Dodaj do ulubionych

Pasmanteria Natolin

14.11.12, 14:09
Poszukuję dobrej pasmanterii w okolicach metra Natolin.
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: Pasmanteria Natolin 14.11.12, 15:34
      Jest dobra pasmanteria między stacją Stokłosy, a kościołem. A najlepsza pasmanteria w Warszawie to zawsze była na Śniadeckich; mam nadzieję, że jeszcze jest.
      • zulus1111 Re: Pasmanteria Natolin 14.11.12, 16:59
        Jest też pasmanteria na "Dołku"
      • esimona Re: Pasmanteria Natolin 14.11.12, 16:59

Jest jeszcze na Śniadeckich, ale trochę się zmieniła, ceny są dość wysokie.
        Jest też pasmanteria koło metra Natolin w wysokim budynku, też nie jest już taka dobra, jak dawniej. Na bazarku Na Dołku w soboty-niedziele otwarta jest pasmanteria w pawilonie, a dni powszednie jest czynna krócej i nie codziennie.
    • fasolina Re: Pasmanteria Natolin 14.11.12, 20:27
      Na ulicy Meander,niestety nr nie znam. Tuż obok M Natolin.
    • annthonka Re: Pasmanteria Natolin 17.11.12, 13:52
      Na Śniadeckich od jakiegoś czasu bida z nędzą, niestety. Niezła pasmanteria jest w Galerii Mokotów, a bliżej to na Wąwozowej róg Rosoła.
    • ana369 Re: Pasmanteria Natolin 18.11.12, 14:47
      przy M Stokłosy jest fajna, przy Wąwozowej/Rosoła, droga i raczej pani nie podpowiada tańszych rozwiązań...przy M Natolin tez jest w wysokim bloku jak ktoś tu wspomniał, ale we wszystkich pasmanteriach czuć kryzys...mało towaru, drogo i przywioza na zamówienie itp..zalezy co, ale ja kupuje w internecie, jest taniej nawet z przesyłką, najbardziej widac to na tasiemkach ozdobnych..koszmar marży;)
      aaa i jeszcze ostatnio widziałam przy kazury w sklepie z przemysłowymi rzeczami, półkę z drobną pasmanterią.
    • areck Re: Pasmanteria Natolin 19.11.12, 15:19
      W tym budynku na parterze (tam gdzie strzałka).
      • esimona Re: Pasmanteria Natolin 19.11.12, 19:37
        Wejście koło trzepaka
    • dn22 Re: Pasmanteria Natolin 20.11.12, 13:36
      Dzięki ! Znalazłam! pasmanteria jest malutka i dość droga, ale za to Pani sprzedająca miła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka