lewe_oko 13.06.04, 00:19 No to jak - głosujecie jutro? W referendum unijnym Ursynów z tego co pamiętam miał najwyższą frekwencje w Warszawie. Tym razem będzie podobnie? Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lewe_oko Re: Głosujecie? 13.06.04, 10:05 Lepiej nic nie piszcie, bo jeszcze złamiemy ciszę wyborczą ;-) Jakoś na to nie wpadłam wczesniej... Odpowiedz Link Zgłoś
pyckal NIE 13.06.04, 11:03 Mam się fatygować, żeby ktoś inny zgarnął kasę? Bo tylko o to chodzi. Więc: NIE Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: o rany! 13.06.04, 11:24 Kurcze! Stałam sie monopolistką w zakładaniu wątków - sorry, juz stąd spadam. Trzeba trochę zostawić miejsca innym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malevich PiS 14.06.04, 11:36 Nie wiem jak będzie w oficjalnych wynikach, ale wedlug prozgnoz podawanych wczoraj przez TVN 24 PiS wygrał w Polsce jedynie ..... w Warszawie. Liczyłam, że Warszawiacy pokażą Kaczyńskiemu, że jego prezydentura nie nalezy do najlepszych... A tu - niespodzianka. Jesli to sie potwierdzi i okaże sie, że PiS odniósł w Warszawie zwycięstwo poważnie zwątpię w możliwości intelektualne Warszawiaków. Mam nadzieję, ze chociaż na Ursynowie Kaczor i ska poniesli sromotną klęskę. Ale jakoś w to nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś