dziewice Re: mozecie zazdroscic MI :P 02.01.09, 11:04 mi to ryba, ale te cenne informacje moga sie komus przydac na przyklad :) Odpowiedz Link
be_em Re: mozecie zazdroscic MI :P 02.01.09, 11:07 dziewice napisał: mi to ryba, ale te cenne informacje moga sie komus przydac na przyklad :) czytam z żywym zainteresowaniem:) prezentuję do 29 roku życia miasto, po 29 roku życia - wieś:) już wiem, że muszę zmienić kolor włosów, zapuścić cycki i tyłek i zacząć tytoniem żółcić zęby i paluchy;) Odpowiedz Link
menk.a Re: mozecie zazdroscic MI :P 02.01.09, 11:09 dziewice napisał: > mi to ryba, ale te cenne informacje moga sie komus przydac na przyklad :) Komu np? Może 'tfurcom' jakiegoś nowego reality szoł.:P Odpowiedz Link
baba_krk Re: mozecie zazdroscic MI :P 02.01.09, 11:37 ale tytuł z tym zazdroszczeniem, to dałeś przedni ;) od razu mi się z kimś kojarzy :P Odpowiedz Link
dziewice Re: mozecie zazdroscic MI :P 02.01.09, 11:42 hehehahe :) jak ma po sylwestrze, kolory juz rozrozniasz? :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: mozecie zazdroscic MI :P 02.01.09, 11:48 nawet nie pytaj byłam dzisiaj u lekarza i dostałam kolejny antybiotyk, siekam teraz dwa różne i do tego chyba z 6 innych leków już mnie drażni ta przymusowa abstynencja :> a Ty jak się bawiłeś? ;) Odpowiedz Link
dziewice Re: mozecie zazdroscic MI :P 02.01.09, 12:06 no jak zawsze mendy wpadly - to juz staje sie nudne ;) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: mozecie zazdroscic MI :P 02.01.09, 12:25 Etam, niefajny ten watek, miales lepsze:P Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
cytrynka_ltd nie ma czego:) 02.01.09, 16:26 tyle naprodukowałeś ich ostatniego dnia starego roku:)) które były lepsze?;) Odpowiedz Link