystarczy. :| Odpowiedz Link
baba_krk Re: A ja też tęsknię. Gdzie ona jest??? 20.12.08, 23:59 Ja chodzę do pani. Facetów w kitlu omijam ;))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: A ja też tęsknię. Gdzie ona jest??? 21.12.08, 00:13 What a pity! My favourite disguise. :( Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Baba_krk 20.12.08, 19:01 Bo oni tam pewnie życzą sobie 'wesołej kapibary'. :D Tylko tłumacz dał ciała. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba_krk 20.12.08, 19:08 Nie no świnki wpieprzają, ale mają jakąś taką wielką odmianę, nie to co te moje wymoczki ;) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Baba_krk 20.12.08, 19:45 To proste - tam u nich występuje Meerschweinschen. A u ciebie w kuchni - Hausmeerschweinchen. :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba_krk 20.12.08, 19:56 z tego co napisałeś to chyba umiem sobie tylko wyobrazić co to haus :P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Baba_krk 20.12.08, 21:35 Jak na taką chorą, to dobrze qmpinójesz. :cool: Meer to 'el mar' (ten od Alfonsiny, jakby kto pytał). Co to jest Schwein, to też każda/-y polnisches Schwein powinna/-ien wiedzieć. A 'Schweinchen' to zdrobnienie, bardzo ładne zresztą. Nieczęsto mi się to zdarza z niemieckimi słowami, ale akurat to autentycznie mi się podoba. :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba_krk 20.12.08, 22:27 Ach posłucham sobie Alfonsiny :) dalej nie wiem co to szwajn, ja niemieckiego nie znam i nigdy nie poznam :P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Baba_krk 20.12.08, 22:35 Niech będzie moja krzywda. I tak cię lubię. :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba_krk 20.12.08, 22:47 Bosko :D No ale przestań mnie już trzymać w niepewności. Co to oznaczało? Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Baba_krk 20.12.08, 22:56 Schwein - swine - свинья - świnia. A ww. zdrobnienie czyta się "szwajnsien". Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba_krk 20.12.08, 22:59 trzeba było wyskoczyć z cerdo, albo jakimś innym pigiem to prędzej bym skumała :P Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Baba_krk 20.12.08, 23:06 Gdybym wyskoczył z cerdo, mogłabyś się obrazić. A mię to po co? :( Biorąc pod uwagę twój stan, możliwe, że nieźle musiałbym się namęczyć, żeby temat odkręcić. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba_krk 20.12.08, 23:11 Czy ja Ci wyglądam na obrażalską? :> Nie obrażaj mnie :P No więc biorąc pod uwagę mój stan, trzeba do mnie mówić prostym językiem ;) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Baba_krk 20.12.08, 23:21 No nie mówiłem? Wystarczy, że zefirek od bolącej strony paszczy powieje, a już się obraża. Prostym językiem? Żebym usłyszał, że obrażam twoje wykształcenie? :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba_krk 20.12.08, 23:28 Żarcik żarcik, nie obrażam :) A z tym wykształceniem to też nie ma co szaleć ;))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Baba_krk 20.12.08, 23:44 No weź mnie nie osłabiaj. Tylko nie mów, że nie ma czego obrażać. :( Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba_krk 20.12.08, 23:48 Nie odgapiaj, to ja dzisiaj robię za osłabioną :D A teraz przyznaj się bez bicia, że to nie za mną tęskniłeś, tylko za obrażaniem ;))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Baba_krk 20.12.08, 23:53 W życiu się nie przyznam. W zaparte pójdę. Przykra sprawa, tęskniłem za tobą. Co zrobić? :( Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba_krk 20.12.08, 23:58 Ale to tylko tak dzisiaj, czy zawsze tam leziesz? ;))) O tym co zrobić dowiemy się w następnym odcinku. Póki co komu let's temu go! Poduszka mnie wzywa :D PS: Miałam pisać, że Jasiek, ale wolę dzisiaj unikać dwuznaczności ;))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Baba_krk 21.12.08, 00:12 Tylko jak mnie przyprą. A teraz znów dobrze qmpinójesz. Dobranoc. :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Baba_krk 20.12.08, 19:54 > Moje nie są takie gigantyczne :P Cierpliwości :DDDD Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba_krk 20.12.08, 20:18 to ja sobie jeszcze przemyślę czy na pewno chcę się z nimi przyjaźnić ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Baba_krk 20.12.08, 20:28 Już się nie mogę doczekać :D A a propos boskiego Mariana to mi się przypomniało, że wieki temu dostałam długopis z hasłem KRZAK TAK ;))) Odpowiedz Link
thank_you Re: Baba_krk 20.12.08, 21:07 Ja ostatnio widziałam go w TV i aż mi się mordka uśmiechnęła :D Odpowiedz Link