Dodaj do ulubionych

Jaki instrument jest jest najseksowniejszy?

17.06.09, 23:37
Jaki instrument(MUZYCZNY) jest jest waszym zdaniem najseksowniejszy?
Ale biorąc pod uwagę brzmienie i możliwości a nie fakt że np gitarzyści są
ładniejsi od członków sekcji rytmicznej, zwanych potocznie perkusistami.
Obserwuj wątek
    • i.nes Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 17.06.09, 23:40
      g.r.a.f.z.e.r.o napisał:

> ładniejsi od członków

no to akurat zależy :D
      • i.nes no dobra, niech Ci będzie :) 17.06.09, 23:43
        Fender Stratocaster
    • cookie_monsterzyca Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 17.06.09, 23:40
      Saksofon!

A niektórzy perkusisty fajne so ;)
    • bertrada Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 17.06.09, 23:40
      Stawiam na fortepian. Można na nim położyć gołego striptizera. ;P
    • baba_krk Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 17.06.09, 23:41
      No to jeśli nie powinnam wybrać ani perkusji, ani gitary, to napiszę że skrzypce :D
      • simon_r To jednak nie fujarka???? 18.06.09, 08:39
        jestem rozczarowany ;)
        • baba_krk Re: To jednak nie fujarka???? 18.06.09, 08:42
          fujar unikam w życiu :D
    • palya Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 17.06.09, 23:47
      fortepian...cudnie wyrabia zwinne paluszki:)
      • baba_krk Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 17.06.09, 23:48
        o Ty spryciulo :P
    • 2szarozielone Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 17.06.09, 23:50
      Eeeej, perkusiści, jak wykazały badania, mają lepszą kondycję od zawodowych
      piłkarzy - i fajne ramiona :)
      Członkowie seksji rytmicznej, zwani powszechnie basistami, sex appealem często
      przewyższają gitarzystów.
      A co do instrumentów... Nooo... Gitara jest falliczna, męska i nieokiełznana :)
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 17.06.09, 23:51
      Skoncentrujcie się :)
      Nie ma gitarzystów, ani perkusistów, ani nagich stripteaserów-pianistów.
      Jest sam instrument, i to słyszany w radiu! Bo na żywo to by pewnie obój wygrał
      bo nie dość długi i gruby to jeszcze sękaty. Który będzie najseksowniejszy?
      • i.nes Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 17.06.09, 23:52
        skup się, z kobietami rozmawiasz!
        my myślimy inaczej :]
      • justysialek Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 17.06.09, 23:54
        HARFAAAAA!!!!! ;DDD
      • baba_krk Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 17.06.09, 23:56
        Jak nie ma perkusistów, to wybieram opcję, że na żywo to najseksowniejszy jest
        dźwięk HD :)
      • justysialek Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 17.06.09, 23:59
        a tak na serio to albo wiolonczela albo saksofon... nie mogę się
        zdecydować... dla mnie ogólnie muzyka instrumentalna jest bardzo
        seksowna: takie plemienne bębny np - od razu mam ochotę wyskoczyć z
        majtek i poskakać wokół ogniska ;D
      • heart_of_ice Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 00:13
        Wiolonczela:)

Pauli
        --
        Świat jest zbudowany z czterech elementów: Ziemi, Powietrza, Wody i Ognia. To
        fakt dobrze znany (...) a także błędny. Istnieje również piąty element, zwany
        ogólnie Niespodzianką. [T.P]
      • niski.oktan Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 01:16
        g.r.a.f.z.e.r.o napisał:
        > Bo na żywo to by pewnie obój wygrał
        > bo nie dość długi i gruby to jeszcze sękaty. Który będzie najseksowniejszy?

