funny_game 06.04.09, 15:30 Ta pogoda i ta wiosna robią mi tatarara :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thank_you Re: Pogodno. 06.04.09, 15:42 Coś niewyraźnie się wysławiasz :D W jakieś ciągi wpadasz czy ki zbój ;-) Odpowiedz Link
funny_game Re: Pogodno. 06.04.09, 16:04 :DDDDD jak byłam mała, to se bazia w nos wsadziłam. Masakra była :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Pogodno. 06.04.09, 15:32 ale ze jak? tatara to i ja bym zjadł;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Pogodno. 06.04.09, 15:34 O, ja też. Ale poprzestanę za zupce czosnkowo-cukiniowej, com ją wylukała na GP i com ją doprawiła parmezanem i winem com ją podkręciła i com ją uwielbiam :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Pogodno. 06.04.09, 15:37 funny_game napisała: > O, ja też. Ale poprzestanę za zupce czosnkowo-cukiniowej, com ją wylukała na GP > i com ją doprawiła parmezanem i winem com ją podkręciła i com ją uwielbiam :) > tez ładnie musze tez cos przylukac z tej GP, ostatnio jak lukałem to sie zastanawiałem nad jakims tam makaronem plus bekon, groszek, mieta ale to musze jeszcze sprawdzic bo mozliwe ze tera cos motam było w kazdym razie na 1 stronie Odpowiedz Link
funny_game Re: Pogodno. 06.04.09, 15:40 Też go zrobiłam, boski :) Zamiast fettucine dałam papadrelle, bo pokręciłam zupełnie nazwy makaronów w sklepie. I nie dostałam świeżej miętym, to zrobiłam sposobem z "Zupy z granatów" :) No i z szynką przechudą :/ Ale boskie i tak! Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Pogodno. 06.04.09, 15:42 funny_game napisała: > Też go zrobiłam, boski :) > Zamiast fettucine dałam papadrelle, bo pokręciłam zupełnie nazwy makaronów w > sklepie. I nie dostałam świeżej miętym, to zrobiłam sposobem z "Zupy z granatów > " :) > No i z szynką przechudą :/ > Ale boskie i tak! > > o to se walne nic mi te nazwy nie mówia te papardele i inne ale sie cos wykombinuje:) Odpowiedz Link
funny_game Re: Pogodno. 06.04.09, 15:46 Weź wstążki, jak najbardziej, jakieś dobre, nie żałuj sobie. Ale nie takie super wielkie i szerokie. To Ci mówię ja! Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Pogodno. 06.04.09, 15:56 funny_game napisała: > Weź wstążki, jak najbardziej, jakieś dobre, nie żałuj sobie. Ale nie takie supe > r > wielkie i szerokie. > To Ci mówię ja! > zobacze czy mają swieza miete maja za to z tego co pamietam Odpowiedz Link
funny_game Re: Pogodno. 06.04.09, 16:05 Będzie Ci smakowało. Z bekonem na pewno lepsze :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Pogodno. 06.04.09, 16:08 funny_game napisała: > Będzie Ci smakowało. Z bekonem na pewno lepsze :) > i z Baconem w lewej ręce:F Odpowiedz Link
mnop2 Re: Pogodno. 06.04.09, 15:41 Górniczo-hutnicza orkiestra dęta robi nam tatarara robi nam tatarara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
catthe Re: Pogodno. 06.04.09, 15:44 Z pogodno to ja mam dziś tylko spierdalacza w głowie tak mnie wszystko kurewsko wkurwia i zasmuca że ojapierdole. O. (ktoś będzie na mnie krzyczał za to, że tak przeklinam ale trudno) Odpowiedz Link
catthe Re: Pogodno. 06.04.09, 15:52 stedo napisała: > No cóż klasyka, PMS;) A właśnie widzisz wcale, że nie. Według książek powinnam miec teraz fantastyczny nastrój i se wchodzić na swój mounteverest ale nie, gdzie tam. Dupa, jak mówi Kitka. Odpowiedz Link
mnop2 Re: Pogodno. 06.04.09, 15:48 a sobie k... nie żałuj i k... odparuj za pomocą k... języka ojczystego <nic nie rozumiem z tego co napisalam, ale się nie przejmuj:D> Odpowiedz Link
catthe Re: Pogodno. 06.04.09, 15:54 mnop2 napisała: > a sobie k... nie żałuj i k... odparuj za pomocą k... języka > ojczystego Właśnie tak się zachowuje dama. Wstawia kropki. Ależ mi daleko do damy. To będzie kolejny powód do zmartwień. Odpowiedz Link
funny_game Re: Pogodno. 06.04.09, 15:49 Ja wiem, ale czy tam jest ktoś blisko Ciebie, kto by za warkoczyki wyciągnął i żebyś się albo wqrwiła i wyładowała na ament na mymłonie natury, albo po prostu wypoczęła? Bo samemu to czasem ciężko się zebrać w sobie. Zwłaszcza jak są powody do nerwa. Odpowiedz Link
catthe Re: Pogodno. 06.04.09, 15:57 Nie mam warkoczy ani nic. Idę stąd bo Wam psuję wiosenny nastrój. Odpowiedz Link
funny_game Re: Pogodno. 06.04.09, 16:05 Nie, tak nie można! Niczego nie popsujesz! ja i tak idę do domu, tylko czekam na kogoś wqrwiająco spóźnialskiego i przygotowałam już wiązankę zaczynającą się od "kurwa mać!". Ale nie wolno tak myśleć, że coś psujesz. Odpowiedz Link
mnop2 Re: Pogodno. 06.04.09, 16:37 Funusiu, a gdzie sie podziewa Xymena niejaka? Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie? ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Pogodno. 08.04.09, 11:30 Aaaa, Ksiutka, Ksieni, Ksenia, tak? Nie ma Jej :( Napiszę, o! Odpowiedz Link
funny_game Re: Pogodno. 08.04.09, 11:37 Napisałam na szybciora i nie pozdrowiłam, ale ze mnie potwór aspołeczny :D Odpowiedz Link
mnop2 Re: Pogodno. 08.04.09, 11:41 kuuurde, a te pozdrowienia to miało być preludium do wydębienia poradnictwa psychicznego z powodu poligamni :D Odpowiedz Link
mnop2 Re: Pogodno. 08.04.09, 11:44 znaczy się w tej sytuacji poradziłam sobie sama: "Olej to zwiewnie i powiewnie, mnop!". Jak mi pojszło? Odpowiedz Link
funny_game Re: Pogodno. 08.04.09, 11:48 Do tego to potrzeba xiędza! Mogę nim być w razie czego :F Odpowiedz Link
stedo Re: Pogodno. 08.04.09, 11:44 Wiele aktywnych bardzo nicków w ostatnim czasie poznikało. Panowie np. shine, stary i gruby, najwspanialszy., nie mówiąc o kontiku, bo z nim to wiadomo dlaczego/swoją drogą konsekwentny w swym postanowieniu;))/.Tak między wierszami to zauważyłam, że chyba ich żony/dziewczyny, postawiły im szlaban na forum, bo każdy z nich miał jakieś problemy w tym temacie;) Odpowiedz Link