i.nes 30.06.09, 11:45 Piękna fota, co? To jest myśliwiec F-22 Raptor, który zrobił sobie naddźwiękowy przelot nad lotniskowcem USS John C. Stennis. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 11:57 widziałam to wczoraj i też się zachwycałam :) to musi być niesamowite przeżycie Odpowiedz Link
i.nes Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 11:59 Wiesz, mam niejasne wrażenie, że długo sobie tym nie polatasz... Ale na balon bym jednak nie zamieniła ;DDD Odpowiedz Link
baba_krk Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 13:34 no i mi się zachciało :P ach och uch rozmarzyłam się :) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 12:02 :D Może chudziutkie, ale jaki wyskok na tych nóżkach! Odpowiedz Link
i.nes Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 12:20 O_o próbuję sobie (nie) wyobrażać porannego boom ;P Odpowiedz Link
ewa.x Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 12:24 Jakiś tydzień temu oglądałam tę fotkę :) Uuuch, polatałabym. Odpowiedz Link
i.nes Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 12:25 Ja też oglądam od kilku dni, mam nawet na desktopie i w telefonie :D Odpowiedz Link
ewa.x Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 12:30 Ines, ale mi się chce latać, noo! A wiesz, że temat mi bliski, nosi mję... :)) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 12:28 ładne a pod koniec sierpnia Radom air show i bedzie mozna lukac słuchac i wąchać:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 12:32 i.nes napisała: > Ech, znów mnie ominie :( > opowiem na forum jak było;) jak bede ofkors ale planuję Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 12:43 kijową zorkę mam wiec foty poza wystawą statyczna to bedzie żenada ale na pewno beda spotterzy z dobrymi aparatami, poszukam i podlinkuję oraz ubarwie komentarzem własnym, jak zawsze genialnym ofkors;)) Odpowiedz Link
ewa.x Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 12:48 Oj tam, zorka, nie zorka, zdjęcia z pierwszej ręki od Forumowicza to byłoby coś... :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 12:52 ewa.x napisała: > Oj tam, zorka, nie zorka, zdjęcia z pierwszej ręki od Forumowicza to byłoby > coś... :) nie rób sobie niepotrzebnych nadziei, mam foty z lat poprzednich i są marniutkie,liczy sie to co w głowie i pamieci reszta to foty z dobrych serwisów tematycznych oraz youtube:) Odpowiedz Link
ewa.x Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 12:53 buu, no dobra, ale komentarz stosowny napisz, dobrze? :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 12:58 ewa.x napisała: > buu, no dobra, ale komentarz stosowny napisz, dobrze? :) ok postaram sie, oby jakiejs traumy nie było tylko a np fajne forum w tym temacie jest tu www.forum.spotter.pl/ Odpowiedz Link
funny_game Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 12:34 Niezły potwór, pewnie załoga całkiem jadalna :F A ja byłam na Sonic Youth :) Wolę takie lądowe imprezy. Odpowiedz Link
think-thank Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 12:44 hola, pilot jest od przelatywania nie od konsumowania Odpowiedz Link
i.nes Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 12:49 think-thank napisał: > hola, pilot jest od przelatywania nie od konsumowania podoba mi się Twój tok myślenia :DDD Odpowiedz Link
ewa.x Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 12:51 i.nes napisała: > think-thank napisał: > > > hola, pilot jest od przelatywania nie od konsumowania > > podoba mi się Twój tok myślenia :DDD a piloci fajnie przelatują, nie ma co :) Odpowiedz Link
i.nes Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 12:57 ewa.x napisała: > a piloci fajnie przelatują, nie ma co :) Serio? Cholera, swoją wiedzę czerpię tylko z filmów. Nie lubię Toma C. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 13:36 był tu taki jeden "pilot oblatywacz", mam nadzieję, że nie o nim mowa ;) Odpowiedz Link
ewa.x Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 13:50 Babo :) No jeżeli był zagranicznym pilotem testującym maszyny, o przepięknych oczach i dłoniach to możliwe, że to ten :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 14:00 on chyba nasz był, a oczu i dłoni nie wybadałam, bo do swojego anonsu nie dodał żadnego zdjęcia :> Odpowiedz Link
ewa.x Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 14:02 :D a tamtem był mój :P I to nie przez dwa lata :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 13:07 think-thank napisał: > hola, pilot jest od przelatywania nie od konsumowania Głodna jestem, a Ripley przestała mi dostarczać facetów do zjedzenia :F Odpowiedz Link
think-thank Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 13:45 sprawdź, na Ostrym dyżurze coś mieli operować ostatnio Odpowiedz Link
funny_game Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 14:11 Ja lubię jak samo, pełnowartościowe, do mnie przylatuje. Odpowiedz Link
think-thank Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 19:17 weź latarkę w zęby, połóż się na brzuchu i nadawaj sygnał przerywany będziesz symulować lotniskowiec Odpowiedz Link
i.nes Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 19:38 sygnał będzie lepiej widać, gdy położy się na plecach ;P Odpowiedz Link
think-thank Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 19:40 a jak się pilot rozbije na niespodziewanych na pokładzie kopułach?! Odpowiedz Link
i.nes Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 19:48 Ot, ignorancja! To Ty nie wiesz, że to najnowszy wynalazek marynarki wojennej? Testy wykazały, że lądowanie na miękkich kopułach jest dużo sprawniejsze niż w przypadku korzystania z aerofiniszerów, ponieważ skracają długość dobiegu :DDD Odpowiedz Link
funny_game Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 19:57 i.nes napisała: > aerofiniszerów I weź to wymów po dwóch Desperadosach. Wszak dziś czwartek i to ciężki! :F Odpowiedz Link
think-thank Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 19:59 no nie, w czwartek to raport musi być gotowy a to nie było zdecydowanie dziś Odpowiedz Link
funny_game Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 20:03 Ty weśśśśśśś! dziś musi być czwartek, bo ja się muszę zalkoholizować i nie tylko! Odpowiedz Link
think-thank Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 20:05 jak napiszesz raport za mnie, to mogę uznać, że czwartek Odpowiedz Link
funny_game Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 20:20 A o czym ten Rapaport? A Ty za mnie zacznij szkolić nową osobę, dziś przyjętą, od jutra start, ja mam to na łbie... Odpowiedz Link
think-thank Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 20:24 o działaniach wykonanych w dniach poniedziałek-środa poza siedzibą firmy ładna ta osoba? Odpowiedz Link
funny_game Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 20:35 Ale ja tylko wyskoczyłam wczoraj poza firmę kupić prezenty: ślubny i pożegnalny (firmowe). To cały raport w wersji dla szefa. A osoba ładna, sympatyczna i kumata, uparłam się, że albo ona, albo ja mam to gdzieś. Odpowiedz Link
think-thank Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 20:49 raport z MOJEJ działalności z czego przeszkolić? Odpowiedz Link
funny_game Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 20:51 think-thank napisał: > raport z MOJEJ działalności Szefie, nic nie robiłem. > > z czego przeszkolić? Z pracy :D Odpowiedz Link
think-thank Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 20:58 od kiedy to raportuje się prawdę? daj tę młodą osobę, bo Ty jej życie złamiesz Odpowiedz Link
funny_game Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 21:14 O kiedy pracuje się w piekle ;) A skąd wiesz, że złamane życie nie będzie leżało w zakresie jej obowiązków, a? Odpowiedz Link
think-thank Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 21:16 w zakresie moich obowiązków leży prostowanie karier życiowych Odpowiedz Link
funny_game Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 21:24 O, to mi łatwo możesz pomóc, pożyczając mi 1000000 ojro "na gębę" :) Odpowiedz Link
think-thank Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 21:29 rozdawnictwo sprowadza na złą drogę, ale możesz je dla mnie zarobić Odpowiedz Link
funny_game Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 21:38 Nie mówimy o pożyczce, zaczesce, tylko o inwestycji. Odpowiedz Link
i.nes Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 20:04 funny_game napisała: > I weź to wymów po dwóch Desperadosach. Zero problemu - trzeba ino mieć w pysku niebieskie m&msy ;D > Wszak dziś czwartek i to ciężki! :F No pacz! Tak myślałam, że coś jest nie halo i to wcale nie dlatego, że stanął. Zegar. Oczywiście ;P Odpowiedz Link
funny_game Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 20:22 i.nes napisała: > Zero problemu - trzeba ino mieć w pysku niebieskie m&msy ;D Ale obiecaj, że nie włożysz mi cichaczem mentosa do coli? :F > > > Wszak dziś czwartek i to ciężki! :F > > No pacz! Tak myślałam, że coś jest nie halo i to wcale nie dlatego, że stanął. > Zegar. Oczywiście ;P No, jutro weekend sie zaczyna :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 20:38 funny_game napisała: > Ale obiecaj, że nie włożysz mi cichaczem mentosa do coli? :F Mogę jawnie. Toć i tak się nie kapniesz :D > No, jutro weekend sie zaczyna :D Ja to mam weekend w zasadzie od wczoraj :D Znaczy, to wcale nie takie fajne, bo po Matce Boskiej Zusowskiej pójdę spać pod mostem :/ Odpowiedz Link
funny_game Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 20:44 i.nes napisała: > Mogę jawnie. Toć i tak się nie kapniesz :D :DDDDDDDD Dopiero jak mi orzeszek na topoli wyląduje :D > Ja to mam weekend w zasadzie od wczoraj :D > Znaczy, to wcale nie takie fajne, bo po Matce Boskiej Zusowskiej pójdę spać pod > mostem :/ Okurdę, nie zgadzam się. Wysłać roladki od Teściowej? > Odpowiedz Link
i.nes Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 20:48 funny_game napisała: > :DDDDDDDD > Dopiero jak mi orzeszek na topoli wyląduje :D Topola już zajęta. Coś dużego, rurzowego i muzykalnego na niej siedzi... :DDD > Okurdę, nie zgadzam się. No ja niestety nie celebryta, żeby mi płacili za nic-nie-robienie ;) > Wysłać roladki od Teściowej? Narpierw fotę i skład. Potem sampla mailem :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 20:54 i.nes napisała: > Topola już zajęta. Coś dużego, rurzowego i muzykalnego na niej siedzi... :DDD Dóóóóóópa! :D > No ja niestety nie celebryta, żeby mi płacili za nic-nie-robienie ;) Myślisz, że tego wydatku Gazeta nie przełknie? A ja Ci mówię, że tak, tylko zatrudnij agenta/agentkę :> > > > Wysłać roladki od Teściowej? > > Narpierw fotę i skład. Potem sampla mailem :D Piersi w ziołach. W środku morele i śliwki. > Odpowiedz Link