Fagot, chłopczyku. Fagot. :D
    • wesoly.profanator Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 00:15
      Seksofon
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 00:20
      Wiolonczela, saksofon, perkusja, nawet harfa i fortepian.
      Kurcze, chyba trzeba będzie zrezygnować z lekcji akordeonu...
      • i.nes Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 00:25
        halo! a moja gitara zaraz na początku?

boszsz
      • gapuchna Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 01:23
        Jesu! akordeon jest kompletnie nieseksowny!!!!!!!!!!!!! To takie ..... ruskie :(
    • thank_you Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 00:23
      Perkusja i bas. Nadaje rytm :D
      • gapuchna Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 01:24
        Słuchaj - czy my jakos nadajemy do siebie??? :)))) - popatrz na czas :D
        • thank_you Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 01:27
          Że niby przeznaczenie? :D
          • gapuchna Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 01:30
            Tak coś się mi kiwa po głowie. :) - ale tak naprawdę to przyszłam gasić kompa :)
            I jak zwykle muszę jeszcze okami przelecieć :)
            • thank_you Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 01:34
              Szkoda, że tylko okiem :D
              • gapuchna Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 01:36
                No TOBIE tego nie zrobię! :D Ale popatrzeć to bym chyba mogła :)
                • thank_you Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 01:42
                  Nie jestem ekshibicjonistką!
                  • gapuchna Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 07:42
                    Oj, szkoda - jest na kogo patrzeć :DDDDDD
                    • thank_you Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 15:04
                      Zrobię dla Ciebie wyjątek :D
    • keltoi Bas. 18.06.09, 00:31
      Ale się nie sugerujcie, ja mam od dzieciństwa zboczenie na basistów.
      I tak wiecie, przez przeniesienie.. ;)
    • forumowicz_pospolity Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 01:27
      klarnetu jeszcze nie było to dam;)
      • gapuchna Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 01:28
        klarnet nie jest seksowny: cienki, długi i piszczący. Nie nie nie :)
        • gapuchna Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 01:28
          ps. wręcz antyteza seksowności :)
          • thank_you Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 01:30
            Nie dalej jak wczoraj rozmawiałam o tym z pewną uroczą foremką :D
            • gapuchna Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 01:32
              że.....?
              • thank_you Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 01:33
                Że cienki, długi i piszczący - nie nie nie :D
        • forumowicz_pospolity Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 01:33
          gapuchna napisała:

> klarnet nie jest seksowny: cienki, długi i piszczący. Nie nie nie :)

a klarnet jakiego ja lubie słuchac, abstrahuje od drugorzednych walorów
          wizualnych, jest seksowny, inaczej moze mowiac:
          ciepło urokliwy
          polecam np koncercik Mozarta na ten instrument, wykorzystany chyba w
          "Pozegnaniu z Afryką"
          • gapuchna Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 01:37
            Z innych stron podchodzimy do tematu. Ty nastrojowo, ja technicznie.
    • llatarnik Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 01:58
      Czego to się człowiek może dowiedzieć o gustach muzycznych Forumek. A ja zawsze
      myślałem, że to mój instrument jest najseksowniejszy...
    • qw994 Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 08:12
      Zdecydowanie wiolonczela! Bo ma kształt bioder i trzyma się się między nogami :)
    • funny_game Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 09:27
      Cymbałki, bo do nich są pałki i trójkąt.
      Jest mnóstwo, wulkan seksu jest, w tym, jak w 45 minutowym dziele raz na te 45
      minut ospała obsługa trójkąta robi jedno dyńńńń!
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 09:37
      Ale jazda, zacząłem sobie wyobrażać przeróżne instrumenty i dochodzę do wniosku,
      że żaden z nich nie kojarzy mi się z kobietą a co dopiero z seksapilem. Właśnie
      zacząłem sobie zdawać sprawę z tego, że muzyka jest dla mnie aseksualna, hmm,
      tego się po sobie nie spodziewałem.
    • razzmatazzy Re: Jaki instrument jest jest najseksowniejszy? 18.06.09, 15:05
      Kontrabas, zdecydowanie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka