razzmatazzy 30.01.09, 12:17 Dziś taki schyłkowy dzień (tygodnia ;)... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razzmatazzy Ja mogę zacząć: 30.01.09, 12:19 Tu leży Razzmatazzy. Przechodniu zapłacz proszę Ja tego nie uczynię, gdyż szczerze jej nie znoszę. ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ja mogę zacząć: 30.01.09, 12:20 razzmatazzy napisała: > Tu leży Razzmatazzy. Przechodniu zapłacz proszę > Ja tego nie uczynię, gdyż szczerze jej nie znoszę. A to chyba już widziałem gdzieś? Ale epitafium powinien pisać ktoś inny, nie każdy sobie. Podobierajcie się w pary, czy w trójkąty na przykład. :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ja mogę zacząć: 30.01.09, 12:22 Widziałeś już gdzieś mój nagrobek? :-o? Odpowiedz Link
milleniusz Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 12:19 razzmatazzy napisała: > Dziś taki schyłkowy dzień (tygodnia ;)... No. Niech piszą. I niech pamiętają, że o tych co odchodzą, to dobrze albo wcale. Bo wrócę i się zemszczę. :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Milleniusz 30.01.09, 12:22 Tu leży Milleniusz, który strzelił focha, Że na forumie się pisze, o tym jak się kocha. Nie wytrzymało serce, sprawa to ponura. Nie dla niego już coupe wydechowa rura. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Milleniusz 30.01.09, 12:24 razzmatazzy napisała: > Tu leży Milleniusz, który strzelił focha, > Że na forumie się pisze, o tym jak się kocha. > Nie wytrzymało serce, sprawa to ponura. > Nie dla niego już coupe wydechowa rura. Ooo, ładne. I rymuje się. Masz talent. Trochę zbyt prawdziwe co prawda. Może trochę fikcji literackiej trzeba było domieszać. :))) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Milleniusz 30.01.09, 12:27 Dziękuję, możesz wykorzystać jeśli Ci się kiedyś przyda :D Tu nie może być fikcji, musi być sama prawda ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Milleniusz 30.01.09, 12:30 razzmatazzy napisała: > Dziękuję, możesz wykorzystać jeśli Ci się kiedyś przyda :D > Tu nie może być fikcji, musi być sama prawda ;) Prawda, ale dobrze opowiedziana, jak to ktoś kiedyś dobze określił. Ale pomysł masz w sumie dość makabryczny. Nie wiem, czy wszyscy mają odpowiedni dystans i są pogodzeni z faktem, że zmierzamy tam, dokąd zmierzamy. :) Robię zrywkę. Będę wieczorem albo jutro. Bawcie się dobrze, rączki trzymamy na klawiaturkach (nie pod biurkami). :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Milleniusz 30.01.09, 12:32 milleniusz napisał: > Prawda, ale dobrze opowiedziana, jak to ktoś kiedyś dobze określił. Ale pomysł > masz w sumie dość makabryczny. Nie wiem, czy wszyscy mają odpowiedni dystans i > są pogodzeni z faktem, że zmierzamy tam, dokąd zmierzamy. :) Etam, zresztą to nie mój pomysł, już kilku prześmiewców się w to bawiło ;) > > Robię zrywkę. Będę wieczorem albo jutro. Bawcie się dobrze, rączki trzymamy na > klawiaturkach (nie pod biurkami). :D Tak jest! Siemka! Odpowiedz Link
justysialek Re: Milleniusz 30.01.09, 12:37 milleniusz napisał: Nie wiem, czy wszyscy mają odpowiedni dystans i > są pogodzeni z faktem, że zmierzamy tam, dokąd zmierzamy. :) My z mężem już sobie wydaliśmy dyspozycje jak mają wyglądać nasze pogrzeby, jak długo po naszej śmierci ta druga osoba ma czekać z seksem, ponownym ożenkiem, spalić czy grzebać i czy oddawać narządy... o eutanazji i podtrzymywaniu życia też gadaliśmy. Odpowiedz Link
asqe Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 12:23 fakin hel, co za horrorowaty pomysl! i to w piatek (kurcze, wlasnie mi sie skojarzylo, ze dwa tyg piatek trzynastego, a potem w sobote jebane walentynki). nie bede sobie epitafium pisac, co by losu nie kusic(a snilo mi sie w nocy, ze trzymam w rece pistolet i sie zastanawiam: skron czy usta). Odpowiedz Link
milleniusz Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 12:26 asqe napisała: > (a snilo mi sie w nocy, ze trzymam w rece pistolet i sie > zastanawiam: skron czy usta). Skroń. Przez usta może nie zadziałać. Odpowiedz Link
asqe Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 12:53 trzeba bylo (normalnie napisalabym czebalo, ale mam na wzgledzie twoj watek o wtornym analfabetyzmie) mi sie przysnic i mi to powiedziec. a tam zamiast ciebie kurt cobain wystepowal :) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 12:28 Horrorowaty to Twój sen! :/ Weź się przerzuć na coś sympatyczniejszego w tych snach! :) Odpowiedz Link
justysialek Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 12:32 Może powinnaś przed snem coś zabawnego oglądać? Mojemu mężowi się śniło, że dr House przeprowadzał u niego w pracy szkolenie ;) [zbyt duża dawka house'a przed snem]. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 12:33 Ja bym chciała, żeby mnie House przeszkolił ;) Odpowiedz Link
justysialek Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 12:38 No, ja też mu zazdraszczam... podobno fajnie było ;D Odpowiedz Link
conena Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 12:41 hahaha, mi się dzisiaj śnił House w charakterze policjanta i było super;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 12:49 Ja też tak chcę, zamawiam na dzisiejszą noc! ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Vandzia & Piczy 30.01.09, 12:25 Tu leży nasza Vandzia, obok spoczywa też Piczy Ładna była z nich para, lecz dziś już się to nie liczy. Odpowiedz Link
vandikia Re: Vandzia & Piczy 30.01.09, 12:28 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no wymieklam :D haha az zeszlo napiecie ze mnie :) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Vandzia & Piczy 30.01.09, 12:28 vandikia napisała: > > haha az zeszlo napiecie ze mnie :) Ale gdzie poszło? :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 12:29 Mój ty rudy piczykłaku, cożeś w róznych gaciach bawił musisz spocząć w tej poscieli, bo ten chuj cie zabił:( Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 12:30 Co za piękny - nomen omen - koniec :D Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 12:31 może z dna się coś uda jeszcze uzyskać?:) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 12:34 chyba spomiędzy ud wyjdzie klonik cud?:) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 12:52 balonik to nie ta bajka:) k-l-o-n-i-k:) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 13:03 Jakiegoś rudzielca ponoć ;) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 13:23 jest wierszyk ; biedni kuritsa nie spitsa jesli im lisica snitsa:) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 13:25 :DDD Ja znam inny - nie w temacie, ale ten sam rym: kura nie ptica, Polsza nie zagranica ;) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 13:32 no też, ale o lisie miało byc;)a własciwie o rudych:) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 13:41 to czego na stacjach benz przy prezerwatywach nie leżą rude peruki?:) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 13:48 Leżały, ale już wszystkie poszły ;) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 14:10 no chyba wszy je wyniosły?:)) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 14:35 i poszły na myjnię?:) skoro wszy stko mozliwe:) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 14:41 Na myjnię a potem na włoski ;) Odpowiedz Link
justysialek Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 12:34 eeee, ja sobie nie piszę! Nie mam talentu a nie chcę mieć h.owego napisu na nagrobku, O! Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 12:35 to moze jakis p.zdowaty?:) Odpowiedz Link
razzmatazzy Justysialek 30.01.09, 12:47 Tu leży Justysialek - jej mąż zazdrosny jednak się nie przemógł: Nie dał jej zbadać House'owi, by ten jej nie uwieść nie mógł. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Justysialek 30.01.09, 12:51 Ależ ja tylko zwykłym kamieniarzem jestem... :)))) Odpowiedz Link
razzmatazzy Szwagier_z_N 30.01.09, 12:53 Tu leży nieodżałowany Szwagier z Niemodlina, Śmiertelnie go ukąsiła pewna wściekła maszyna Gdy jej zwrócił uwagę, żeby nie mlaskała Żując płyty z betonu, ot historia cała. Odpowiedz Link
razzmatazzy Kitek 30.01.09, 13:20 Tu leży Kitek_Mały, cyniczny wykładowca Zaginął bezpowrotnie na miłosnych manowcach. Odpowiedz Link
llatarnik Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 13:31 Skopiowane z netu: EPITAFIUM DLA KOCHANKA: Tu jubiler leży co zmarł zaraz po tym jak zazdrosny Jerzy wyrwał mu klejnoty! Epitafium lenia: Przez całe życie patrzył na chmury. Dziś nadal leży brzuchem do góry... Epitafium Romana: Taka złośliwość dziejów - leży obok dwóch gejów. Epitafium dla Andrzeja: Marzył mu się tron, świta dworaków, teraz leży wśród buraków. Epitafium motocyklisty: Śmiało motorową uprawiał woltyżerkę .. A teraz ktoś inny nosi jego nerkę.. Epitafium piekarza: Przez pół życia z hakiem piekł chleby i ciasta A teraz to z niego pszenica wyrasta. Epitafium skoczka narciarskiego: Wielki to był talent bowiem dużo ćwiczył Lecz raz mu się zdarzyło że źle lot obliczył.. Epitafium żeglarza: Niestraszne mu były tajfuny i sztormy.. Tylko mu ciśnienie troszkę wyszło z normy.... Epitafium murarza: Często on budował katedry ..kaplice.. Aż mu jakaś belka trzasła w potylicę Epitafium rolnika: Kombajn żwawo kosił po tej zboża łące .. Aż się chłopek znalazł w dębowej jesionce Epitafium elektryka: Do elektroniki to nie miał zacięcia. Bowiem od niskiego tylko zszedł napięcia.. Epitafium informatyka: Wirtualne wirusy rzecz dla niego miła.. Zszedł nie wirtualnie bo to zwykła kiła.... Epitafium nauczyciela: Zawsześmy go kochali, ale dziś z przyjemnością zakopali... Epitafium ciecia: Tutaj leży najlepszy cieć w powiecie. Niestety, już nigdy nic nie zamiecie. Epitafium dresa: Tu leży kolega mój dres. Dostał bejsbolem i teraz tu jest. Epitafium pijaka: Całe swe życie w wódce się pławił A tuż przed śmiercią śledziem się zadławił Epitafium strażaka: Żaru się nie bał ..ani ognia słupa.. A wziął się na koniec i uwalił w trupa Epitafium matematyka: Śmiało liczył gościu i całki i ciągi.. A jednak nie wiedział jak jeżdżą pociągi Odpowiedz Link
razzmatazzy Llatarnik 30.01.09, 14:15 Zgasł już nam Llatarnik, lament jest niemały Bo rachunki za światło do płacenia zostały! Odpowiedz Link
llatarnik Re: Llatarnik 30.01.09, 15:40 a dziękuję, dziękuję, ale trochę zmodyfikuję Tu leży Llatarnik, co mroczne myśli rozświetlał i drogę wskazywał całymi latami Teraz jemu światło świeci, no to już was olał Tak więc świećcie sobie sami Odpowiedz Link
funny_game Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 13:52 Wezła mi i kipła Razmatazzy droga, Ojojoj, ojeny, dżizas, olaboga! Odpowiedz Link
razzmatazzy Funny 30.01.09, 14:01 :DDDD Tu spoczywa Funny ze swoją torebką Pomódl się, by tam w piekle było im z nią lekko. Odpowiedz Link
dr.verte Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 14:05 tu leży razzmatazy , epitafił , epitafił aż nareszcie szlag go trafił Odpowiedz Link
razzmatazzy Dr.Verte 30.01.09, 14:09 He he he he ;) Zgon Dr. Verte niechaj będzie przestrogą: Czasami i najlepsi wyleczyć się nie mogą. Odpowiedz Link
dr.verte Re: Dr.Verte 30.01.09, 14:12 i leży teraz w ziemi , cześć jego pamięci , a dookoła leżą jego pacjenci Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Dr.Verte 30.01.09, 14:33 A jest ich tam tak wielu, w głowie się nie mieści Ech, w poradach doktora brakło sensownej treści ;) Odpowiedz Link
hamulcowy Zadumaj sę przechodniu, 30.01.09, 14:06 To nagrobek Bertrady. Na nic nikomu Jej cenne porady. Odpowiedz Link