i.nes Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 20:58 funny_game napisała: > Dóóóóóópa! :D PRZEKLĘŁAŚ!!! Teraz powinna taka wielka pythonowska stopa wyleźć z nieba i Cię przydeptać karcąco :D > Myślisz, że tego wydatku Gazeta nie przełknie? A ja Ci mówię, że > tak, tylko zatrudnij agenta/agentkę :> Miło mi Panią powiadomić, że została Pani przyjęta na to zaszczytne stanowisko. Poborów nie zapewniam, ale ma Pani prawo do urlopu okolicznościowego. Niepłatnego, rzecz jasna. W ramach bonusu, pełny pakiet szkoleniowy z bezwzrokowego pisania na klawiaturze. Z poważaniem. > Piersi w ziołach. W środku morele i śliwki. Piersi... teściowej...? Powiedz, że nie, błagam! :DDD Odpowiedz Link
funny_game Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 21:16 i.nes napisała: > PRZEKLĘŁAŚ!!! Teraz powinna taka wielka pythonowska stopa wyleźć z nieba i Cię > przydeptać karcąco :D Dópa to nie pszeklęstwo! Bóg mi świadkiem i iluś tam poetów!!! > Miło mi Panią powiadomić, że została Pani przyjęta na to zaszczytne stanowisko. > Poborów nie zapewniam, ale ma Pani prawo do urlopu okolicznościowego. > Niepłatnego, rzecz jasna. W ramach bonusu, pełny pakiet szkoleniowy z > bezwzrokowego pisania na klawiaturze. Z poważaniem. Miło mi poinformować Panią, że już wystosowałam stosowne pogróżki do Agory w Pani imieniu i Pani konto ulegnie zagładzie za 10... 9... 8... 7... > > > Piersi w ziołach. W środku morele i śliwki. > > Piersi... teściowej...? Powiedz, że nie, błagam! :DDD Nieee, no oczywiście, że teścia. > Odpowiedz Link
i.nes Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 21:27 funny_game napisała: > Dópa to nie pszeklęstwo! Bóg mi świadkiem i iluś tam poetów!!! Z całym szacunkiem, Majkuś wielkim poetą jest i jego dupa to czysta poezja, ale jednak... > Miło mi poinformować Panią, że już wystosowałam stosowne pogróżki > do Agory w Pani imieniu i Pani konto ulegnie zagładzie za 10... > 9... 8... 7... Przenoszą mnie w kosmos? To ja lecę się pakować! :D > Nieee, no oczywiście, że teścia. A teściu w jakim wieku? Weź powiedz, że 18 :) Bo nie dam rady powstrzymać śliniotoku nad tymi śliwkami i morelami :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 21:37 i.nes napisała: > Z całym szacunkiem, Majkuś wielkim poetą jest i jego dupa to czysta poezja, ale > jednak... Może ja jego rzopsko mam na myśli? :D > Przenoszą mnie w kosmos? To ja lecę się pakować! :D Oj, to obawiam się, że poleci Pani inną paczką :D > > > Nieee, no oczywiście, że teścia. > > A teściu w jakim wieku? Weź powiedz, że 18 :) Bo nie dam rady powstrzymać > śliniotoku nad tymi śliwkami i morelami :D W dwudziestym pierwszym, normalnie, a bo co? :F > Odpowiedz Link
i.nes Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 21:44 funny_game napisała: > Może ja jego rzopsko mam na myśli? :D Że muzyczne to się zgodzę; że duże - też; ale, że rurzowe?? Hm. Show me! > Oj, to obawiam się, że poleci Pani inną paczką :D Priorytetową poproszę, bo inaczej się zepsuję ;D > W dwudziestym pierwszym, normalnie, a bo co? :F Eee, zawodowo... Biorę te roladki w ciemno! ;P Odpowiedz Link
funny_game Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 21:54 i.nes napisała: > Że muzyczne to się zgodzę; że duże - też; ale, że rurzowe?? > Hm. Show me! Majk, pokaż Pani!!! Ja też popatrzę, jeśli nie masz nic przeciwko, naprzeciwko i vice versa :F > > > Oj, to obawiam się, że poleci Pani inną paczką :D > > Priorytetową poproszę, bo inaczej się zepsuję ;D I dołożyć Dżekusia może jeszcze, co? > > > W dwudziestym pierwszym, normalnie, a bo co? :F > > Eee, zawodowo... Biorę te roladki w ciemno! ;P Się naigrawaj ;) A On na trzydziestym kilometrze się dziwi, co my tak słabo pedałujemy :) Pół godziny po rowerach zaprasza na siatkówkę. > Odpowiedz Link
i.nes Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 21:57 funny_game napisała: > Majk, pokaż Pani!!! > Ja też popatrzę, jeśli nie masz nic przeciwko, naprzeciwko i vice > versa :F A po pokazie zapraszamy na prywatną audiencję en négligé. > I dołożyć Dżekusia może jeszcze, co? Nie śmiałam tak prosto z mostu, ale przecież nie będę oponować :D > Się naigrawaj ;) Ależ ja serio! :D > A On na trzydziestym kilometrze się dziwi, co my tak słabo > pedałujemy :) > Pół godziny po rowerach zaprasza na siatkówkę. Boszsz, co za cieniasy! Ja się nie dziwię mu, no naprawdę. To dlatego przerobiłaś go na roladki?? Odpowiedz Link
funny_game Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 22:02 i.nes napisała: > A po pokazie zapraszamy na prywatną audiencję en négligé. Nie bój się, Majk, Ines nie będzie obecna :F > > > I dołożyć Dżekusia może jeszcze, co? > > Nie śmiałam tak prosto z mostu, ale przecież nie będę oponować :D Dam Ci skrzynkę, tylko odejdź mnie od Pattona :DDD > > > Się naigrawaj ;) > > Ależ ja serio! :D ALEŻ! :D > > > A On na trzydziestym kilometrze się dziwi, co my tak słabo > > pedałujemy :) > > Pół godziny po rowerach zaprasza na siatkówkę. > > Boszsz, co za cieniasy! Ja się nie dziwię mu, no naprawdę. To dlatego > przerobiłaś go na roladki?? Nie ja, Jego Żona :) Przecież pisałam. > Odpowiedz Link
i.nes Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 22:04 funny_game napisała: > Nie bój się, Majk, Ines nie będzie obecna :F To się jeszcze okaże... :F > Dam Ci skrzynkę, tylko odejdź mnie od Pattona :DDD ... o i proszę, jak szybko! :D > Nie ja, Jego Żona :) > Przecież pisałam. Faktycznie. Zawieruszyło się gdzieś między tymi dópami a wutką :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 22:08 i.nes napisała: > To się jeszcze okaże... :F Nie będzie obecna, wybrała skrzynkę :D > > > Dam Ci skrzynkę, tylko odejdź mnie od Pattona :DDD > > ... o i proszę, jak szybko! :D Moze dwie? :D > > > Nie ja, Jego Żona :) > > Przecież pisałam. > > Faktycznie. Zawieruszyło się gdzieś między tymi dópami a wutką :D I co? Reflektujesz? > Odpowiedz Link
i.nes Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 22:10 funny_game napisała: > Moze dwie? :D Tylko potem nie proś Berty o skasowanie tego wontku! :DDD > I co? Reflektujesz? Na wutkę zawsze ;P Odpowiedz Link
funny_game Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 22:15 i.nes napisała: > Tylko potem nie proś Berty o skasowanie tego wontku! :DDD :DDD To Ty będziesz prosić, ale spoko, przycisnę Ci palce obcasem do klawiatury i napiszesz tylko iwfvedscndbdbkdwhdbwi :D > > > I co? Reflektujesz? > > Na wutkę zawsze ;P No i ja cały czas o tym, jeeeeee!!!!!! :D > Odpowiedz Link
i.nes Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 22:52 funny_game napisała: > napiszesz tylko iwfvedscndbdbkdwhdbwi :D jednym palcem tego nie ogarnę ;P > No i ja cały czas o tym, jeeeeee!!!!!! :D i co tak naokoło? a mię tu suszi! :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 20:05 zazdrość bierze, gdy pomyślisz ile musieli się natestować! :) Odpowiedz Link
think-thank Re: Sonic Boom :) 30.06.09, 20:07 tera mnie olśniło; bo ja się zastanawiałem jak pilot potem wysiada spomiędzy 2 kopuł a to przecież chodzi o jedną, brzuszną - jak to u typowej amerykanki Odpowiedz Link