puszysta_gimnazjalistka 29.03.09, 14:40 Po piętnastu powtórkach zauważyłem, Vettel uderzył go lewym przednim kołem jeszcze na łuku. Zwracam Kubicy honor. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: No dobra 29.03.09, 14:44 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Po piętnastu powtórkach zauważyłem, Vettel uderzył go lewym > przednim kołem jeszcze na łuku. > Guzik tam zauważyłeś , tylko ci drukowanymi napisali ze vettel winny bo dostał karę , inaczej nie wiedziałbyś co myśleć. Chorągiewka. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: No dobra 29.03.09, 14:47 Oglądałem powtórki na youtube z polsatu, tam jakość była fatalna i inne ustawienie kamer, ale zobaczyłem jak Kubicy podskakuje tył bolidy w skutek uderzenia. Potem na youtube zobaczyłem kawałek z rosyjskiej TV, tam był pokazany moment uderzenia z innej kamery i wszystko stało się jasne. Odpowiedz Link
milleniusz Re: No dobra 29.03.09, 14:45 > Zwracam Kubicy honor. Sędziowie też zauważyli. Poczytaj. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: No dobra 29.03.09, 14:49 Właśnie tego nie mogłem zrozumieć i katowałem powtórkę w tę i z powrotem aż zobaczyłem ten podskakujący tył, potem znalazłem lepszą powtórkę i było to widać jak na dłoni. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: No dobra 29.03.09, 14:51 Na tej polsatowskiej dokładnie w momencie uderzenia przełączają na inny widok, wzdłuż prostej po zakręcie, fatalnie, fatalnie. Odpowiedz Link
milleniusz Re: No dobra 29.03.09, 14:52 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Na tej polsatowskiej dokładnie w momencie uderzenia przełączają na inny widok, > wzdłuż prostej po zakręcie, fatalnie, fatalnie. Nadają to jeszcze na innym kanale? Bo Polsat niezbyt lubię. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: No dobra 29.03.09, 14:57 Nie wiem, na youtube znalazłem coś nagranego z czeskiej lub słowackiej TV, wcześniej myślałem, że to rosyjska :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: No dobra 29.03.09, 14:56 www.youtube.com/watch?v=qCeJoYwMeOY Odpowiedz Link