liisa.valo No napiszcie coś o żonie Valo 30.01.09, 14:36 Ja dla siebie proponuję: „Tu leży nieżywy dowód na to, że życie można dobrze przeżyć bez celu w życiu”. A słyszałam o takim: Tu leży Katarzyna z cnych.... domu, Która przez całe życie nie dała nikomu, Prócz O.O. Jezuitom wioskę, ziemi ciało, a duszę swoją Bogu - i dobrze się stało. niniwa2.cba.pl/uroki_roztaczane_przez_niektore_zwloki.htm Odpowiedz Link
razzmatazzy Liisa 30.01.09, 14:43 :D Nagrobek z fińskim napisem kryje ciało Liisy Żaden samiec nie uszedł jej serca analizy. PS Dzięki za linka, część znam, ale niektóre to dla mnie nowość. Odpowiedz Link
conena Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 14:39 tutaj spoczywa conena, która miała dupę z kamienia. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 14:45 Nagrobek też z kamienia, więc pasuje ;) Odpowiedz Link
hamulcowy Iberia 30.01.09, 14:40 Tu leży Iberia, za życia śmiertelnie poważna, po śmierci na serio rozważna. Odpowiedz Link
razzmatazzy Niski.Oktan 30.01.09, 14:48 Przechodniu, uroń łezkę, tu leży Oktan Niski, Chociaż jego odejście to temat dosyć śliski: Porwany lawiną gdy na nartach podrywał dziewczęta, Płeć żeńska tego forum mu to zapamięta! Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Niski.Oktan 30.01.09, 16:21 Panien, mężatek smutne juz lica, Taniej bajery wyschła krynica. Od Tatr aż do morza każda spłakana Nie masz, ach, nie masz niskiego Oktana. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Niski.Oktan 30.01.09, 18:20 Spokojnie, dziewczyno. Ja jeszcze żyję. :cool: To, o czym czytasz w epitafiach, to jeszcze nie. Jeszcze długo nie. :) Odpowiedz Link
niski.oktan Gapuchna 31.01.09, 11:30 Źródeł badaczkę, uroczą Gapcię nie wiem skąd W mrocznym archiwum, w życia południe pierdyknął prąd. Od z Czernomorem ekscesów gołej Ludmiły Do tej tu Gapcinej cmentarnej mogiły Był krok, gdyż na nic się zdał ostrzegawczy kabla swąd. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Gapuchna 01.02.09, 11:12 Nie napiszę wierszyka, bom słaba literacko. Nawet jeśli ktoś czeka.... to nie sprawię się chwacko... W zamian proszę epitafium... pl.youtube.com/watch?v=myAJUEuLKjE Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Gapuchna 01.02.09, 11:15 Jam też słaby. Ale co zrobić? :( Zaciskam zęby i piszę. Ludzie ludziom zgotowali ten los. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Gapuchna 01.02.09, 11:37 hihihi, Nałkowską się poleciało, Nałkowską...... Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Gapuchna 01.02.09, 11:47 Dzie tam, pani! To ten, no... Borkowski! Chyba też z Będzina, czy tych... Pabianic? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Gapuchna 01.02.09, 12:01 No coś ty! Nałkowska - Medaliony! Już ty mnie Oktan nie poprawiaj na wizji! (w zaciszu możesz:))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Gapuchna 01.02.09, 12:20 Jak mówię, że tak, to znaczy, że tak: Borkowski - Pożegnanie z Marianem. Weź już się nie kłóć, co? >:( Odpowiedz Link
gapuchna Re: Gapuchna 01.02.09, 12:29 Nie mogę milczeć, to się kłóci z moim światopoglądem w głoszeniu prawdy objawionej! :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Gapuchna 01.02.09, 14:00 Ugruntowane poglądy nie dziwią, do Bijącego Źródła daleko nie masz. Okazuje się wprawdzie, że Źródło raczej letnie niż gorące, ale mniejsza o szczegóły - intencje się liczą! :D Odpowiedz Link
niski.oktan Baba_krk 31.01.09, 11:32 A cud-miód babeczka z C-K Krakowa Do emigracji nie była gotowa. Lecz w słynnym mieście Barcelona Cegłą z dachu padła porażona. Już o meldunek nie boli ją głowa. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 14:50 tu lezy dzikoozka po cholere zwlokła sie z łózka? teraz bedzie w trumnie gnic a maz bedzie musiał naczynia myć Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Napiszmy sobie epitafia :D 01.02.09, 11:32 Przynajmniej wiadomo, że to nie mąż Cię tak załatwił ;D Odpowiedz Link
niski.oktan Szanciara rozrabiara. 30.01.09, 16:36 Tu leży tania wierszokletka Raczej sawantka niźli ascetka Nie wrócą już jej szantowe ekstazy Wspomnij, przechodniu, Szaloną Razzy Odpowiedz Link
