dn22 14.11.12, 14:09 Poszukuję dobrej pasmanterii w okolicach metra Natolin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: Pasmanteria Natolin 14.11.12, 15:34 Jest dobra pasmanteria między stacją Stokłosy, a kościołem. A najlepsza pasmanteria w Warszawie to zawsze była na Śniadeckich; mam nadzieję, że jeszcze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zulus1111 Re: Pasmanteria Natolin 14.11.12, 16:59 Jest też pasmanteria na "Dołku" Odpowiedz Link Zgłoś
esimona Re: Pasmanteria Natolin 14.11.12, 16:59 Jest jeszcze na Śniadeckich, ale trochę się zmieniła, ceny są dość wysokie. Jest też pasmanteria koło metra Natolin w wysokim budynku, też nie jest już taka dobra, jak dawniej. Na bazarku Na Dołku w soboty-niedziele otwarta jest pasmanteria w pawilonie, a dni powszednie jest czynna krócej i nie codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
fasolina Re: Pasmanteria Natolin 14.11.12, 20:27 Na ulicy Meander,niestety nr nie znam. Tuż obok M Natolin. Odpowiedz Link Zgłoś
annthonka Re: Pasmanteria Natolin 17.11.12, 13:52 Na Śniadeckich od jakiegoś czasu bida z nędzą, niestety. Niezła pasmanteria jest w Galerii Mokotów, a bliżej to na Wąwozowej róg Rosoła. Odpowiedz Link Zgłoś
ana369 Re: Pasmanteria Natolin 18.11.12, 14:47 przy M Stokłosy jest fajna, przy Wąwozowej/Rosoła, droga i raczej pani nie podpowiada tańszych rozwiązań...przy M Natolin tez jest w wysokim bloku jak ktoś tu wspomniał, ale we wszystkich pasmanteriach czuć kryzys...mało towaru, drogo i przywioza na zamówienie itp..zalezy co, ale ja kupuje w internecie, jest taniej nawet z przesyłką, najbardziej widac to na tasiemkach ozdobnych..koszmar marży;) aaa i jeszcze ostatnio widziałam przy kazury w sklepie z przemysłowymi rzeczami, półkę z drobną pasmanterią. Odpowiedz Link Zgłoś
areck Re: Pasmanteria Natolin 19.11.12, 15:19 W tym budynku na parterze (tam gdzie strzałka). Odpowiedz Link Zgłoś
dn22 Re: Pasmanteria Natolin 20.11.12, 13:36 Dzięki ! Znalazłam! pasmanteria jest malutka i dość droga, ale za to Pani sprzedająca miła. Odpowiedz Link Zgłoś