razzmatazzy 27.01.09, 10:06 Obejrzyjcie, super pomysł, no i fajny głos ;) www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,92327,6203472,Oren_Lavie___Her_Morning_Elegance__teledysk_.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwagier_z_niemodlina Re: Cudne :) 27.01.09, 10:24 Ladne, maja ludzie fantazje. A ja rzuce takie bardziej przesmiewcze: de.youtube.com/watch?v=UFN-2KTBg-4 Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Cudne :) 27.01.09, 10:33 :DDDD Jesteś seeerem, jesteś tosterem!! :DD No i rozwiany biust pani na łódce! ;)) Jak dla mnie, to piosenki Bajmu tylko do takich celów się nadają ;) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Cudne :) 27.01.09, 12:56 To masz cos jeszcze tej samej autorki :-) de.youtube.com/watch?v=rXzQt44M2fA Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Cudne :) 27.01.09, 13:56 :DDDDD Siedzę i się szczerze szczerzę :))) Motyw strzałek jest obłędny, a dotyk rzęs i fason spodni pana mnie powaliły ;) Dzięki! :) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Cudne :) 27.01.09, 14:01 No! Namawiam gangrene zeby dalsze dziela ilustrowala, ale to artystyczna dusza chyba i musi miec natchnienia i inne udreki i ekstazy :-) Ale tekst jest Premier League grafomanii, to i jest sie nad czym znecac. Uwielbiam obserwowac jak sie wysoka inteligencja laczy z potrzeba znecania nad jakims wypoceniem. Na co potrafi sie wtedy zlosliwosc ludzka wzniesc, to wspaniale jest. Wiem ze to negatywne, ale mnie ciagnie jak Ciemna Strona Mocy :-) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Cudne :) 27.01.09, 14:12 :)))))) Nad wyraz rozumiem takie ciągoty. Moim ostatnim faworytem jest zdecydowanie Feel ;) pl.youtube.com/watch?v=vmasqTHmbws&feature=channel A jaki stylowy clip! :D Odpowiedz Link
gate.of.delirium Re: Cudne :) 27.01.09, 10:26 razzmatazzy napisała: > Obejrzyjcie, super pomysł, no i fajny głos ;) Klasyk swing "harlemowski" w nowej oprawie. Całkiem udany remake. Odpowiedz Link