kitek_maly 25.03.09, 19:32 Czy ktoś tu się zna? Czy mogę zadać parę bardzo głupich pytań? ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz Re: Projektor 25.03.09, 19:49 kitek_maly napisała: > > Czy ktoś tu się zna? Ja się znam odrobinkę. > Czy mogę zadać parę bardzo głupich pytań? ;) Podobno nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi. Postaram stanąć na wysokości zadania, by nie zaprzeczyć tej świetnej maksymie. :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Projektor 25.03.09, 19:53 A, to jak Ty, to ja się odezwę prywatnie. :) Ale nie teraz. No i w Twoim przypadku, to się wcale a wcale nie wstydzę zadawać takich głupich pytań. To chyba bardzo ładnie, co? :> Odpowiedz Link
juz_niedlugo_wiosna Re: Projektor 25.03.09, 19:59 no i jaki jest problem i jakie rozwiązanie? ;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Projektor 25.03.09, 20:03 Jestem w fazie wymyślania problemów. ;) Na razie chciałam się tylko dowiedzieć na jakim poziomie rozwoju technicznego są forumy. :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Projektor 25.03.09, 20:10 > na jakim poziomie rozwoju technicznego są forumy. :P Ja bym powiedział, że są między fazą ciekłą a stałą. Znaczy gdzieś w momencie, kiedy życie na ziemi wyszło z oceanów na lądy. Przy czym ja zaraz wracam do wody. :] PS. I też się nie wstydzę. :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Projektor 25.03.09, 20:11 vandikia napisała: > ja się znam :P Baby się nie znają na projektorach. Baba się powinna znać na szydełkowaniu, kotlecie schabowym, i na wyrobie przetworów mlecznych. :] Odpowiedz Link
vandikia Re: Projektor 25.03.09, 20:14 przykro mi, że Cię rozczarowuję :P na kotletach też się znam na szydełkowaniu noł :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Projektor 25.03.09, 20:18 Ale lubisz koty i jesteś wrażliwa. To może jakoś Ci wybaczę. :P Odpowiedz Link
vandikia Re: Projektor 25.03.09, 20:19 Dziękuję za wybaczenie :) Z kotem mam akurat ciche dni, nie odzywamy się do siebie :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Projektor 25.03.09, 20:17 > ja się znam :P O kurde, ale rozwinięte ludzie tu formułują. :P Ok, wpiszę sobie Wasze niknejmy do akt i będę molestować jak już dylemat stanie się realny i namacalny. Tudzież wcześniej. ;) Odpowiedz Link
vandikia Re: Projektor 25.03.09, 20:19 dam Ci dobrą cenę :P piiiisz jak bedziesz gotowa ;) Odpowiedz Link
vandikia Re: Projektor 25.03.09, 20:22 Można, bezinteresownie też Ci pomogę :) Jak będziesz miała pytania, to spokojnie pisz na @. Odpowiedz Link