rudababcia 03.06.16, 11:50 Szukam sympatycznego miejsca, w ktorym mozna wyprawic rodzinna impreze. Kto ma dobre doswiadczenia i moglby polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: restauracja na chrzest 03.06.16, 16:22 Na chrzest to raczej kościół; restauracja na chrzciny, czyli przyjęcie z okazji chrztu. Najlepiej blisko kościoła, jeżeli się da. W którym kościele ma być chrzest? Odpowiedz Link Zgłoś
tiuia Re: restauracja na chrzest 16.06.16, 23:33 Ja gdy mam taką imprezę jak chrzciny czy komunię, to wyprawiam w Gospodzie Pod Młynem, przy metrze Ursynów. Jedzenie mają dobre, dużo miejsca, również kącik do zabawy dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KasiaiGrzesiek Re: restauracja na chrzest IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.04.19, 10:30 My wyprawialiśmy chrzciny dla córki w Restauracji Akademia. Wystarczyło zrobić rezerwację, ustalić menu i szczegóły i nie trzeba się niczym martwić. Wszystko wypadło idealnie! Atmosfera, jedzenie, desery, cena - wszystko bardzo zadowalające. Ogromny profesjonalizm w każdym detalu. Restauracja warta polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: restauracja na chrzest 12.04.19, 21:14 Jak wszyscy wiedzą, posiadacze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl dostają 97% rabatu w tej knajpie. Nikt z innym IP nie reklamuje padającej knajpy. Odpowiedz Link Zgłoś
molik28 Re: restauracja na chrzest 11.09.19, 14:40 Przynajmniej wiem już gdzie nie chodzić spamerze. Odpowiedz Link Zgłoś
areck Re: restauracja na chrzest 29.08.19, 09:17 Daj spokój z tym spamem forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=1&query=&author=milosz.seweryn&title=&forum= Odpowiedz Link Zgłoś