thank_you Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 17:19 razzmatazzy napisała: > Dziś taki schyłkowy dzień (tygodnia ;)... > Leży tutaj ciało, które jeszcze chciało! :D Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Razzmatazzy 30.01.09, 18:58 W grobie tu na pōłnoc od miasta Głuchołazy Leży z niechecia pani X. Razzmatazzy Pożałujcie kobity W trumnie wypełnia PITy Kwadrans w Necie majac na tydzień dwa razy Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Zebyscie mieli zabezpieczenie logistyczne 30.01.09, 19:00 www.funeralia.pl/ Humor widgetu (trumny) mnie uskrzydlil w ten ponury dzien Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Zebyscie mieli zabezpieczenie logistyczne 31.01.09, 00:43 Kliknęłam wewnątrz - przeraża mnie ten materiał w środku!!! :-o! Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Razzmatazzy 30.01.09, 23:47 Jakie PITy, jakie PITy?! Co ja Syzyf jestem, że na taką karę zasłużyłam?! Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 19:27 Tu spoczywa Karolcia z miasta Omży Zakochana za życia w chłopcu w komży. Choć zgasła nim coś zrobili To wciąż, bez wytchnienia chwili Żal za nią chłopczynę drąży i drąży. Odpowiedz Link
thank_you Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 19:44 Za oktanem płaczą wszystkie dziewczęta. Może nawet 12 krów? Ech, te bydlęta! Czuwaj nad nami, spod ziemi murawy. My na Twoim grobie urządzimy zabawy. :-) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 23:48 Przychodzę, a tu niezła impreza na cmentarzu! Ja też już jestem dość wesoła ;D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Napiszmy sobie epitafia :D 30.01.09, 23:51 Tania bajera łatwo nie umiera! :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Thank_you 30.01.09, 23:53 Do Thank_you przyleciał zabójczy balonik Tak się nim podjarała, że zaliczyła zgonik. Odpowiedz Link
razzmatazzy Hsirk 30.01.09, 23:57 ‘No i ch**’ – po napisie już się domyślacie Że Hsirk tu spoczywa, jak zwykle w temacie. Odpowiedz Link
hamulcowy Milleniusz 31.01.09, 06:43 Tu spoczynek znalazł Milleniusz rozchwytywany. Zachowywał się jak gentleman wyrafinowany Wychodził z tego tani ser, przeterminowany. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Milleniusz 01.02.09, 13:25 hamulcowy napisał: > Tu spoczynek znalazł Milleniusz rozchwytywany. > Zachowywał się jak gentleman wyrafinowany > Wychodził z tego tani ser, przeterminowany. Ooo, znalazłem swoje drugie epitafium. Ale chyba nie mogę umrzeć dwa razy, nawet jak bardzo byście chcieli. :D W ramach rewanżu, dla hamulcowego - Tu spoczął Hamulcowy, Gdyż miast rozpocząć łowy, Strzeliło mu do głowy, Wiersz spłodzić obciachowy. Odpowiedz Link
hamulcowy Re: Milleniusz 02.02.09, 08:35 Treść epitafia określa styl życia umalarlaka Pamięć o nim utrwala znajomych gromada. Hamulcowy gdzieś po cichu sobie żył, Lecz nigdy nie udawał kogoś, kim nigdy nie był. Odpowiedz Link
hamulcowy Lew Salonowy 31.01.09, 06:55 Tu spoczął Lew Salonowy, gdy przegrał już walki, Obrońca dobrych manier i cnót wszelakich, Niestety, nudny przeraźliwie jak z olejem flaki. Odpowiedz Link
hamulcowy Forumowicz Pospolity 31.01.09, 07:56 Tu leży obserwator przenikliwy dość, Łagodny, dowcipny, i dobrotliwy GOŚĆ, Z wdziękiem obnażający naszą podświadomość. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Forumowicz Pospolity 31.01.09, 09:54 hamulcowy napisał: > Tu leży obserwator przenikliwy dość, > Łagodny, dowcipny, i dobrotliwy GOŚĆ, > Z wdziękiem obnażający naszą podświadomość. no masz, ładne, szczególnie w porównaniu do kolegów;) hamulcowy to nie jest mój alternatywny nik:) Odpowiedz Link
hamulcowy Kontik - nagrobek symboliczny 31.01.09, 08:21 Kontik odszedł od nas jeszcze za życia Na skutek GRUBYCH wyrazów użycia Po śmierci znaleźć będzie Go nielekko Ale od brzydkich wyrazów będzie daleko. Odpowiedz Link